Kutuplarda, uzayda, kolonilerde oruç ve namaz – Vakit – Futuroloji

<L> zaman konusunu çözemedim kafamda

Namazın diğer farzı olan ZAMAN konusunda, uzayda Zaman için şu koşullar vardır:

1. Uydu (Satelit, Uydu kent, uydu üs ya da istasyon) dünyaya tabii ise İZDÜŞÜMÜ olan kentin koşullarına ya da Mekkeyi odaklamaya yönelecektir.

Dünya saat dilimleri bir kuluminasyon ve deklinasyon (Gökyüzü enlem ve boylamları, Kur’an’daki adı Melei Âlâ) üzerinden saat dilimleri yapılır.

(Şu anda messenger’dan mesaj geldi: Yazacaklarım ona’dır.)

Dünya yörüngesindeyse o (Selam olsun) Güneşi gördüğünde SABAH başlamış oluyor. Güneş kaybolduğunda Akşam başlamış oluyor. İkisinin tam ORTASINDA ise GÜN başlamış oluyor. GÜN ORTASI=SALATI VUSTA. Tarafeyn namazları bunlar, kalan ise GECE namazı.

(Mesaj sonu.)

Kolonilerde (Mars, Merkür ılıman bölge, Venüs kubbe maden üsleri vb.) bulunduğu sistemde GÜNEŞİ gördükleri anda sabah’a girecekler, görmedikleri anda ise AKŞAM’ı idrak edecekler. Asteroid, Jüpiter uydu ileri karakollarında ve KUTUPLARDA ise 21 Mart 23 Eylül yasalarına tabii olacaklar.

(İkinci mesaj sonu.)

Dönelim bizlere. BİZLERE çünkü, iki tarafa birden YAZDIM, iki taraf da bizleriz.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 10/03/2002 (067/21)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 067 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

067-21-uzayda-namaz-vakitler-futuroloji

Yorumlar