Yaratılış – İçiçe bedenlerimiz – Ceset-Nefs-Ruh – Mir’ac – E=mc² – Melekler – Şehitler – Paranormal

Resulullah Mekke’den Kudüs’e m halinde gitti. Mir’ac rüyetini E halinde (Enerji bedenle) gördü. Bu beden Sidre’ye kadardır.

<> bu sidre cebrail’in sidresi mi?

(Sidretül Münteha.)

Ondan sonra da c2 bedeniyle gitti. Dönüşte hız keserek bu bedenleri sırayla geri aldı. Yatağına döndüğünde daha sıcaktı yatağı.

Bir şehid ölünce (ki ölmez) bedenini bırakır. (Gömülür) NEFSİ dağıtılmadan olduğu gibi korunur (Işık hızında giden ve cinlerle eşit olan bedenimize NEFS deniyor.) ve NEFS ışıktan hızlı olduğun ise MELEKLER statüsünde ÖLÜMSÜZ oluyor.

Şehidler Resulullah gibi üç bedenli yatay ve dikey ve yapay ve reel olarak görevlerine devam ederler.

Yoksa bir tek sıradan meleğin kanadının pulu bile dünyayı yerle bir eder beşbin meleğe ne hacet.

<> burada sabit olan ne? yani bu hızlarda gidip de hızı değişen ama nefsi bile olan ne? Şehid olanın kendi varlığı ne ki her hızda devam edebiliyor yok olmadan? kalıcı olan ne bu kişilerde?

 

Takyonlar (Eksi bedenimiz, sanal x,y,z koordinatlarımız) yavaşlayınca ışık hızında E olurlar. E (enerji) ise Maddeye (M=İnsan) secde ettiğinden M haline gelir.

Böylece insanda (Madde) ceset+nefs+ruh vardır.

Cinde (Enerji) nefs+ruh vardır.

C2 takyonda ise salt ruh vardır.

<> kore savaşında şehit olan birinin kıbrıs savaşında evine mektup yollaması buna örnek olabilir mi?

(Evet Kore, Kıbrıs, Bosna vb.)

İki savaş arası saliselerdir. Melek statüsündeki ve görünmez olan Şehidler gerek BULUT gibi görünür olurlar gerekse ve isterlerse yeşil miğferli (Sarıklı da deniyor) olarak DÜŞMANA görünürler.

Sen görmezsin ama düşmanın görür ve dehşete kapılır  “3000 kişi bizi kuşatmış” diyerek bir manga askere bile teslim olur bir bölük asker…

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 10/02/2002 (057/10)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 057 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

057-10-icice-bedenlerimiz-mirac

Yorumlar