Aiberg hakkında – Aiberg’in görevleri – UFO prototipleri – İleri teknolojiler – Paranormal – Teknik buluşlar – Zigzag

<> elinizdeki bilgilerin ileride hem sizin hem de insanlığın aleyhine kullanılmayacağından 100% emin misiniz?

Evet elimdeki bilgiler kullanılabilir. Ama bunu yapmak zorundayım. Top Kuarkı, Higgs bozonlarını bulmak zorundaydım. Böylece bir UFO için “Magnetik şişe” yapılabiliyor.

UFO’nun yüksek alan topuzu var bunun statik elektromagnetizmayı absorbe etmesi için prototip olarak “Bir saniyede yıldırım ile biftek pişiren makineyi” denedim ve insanların o şaşkınlığını unutamam.

Piyasaya soğuk fuzyon ile ısınan termostat verdim “İki denizi karıştırmadan” ve biri soğuk biri sıcak iki deniz aynı kovada ve karışmıyor. Su ılıklaşmıyor, soğuk ve sıcak diye kesin İKİYE ayrılıyor. Sıcak olan kaynamıyor buharlaştırmıyor ve kovaya elinizi soktuğunuzda elektrik çarpmıyor. Daha da ötesi “Topraklama” yok.

İşte bütün bunların amacı “UFO”lara PROTOTİP oluşturmaktır. Başardım da.

Reklama gerek yok. Ben bunları yapabiliyorum. 50 yıl önce de olsa yaptım ya.

<> Yani makina mevcut mu? Şu an.

Evet bazı evlerde “Termosifon” olarak ve bir adaptör cereyanıyla çalışıyor. Koskoca üniversite uğraştı ve sırrını bulamıyor. Sadece benim için “BÜYÜCÜ” diyorlar. Bilim adamı bilim adamına büyücü diyorsa varın siz düşünün…

Sözünü ettiğim kişi Hans von Aiberg’dir. Hani şu reklam budalası…

Ve reklam budalası olmayan bir enayi vardı: TESLA. Sessiz sedasız geldi geçti bu dünyadan. Ona da büyücü dediler. Elektrik ve elektronik sihirbazı diye…

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 11/02/2002 (058/11)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 058 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

058-11-aiberg-buluslar-ufo-tesla

Yorumlar