Haniflik – Peygamberimizin hatası – Allahın insanlara verdiği isimleri – Huri YY – Yahudilerin üstün kılınması – Süfyanilik – Cumhuriyete karşı saltanat faciası

<> Muhammed a.s bile hanif olmakla yükümlü

Resulullah’a kurban olayım, ama ne olurdu şu İbni Maktum’a yüzünü ekşitmeseydi!

Yetimlerden sonra en çok amalara korkarım ben… O ikisinden çok çekinirim. En sinirli ve tepetaklak bir anımda bana bir Yetim” getirin hemen kuzu olurum. Bir görme özürlünün değil kendisini beyaz bastonunu getirin yeniden İNSAN olurum.

Yetimi ve Özürlüyü gözetin dostlarım. Biri Allah’ın evlatları diğeri de Allah’ın HAFIZASI. O ikisinde Allah’ın imzası var…

<> Allah’ın HAFIZASI ne demek?

Allah’ımız El Hafizz’dir… Hafızasını bize ÖDÜNÇ verir. Geri alırsa Alzheimer’dan öte şizofrenden öte DELİ olur çıkarız.

Etrafınızda gördüğünüz tüm cansızlar (Çakmağım, çay kaşığı, tuz) tüm cansızlar AKILSIZDIR. Çünkü DELİDİR. İnsan ise AKILLIDIR. DELİ DEĞİLDİR. Cansız demek DELİ demektir. Canlı demek AKILLI DEMEKTİR.

Akıl ise Allah’ın EL ALİM ve EL MECİD (Mucit, buluş bulan) isimlerinin içindedir. Akıl 13 yaşındaki İbrahim’in “Ey evrensel tanrı sen neredesin?” diye aradığıdır. İbrahim babamız AKLETMİŞTİR… Neyi? EN BÜYÜĞÜ! İşte biz onun milletindeniz. En büyük Allah (ü ekber).

<> Ona gelen 3 elçiyi hatırladınız mı?

 

3+1.

<> 1?

 

İsrafil. Yani İbranice Raphael… Diğerleri St. Michael, St. Gabriel ve St. Azraeel.

<> Bunlar aynı zamanda sodom ve gomoraya gidenler mi, yoksa onlar başka mı, Lut kavmine?

Lut ve İbrahim siz ve ben gibi ÇAĞDAŞ’lar. Archangel (Arş melekleri) ya da Kerrubiler Babil’e indiler. İbrahim’i ziyaret edip 50 sayfalık bir kitap teslim ettiler ve Sudum ile Cumre’ye yol aldılar.

<> İshak’ı müjdelediler

Evet, İshak da “YYy“dir. Zaten İsrail de bu demektir.

<> Farklı ırk

Evet ve çok üzgünüm :(( Keşke bir başka ırk “Dünyalara eğemen” olsaydı.

<> Fakat Hikmeti yok mu?

Hikmeti var elbette? Ama bu sevimsiz bir Hikmet: Hasan, Hüseyin, Cafer, Abidin vb. acılarla öldürüldüler. Bunun ve Yahudi’nin dünyalara en üstün olmasının hikmeti var fakat çok sevimsiz bir hikmet…

Ehli beyt öldürüldü: Üzgünüm. :(( Ama GİZLİ HİKMET ŞUYDU: “Peygamberlik, Halifelik vb. babadan oğla KALMAYACAK” idi… Bunun dersi verilmişti.

Ne var ki Cumhuriyet rejimi yerine yine babadan oğla geçen o BATASI saltanat ortaya çıktı. Muaviye-Yezid ve yılanın başı Ebu Softa.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 02/01/2002 (040/21)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 040 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

040-21-akil-insan

Yorumlar