Paranormal – Aiberg hakkında – Hidayet – Zigzag – Ali İmran 114

120 kadar gayrı müslim’in müslüman olmasına Vesile oldum. 12 değil, 120 diyorum… Çok büylük sayı. Ve ben sadece oturup onlara Hanif İslamı anlattım başka bir şey yapmadım. Dinlediler ve bir iki hafta yokoldular. Sonra aniden ortaya çıktılar “Ben müslüman olacağım” diye.

Yaw şaşarsınız?

Bir barda tanışıyoruz, iki sevgili ya da arkadaş. Barda tanışıyoruz. Laf açılıyor, müslümanlığa geliyor. Üç gece sabahlıyoruz. İkisi birden müslüman oluyor. (Biri de bu arada uyuşturucuyu bırakıyor)

Aynaya bakıyorum: “ben yine ne yaptım yahu?” Yine müslüman oldular…

Ben işret yeri BAR’dayım. Önümde içki yudumluyorum, şeytan pisliğini. Ben burada alçak ve aşağılığım. Ama orada Allah zikredilince başka bir şey oluyor.

ZigZag’dan çok önemli birine sordum. “Nasıl oluyor Bar gibi aykırı yerlerde iki laf ettiğim insanlar müptela ve sonra Müslüman oluyorlar?”.

O çok önemli bana diyor ki, “Rabbin Barların, Tuvaletlerin, her yerin Rabbidir. Heryerde hazır ve nazırdır. Herşeyi istila etmiştir. O gittiğin yerler de Rabbin’indir, konuştuğun kullar da…”

Diyorum, “Yine de açıklayamadın bana?”

Ben barda olmak zorundayım. (Müzisyenim, sahneye çıkıyorum, para uğruna) müşteri ikram ediyor gönderiyor, şampanya patlatıyor benim için, birer yudum dudağıma değdirsem, onbeş şampanya ısmarlansa insan kafayı bulur.

Ben Hanif Müslümanım ve ne işim var Bar’da ve içki aleminde.

Antalya Falez Otelin ünlü Olympia disko-barını duymuşsunuzdur. Avrupa ve Ortadoğunun en büyük ve en şık birinci diskosu. Orada müzisyenim.

Dünyanın turisti beni dinliyor. İçki gönderiyorlar. Bir parça istiyorlar, çalıyor-söylüyorum. Yanıma geliyorlar. Niçin plak falan yapmadığımı soruyorlar. Beni merak ediyorlar, müdürler anlatıyor, Müslüman olduğumu söylüyorlar. Bir merak geliyorlar molada ya da program bitiminde İki sohbet 15 gün orada kalıyorlar.

Her gece İÇKİ içerek Allah’ı anıyorum ve anlatıyorum onlara…

<> :))

15 gün bitmiş, Kapadokya’ya gidecekler, gitmiyorlar:

“Anlat müzisyen, anlat” diyorlar.

“Siz gitmeyecek miydiniz?”.

“Dünya orada duruyor, seni nereden bulacağız? Senle işimiz var” diyorlar.

“Ne işiniz var?”.

“Bizi ayarttın, şimdi de göster bakalım nasıl namaz kılınır, müftü falana götür bizi…”

Hoppala?

İçki içiyoruz ve müslüman oluyoruz. Bektaşiler duymasın.

Sonunda birgün anladım ki bunları kendiliğimden yapmıyor muşum! Ali İmran 114 olarak BİLHASSA 115. ayetteki SIR gereği yapıyor muşum.

O sır nedir?

???????

113 ile 115. ayetler HANİF BATILILARINDIR. Hanif Batın Batılıların ADRESİDİR. O sırrı görmek istiyorsanız bu ayetleri yazınız lütfen.

<> 3-Ali İmran/113: Hepsi bir değildirler. Kitap ehli içinde doğruluk üzere bulunan bir ümmet vardır ki, gecenin saatlerinde onlar secdeye kapanarak Allah’ın ayetlerini okurlar.

114 ve 115 de.

<> 3-Ali İmran/114: Allah’a ve ahiret gününe inanırlar, iyiliği emrederler, kötülükten vazgeçirmeye çalışırlar, hayır işlerinde de birbirleriyle yarışırlar. İşte onlar iyi insanlardandır.

<> 3-Ali İmran/115: Ne hayır işlerlerse, asla karşılıksız bırakılmayacaktır. Allah, takva sahiplerini çok iyi bilir.

Bunlar HANS’ın kendileridir. Peşpeşe ve dikkatle okuyunuz.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 22/01/2002 (050/05)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 050 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

050-05-aiberg-zigzag-hidayet

Yorumlar