Büyü – Firavunun majisyenleri – Uri Geller – Siyonizm – B’ni B’ri – Montauk

<> majisyen gücünü nereden alıyor??? vahy gücü mü??

Hayır GENETİK gücü. Benim Arş’ın 4 direkli olan çizimlerimde olan “İKİ GİZLİ SARMAL” içinden bu genler bize geçer.

Mesela Davud ve oğlu Süleyman (Amonoğulları) majisyenlerdir. Cinleri kullanırlar, hayvanlarla resmen konuşurlar. Her ikisi de Rüzgarda taşıtlarıyla uçabiliyor.

Ayrıca Davut peygamber demiri eline alır iki parmağının arasında iki defa gider gelir. Demirin yüzeyindeki tüm elektronları kendine çeker kalan demir de bir mum gibi eriyip yerlere akardı.

(Soğuk fuzyon budur: Isıtmadan eritmek olayı. Soğuk demiri, Fabrikadaki gibi erimiş hale getirmek.)

[] Sebe/10: Andolsun ki, Davud’a tarafımızdan bir üstünlük verdik: «Ey dağlar, çınlayın (tesbih edin) onunla beraber, siz de ey kuşlar!» dedik ve ona demiri yumuşattık.

Davut-Süleyman ve onun soyundan gelen Uri GELLER de bunu yapıyor.

Çünkü o kral peygamber olan atalarının kanını taşıyor. (Yahudiler soykütüklerini 4500 yıldır tutarlar. Herkes kimin ne olduğunu binlerce yıl öncesine dayanarak bilir.)

Ayrıca Siyonizmin en başında da üç majisyen vardır. Bunlar o kral soylarından gelen çok özel Yahudi Cohenler (Majisyenler)dir.

Onlara B’ni-B’ri de deniyor. Siyonizmi şu anda onlar yönetiyor. O kadar usta majisyenler ki, MONTAUK gibi projeleri götürecek güç kendilerinde DOĞAL olarak var.

<> isim?

İsimlerini bilemem ama ipucu vereyim. B’niath diye arayabilirsin. Onlar siyah takım elbiselidirler. Bunu hiç çıkarmazlar.

<> Bnai Brith olayı ile 7 yıl önce karşılaştım.. Her kötülüğün altından çıkarlar.. tşk

B’nai B’rit, yani şu: BEN (Bin=Oğulları demek, Ben hur=Hür oğlu / Arapça ibni Hurr.)

B’N ve B’R. Bunlar N ve R oğullarıdır. Yani İKİ ÖZEL MAJİSYEN KABİLE. Genetik.

B oğulları Yusuf ve onun soyundan Davut ve Süleyman’a, Diğeri olan R oğulları da Talut (Levililer)e dayanmaktadır.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 16/01/2002 (046/07)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 046 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

046-07-davud-uri-geller

Yorumlar