Telepati – Radyestezi – Yaratılış – Nefs – Kirlian fotografçılığı

<> radyestezi, bu takyon kalıplarından farklı mı yoksa aynı şey mi?

 

Radyestezi şudur:

Ruh (Zihinsel boyut, ölümsüz bilinç) ile ceset arasında 7 katman vardır. Orta katman (Bileşke) adı  N E F S  denen enerji bedendir. Radyastezi bu bedenin ürünüdür.

Bizim enerji ile girişim yaptığında esrarengiz bir ışıma vermektedir. (Enerji kalıbı=Biyo elektro magnetik alan)

Kirlian fotoğrafçılığında görünen o ışıklı galaksi gibi şekiller ve renkler.

[] https://hanifislam.com/mih/wp-content/uploads/2016/12/209-07-kirlian.jpg

Bir örnek:

Su [water] lila renkli olarak resme çekiliyor. (Halbuki su leylak renkli değildir) Bu lila nötr davranıyor. Mıknatıs’ın iğneyi çekmesi gibi Turuncu’nun kavuniçi olan tonunu görünce dayanamıyor ve oraya yöneliyor. Aslında tersi.

Pekiyi bu kavuniçinin bu renk kodeksi nerede var? Sadece Kiraz’da. Kiraz ağacında. Kiraz ağacından mobilya bile yeraltındaki SUYU keşfedebiliyor.

(Kirlian fotoğraf makineleri, Sony ve başka firmalarca Japonyada satılıyor. 280 milyon lira cıvarında ve adrese teslim. Elinizin, kendinizin, dostlarınızın, çiçeklerinizin ev hayvanlarının resimlerini tek ya da grup halinde çekebiliyorsunuz.)

İnternet’ten bu fotoğraf makinesini aratabilirsiniz. Bu radyestezinin de resmini çekiyor.

Uygun bir renk CEBİRİ diyagramı ve konfigürasyonu olan metrik gamların RENGİYLE bir çok biçimde radyastezi yapabilirsiniz.

[] https://hanifislam.com/mih/wp-content/uploads/2018/04/kirlian-photography-device.jpg Kirlian Fotoğraf Makinası

Bir örnek daha: Karaciğerdeki zaaflar çok cırtlak ve rahatsız edici bir sarı (Safram/safran) olarak kendini belli ediyor.

Radyastezi uzmanı eliyle şifa verirken, bu sarılık hastasına yine inanılmaz derecede çirkin bir boncuk mavisi renkli “Potansiyel farkını kapatan” bir akım veriyor.

Bu iğrenç boncuk mavisi şey ile hastalıklı olan Safran sarısı birleşiyor. Ortaya rahatsız etmeyen bir gri çıkıyor. Bu gri alın bölgesinde toplanıyor ve dışarı çıkma eğilimi gösterir gibi bir kalp gibi atmaya başlıyor.

Onun merkezini bu işi bilen bir sağlık memuru ile bisturi ile x (Çarpı biçiminde ÇİZERSENİZ) Normal kan damlacığı ile birlikte o Gri şey havayla temas ettiği ya da vücuttan koptuğu için buharlaşan ve yok olan bir şey oluveriyor.

(Şey diyorum: Çünkü onların öyle isimleri var ki, anlatması değil, listelemesi saatlerce sürer ve HİÇBİRŞEY anlatmaz üstelik.)

Bu renk Cebirini ileride göreceğiz. Allah inşa…

SONUÇ: Sarılık, alın yarıldığı zaman vücudu terkediyor.

Bu niye böyle? İşte öyle! Al sana alternatif tıb.

<> iyileştiriyorsa alternatif olmaktan çıkar

Madem ki Kirlian fotoğraf makinesi evlere servis pazarlanıyor alın ve araştırın. Daha ne yapsın Zavallım Hans. Apaçık ve detaylı anlatıyorum.

<> teşekkür ederiz

Kirlian photograph bahsinde (Linklerinde) bu foto-makinesini göreceksiniz. Deneylemesi sizden adreslemesi benden.

Hans demek derde deva demek.

(Nasıl reklamdı ama)

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 22/01/2002 (050/02)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 050 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

050-02-radyestezi-kirlian-foto

Yorumlar