Yaratılış – Paranormal – Şehitlerin silahı – Reklamlar

<> silahları nedir şehidlerin

Silahları?

Eğer takyon olarak ve görünmez statülerdeyseler NUR denen silahı kullanmaları gerekir ki mümkün değil, evrenlerde kıyamet başlayıverir. O halde ikinci fazda (Bulutsu) olan bedenlerindeki silahtan söz edelim: Elektriksel çarpma. (Ateştop yıldırımlar. Kur’an’daki adı RA’D, aynı zamanda sure adı)

Bunun görünmez ışıklı olanı müthiş bir SES TOPU’dur. (Kur’an’da Ad ve Semud bu ikisinden helak olmuşlardır.)

Bayanlar ve baylar konu dağıldı. Tarık halen bekliyor. Bu soruları not ediniz. Özel bir gün açar bu soruları yanıtlarım. OK???

<> Ok

<> Tamam hocam

Biraz reklam: Ben’de ANINDA cevap var. (Yani Ben’de Kur’an var.)

<> Allah razı olsun hocam

<> reklamları özlemiştik :))

🙂

Reklam: HANS ne güne duruyor? Hans size açıklıyor Allah’ın ayetlerini 7, 14, 49 anlamıyla birlikte. Ve açıkladığım ALLAH’IMIZIN İNDİRDİĞİ KUR’AN MERAMI. Benden sonra taaaaa Mehdi’ye kadar bir fitil ateşlenmiş olacak.

<> “The feynman lectures on physics”i bulabilmem için bana dua ediniz…

 

(Feynman adamımızdır. Lektürleri konusunda ne istediğini söyleyebilirsin…)

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 10/02/2002 (057/11)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 057 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

057-11-sehitlerin-silahi

Yorumlar