Paranormal – Aiberg hakkında – Hidayet – Zigzag – Ali İmran 114

<> 3-Ali İmran/113: Hepsi bir değildirler. Kitap ehli içinde doğruluk üzere bulunan bir ümmet vardır ki, gecenin saatlerinde onlar secdeye kapanarak Allah’ın ayetlerini okurlar.

114 ve 115 de.

<> 3-Ali İmran/114: Allah’a ve ahiret gününe inanırlar, iyiliği emrederler, kötülükten vazgeçirmeye çalışırlar, hayır işlerinde de birbirleriyle yarışırlar. İşte onlar iyi insanlardandır.

<> 3-Ali İmran/115: Ne hayır işlerlerse, asla karşılıksız bırakılmayacaktır. Allah, takva sahiplerini çok iyi bilir.

Bunlar HANS’ın kendileridir. Peşpeşe ve dikkatle okuyunuz.

<> 3-Ali İmran/113-115: Ne hayır işlerlerse, asla karşılıksız bırakılmayacaktır. Allah, takva sahiplerini çok iyi bilir.Kitap ehlinin hepsi bir değildir: Onlardan geceleri secdeye kapanarak Allah’ın ayetlerini okuyup duranlar vardır; bunlar Allah’a ve ahiret gününe inanır,kötülükten meneder, iyiliklere koşarlar. İşte onlar iyilerdendir. Ne iyilik yaparlarsa, karşılığını bulacaklardır. Allah sakınanları bilir.

Şimdi şöyle bir yorumlayalım:

Kitap ehli (Hristiyanlar) hepsi bir değildir.

Demek ki birileri daha varmış! Bakalım kimler

“Hepsi bir değildirler. Kitap ehli içinde doğruluk üzere bulunan bir topluluk (= ZİGZAG) vardır ki”

Buraya dikkat ediniz. Nasıl ki 104. ayette “Doğudaki müslümanların AYRILMASI emri” varsa Bizimki de AYNI=Zigzag.

Bir daha yazıyorum.

“Hepsi bir değildirler. Kitap ehli içinde doğruluk üzere bulunan bir ümmet (topluluk) vardır ki”

DOĞRULUK üstünde…

“bir topluluk”

“Geceleri gizlice secdeye kapanırlar”

(Gece, gizlilik = Batın) Batı.

Ve GİZLİ MÜSLÜMAN. GİZLİ NAMAZ KILIYOR, KENDİNİ BATIDAKİ ÖTEKLERDEN SAKLIYOR. KUR’ANI (HANS’ÇA) OKUYOR, BAŞKALARININ OKUYAMADIĞINI OKUYOR VE ANLIYOR. ŞAŞIYOR, SECDEYE KAPANIYOR.

Gizlice yapıyor bunları, özellikle gece…

İyiliği emrediyor kötülüğü yasaklıyor. Ama Klasik anlamda değil. Hans’ın şu ana kadar GERÇEK dini yazdığı anlamda… Yoksa “İyi ol, kötülük yapma diyen din dersi öğretmeni gibi değil!”

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 22/01/2002 (050/06)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 050 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

050-06-aliimran114-zigzag

Yorumlar