Kulluk borcu – Allahı bilmek

<> “Ben bir kenz-i mahfi idim bilinmeyi istedim”

Evet gizli hazine >>> EL EVVEL statüsündeki “Allah düşüncesi“. Bilinmesini istemek için BİLE+CEK yaratıkları yaratıyor.

<> Zariyat-56: ve halk etmedim cinni ve insi bilmeleri için değilse = ve ma halaktülcinne vel’inse illa liya’büdüni.

 

İBAD >>> KULLUK demek değildir, yanlış kelime (türkçenin yanlışı). AYN Be D. AYN >>> ALLEME >>> Alim’in AYN harfi. Be >>> Bİ (bismi gibi Bİ). D >>> DeReSe.???

Yukarıdaki Cifir’i (şifre) bana çözebilir misiniz?

AYN >>> ÖĞREN. (ismini, yaratının ismini). DERS de bilinen… İşte Abid kelimesi bundan ibaret. Alak’ın ilk ayetini yazar mısınız? Çünkü ABİD orada saklı! (Ayet ayeti açıklar -uyarınca-).

<> Alak-1: iqra bismi rabbike ellezi halaq = Yaratan Rabbinin adıyla oku!

 

BİSMİ kelimesi burada var ama ALLAH’ın HİÇ adı yok ayetteMUTLAK BİR olduğunu da “YARATAN” kelimesinde saklıyor. Evrende sadece İKİ CANLI TÜRÜ (CANNAS = CİN denen enerji ve NAS denen insan yani madde) ALAK sahibidir. Meleklerin yoktur (üremezler).

Şimdi Zariat ayetini yeniden yazar mısınız?

<> Zariyat-56: Ben, cinleri ve insanları bana ibadet etmeleri dışında bir şey için yaratmadım.

CİNLERİ ve İNSANLARI, işte bu iki TİP yaratık dışında hiçbir yaratığın ALAK olma özelliği yoktur. Hatta ALAK huri cinsinde de bildiğimiz RAHİM bölgesinde tutunamaz, özel bölmesinden DOĞAR.

Alak >>> muALLaK kelimesinde olduğu gibi boşlukta duran‘dır. Yani hem rahim cidarında, hem de Kaburga-omurga‘ya tırmanıp çıkan TOHUMDUR.

Bu tohuma birinci GÖREV olarak: ABD >>> İbad (Abid, mabud türevlerinden hatırlayınız). AYN >>> ALLEMEL. (Alak suresindeki RABBİNİN adı). Yani SEN BULACAKSIN, BİLECEKSİN, BİLMEKLE YÜKÜMLÜSÜN! Neyi? KİMİ?

BİSMİ RABBİKE >>> SENİN RABBİNİ >>> İSMİNİ SEN KOYMAYI/BULMAYI BİLECEKSİN!

DeRS >>> Sınav ile bitecek olan ÖĞRENME SÜRECİ… Ders hemen arkasından “İMTİHAN” gerektirir. Yoksa dersin anlamı yok.

İmtihan ise MEZUNİYETİ getirecektir. (Veya sınıfta kalacağız) MEZUNİYET >>> ALLAH’A RÜCU etmektir. RÜCU >>> KALU BELA’DAKİ SÖZÜNE sahip çıkma çabalarının tamamıdır. Kalu Bela >>> Gizli hazinenin bilinmesi için bizleri yaratması (Bismi Rabbi+ke). O yordamın adı.

 

GÖREV: ALLAH’I BİLMEK (İbad). İbadet bu kelimeden HAKSIZ çıkarılmış bir sözdür. Hizbullah adı nasıl ki kötü emelli katillerin adı olduysa, ABİD‘liği sırf yatıp kalkıp, oruç tutmak diye anlayana YUH! Süfyaniler burada kaybettiler. Yat kalk Maun gibi oruç tut AÇLIK gibi… ve sen BİLME ömrünce…

Bizler salatımız ve savmımız yanında bir de ALLAH’I BİLME borcunu yerine getiriyoruz.

Cahilliğin adı körkütük ibadetin adı İSLAMİYET olmuş çıkmış! Hakkımızı yiyorlar biz aydınların, biz protestant müslümanların. (Zaten protesto ediyorum şu an)…

AYN >>> ALLEME >>> Alim’in AYN harfi… Be >>> Bİ (Bismi gibi Bİ)… D >>> DeReSe… Burası anlaşıldı mı?

Hans von Aiberg, 13/08/2003 (170/7)

Not: <> veya [] ile başlayan satırlar, [ ve ] arasındaki kesimler sayın Aiberg’e ait değildir, sohbet esnasında onunla konuşan kişilere aittir veya sonradan eklenmiştir.

önceki bölümü okusonraki bölümü oku

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar