Tarihin değiştirilmesi – Kur’an normalüstüdür – Paralel ihtimaller/evrenler – Musa-Yuşa-Hızır yolculukları – Hayırlı evlat duası

<> peki şu an yaşadığımız gerçek tarih mi yoksa değişmiş mi nasıl anlayacağız.

Bunu KUR’AN’DAN anlamış olmalıyız. O Öyküyü ben evren tarihinde ilk kez bu kadar apaçık anlattım. İlk kez insanlık tarihinde Musa-Yuşa ve Hızır üçgeninin ne kadar ÖZEL olduğunu anlattım. Aslında ayrıntılar da verdim.

Kur’an’ın mantalitesi budur. Bilim Kurgu gibidir ama değildir.

Bugünkü yazıma bunu astım okudunuz mu? Kur’an’da normal hiç bir şey yoktur. Herşey paranormal/Normalüstü’dür. Normal ötesidir…

<> Yani geriye gidip peygamberimizin gelmesini engelleyebilirler mi, mesala musa bir katil de olabilirdi

Musa zaten BİRİNİ ÖLDÜRMEDİ Mİ? HIZIR BEŞİKTE BİR ÇOCUK ÖLDÜRMEDİ Mİ? O çocuk (Yuşa) BEN ÖLMEDİM diyor.

Dolayısıyla öldürenler öldürmemiş, Yuşa da ölmemiş oluyor.

Bir tek fark için… Kötü, şeytani bir Yuşa yerine Anne-baba, Musa ve Hızır’ın hayır duasını almış bir YUŞA, dünyanın en iyi gençlerinden biri ortaya çıkıyor.

Allah Yuşa’nın anne-babasının duasını kabul ediyor. Yuşa Musa’nın öldürdüğü o zalim şeytani adam değil. Tam tersine “Yol arkadaşı” Peygamber YAVERİ oluyor.

Hızır da bütün bunları biliyor. Ve Musa’ya kızıyor. “Senin kafan bunlara basmaz. Ben ne anlatsam karmakarışık algılayacaksın. Musa sus ve beni izle!” dercesine, Musa’yı azarlıyor. Musa alim değildi bilemezdi ama artık biz BİLİYORUZ. Musa’nın bilmediğini de biliyoruz.

<> yolcululuğa çıkmadan önce yuşa zaten iyi biriydi neden yolculuğa çıkıp kötü bebeği öldürüyorlar. o zaten ölmemiş mi?

Tam olarak chatleri okumamışsın. Balığın canlanmasıyla zaman geriye döndü. Yuşa ufaldı ufaldı. Musa gençleşti gençleşti. Yuşa yaşı kadar zamanda geriye gidip “DOĞMAMIŞ” oldu. Musa da doğmamış birini henüz ÖLDÜRMEMİŞ OLDU.

İsmet/Günahsız sıfatını Allah’ımız Musa’ya iade etti. Onu katil olduğu halde bağışladığı için değil! Çok başka bir biçimde TARİHİ değiştirerek Musa’yı GÜNAHSIZ yaptı.

Bu konuyu biraz daha inceleyebilirsiniz…

Burada anlatmak istediğim şu:

GELECEK geçmişi böyle etkileyebiliyor. Bunun tersi NORMAL, geçmiş geleceği biçimlendirir. Ama normal-üstü olan, Geleceğin geçmişi biçimlendirip ya da değiştirmesi yöntemi. Bu ana kadar bunları konuştuk.

Bunların tamamı Kur’an’da yazılı ve en ince ayrıntısına kadar yazılı. Kaptanınız yani ben sadece bu ayrıntıları anlattım.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 20/01/2002 (048/03)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 048 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

048-03-tarih-musa-yusa-hizir

Yorumlar