Eüzü besmele – Evliyalık – Melamilik

Nötrino denen bir ŞEY ve vesveseden başka bir şey veremez size BİZLEREBANA… Ondan kurtulmanın yolu “Euzübillahi mineşşeytanirracim + Besmele“dir. TEK BU YETERLİ!

Kur’an’ı okurken de BUNU YAPIN lütfen! En azından ve kısa “Euzübillah, bismillah” deyiniz, ama illa ki deyiniz. Allah emridir/Kur’an da benim dostumdur. OK!

Böyle yapmayanlar Kur’an okurlar, sonra Hizbullah adıyla CİNAYET işlerler.

Daha önce ayet vardı: “Allah’ın değil, şeytanın HİZBİNdendirler…” diye ayet… (Siz yazmıştınız az önce…)

<> Mücadile 19: Şeytan onları kuşattı da Allah’ın zikrini onlara unutturdu. İşte bunlar şeytanın hizbidir. Dikkat edin! Şeytanın hizbi hüsrana uğrayanların ta kendileridir.

Hizbullah değil; hizbişşeytan! (Hizib >>> GRUP, MEZHEB vb.)

<> Fatır-6: Şu bir gerçek ki, şeytan sizin için bir düşmandır. O halde siz de onu düşman tutun. Hiç kuşkusuz, o kendi hizbini cehennem yaranından olmaları için çağırır durur.

Evet böyle… Namazda okuduğum ise:

<> Kehf-50: Yine düşün o vakit ki Melaikeye Adem için secde edin demiştik hemen secde ettiler, ancak İblis, Cinden idi de Rabbinin emrinden çıktı, ya şimdi siz beni bırakıp da onu ve zürriyyetini kendinize evliya mı ittihaz ediyorsunuz onlar size öyle düşman iken? zalimler için ne fena bedel.

Şimdi İBLİS ve onun zürriyeti >>> MÜLTİKOPYALARI olan şeyyatin (Şeytanlar) bu da ayette belli! Değil mi? “Onu ve zürriyyetini kendinize evliya mı ittihaz ediyorsunuz“.

Ve tabii EVLİYA kelimesini bir daha REDDEDEN ayet bu!

<> Enam-121: Üzerine Allah’ın adı anılmayanlardan yemeyin. Böyle bir şey tam bir yoldan çıkıştır. şeytanlar kendi evliyasına/dost ve destekçilerine sizinle mücadele etmeleri için elbetteki vahiy gönderirler. O şeytan evliyasına boyun eğerseniz kesinlikle müşrikler oldunuz demektir.

<> Hizbi şeytana uyanlar şeytanın askerleri oluyor değil mi?

Elbette! İşte tüm müslümanlar bu EVLİYACILIĞI oynuyorlar. Müşrikler! Camimde namaz kılıyorlar ve parayla namaz kıldırtıyorlar. BENİM CAMİM O! Allah mabedi >>> BENİM için yapıldı orası –ben Hanifim-. MÜŞRİKLER orada namaz kılıyorlar, beni sokmadan içeri… O şeytan evliyasına boyun eğerseniz kesinlikle müşrikler oldunuz demektir. Allah bütün pislikleri onlara yağdırsın! SİCCİN çukuru öyle bir yerdir… iğrenç pis bir çukur. Karadelik çukuru gibi…

***

İLAHİNNAS bundan sonraki konumuz olacak. Neleri inceleyeceğiz? İLAHİNNAS olmakla bizlerin neden cin/şeytan ve melekten FARKIMIZ olduğunuDÖRT işlemin NEDEN sadece insanlar tarafından ve İlahinnas izniyle yapıldığını göreceğiz. O zaman “Kul hüvallahü Ehad” ayetini anlamış olacağız…

Sizler de yoruldunuz… Geronimo gidiyor dostlar. Bana bir reklam yapın okuyup gideyim. Hanssızlık şanssızlıktır!

Reklam yok mu? Komik bir reklam bekledim ama, yapmadınız. Reklam yapamıyorsunuz! Çünkü dalkavukluk bilmiyorsunuz, yağcılıktan anlamıyorsunuz. Şeyhlere yağ çekmeyi öğrenememişsiniz. Siz ne anlarsınız yağcılıktan! Dalkavukluk bile beceremiyorsunuz. 😉

<> ama çalışırız

Aman çalışmayın. Çünkü MELAMİ kişi bunlardan nefret eder. Ben de has bir melamiyim maalesef. 🙁 Allah ne kadar büyük ise siz de o kadar küçük (yerle bir olmuş = MELAMİ) tiynetli olursunuz. Kısaca bu!

Hans von Aiberg, 15/08/2003 (171/23)

Not: <> veya [] ile başlayan satırlar, [ ve ] arasındaki kesimler sayın Aiberg’e ait değildir, sohbet esnasında onunla konuşan kişilere aittir veya sonradan eklenmiştir.

önceki bölümü okusonraki CHAT’i oku

seytan-kime-iner-hi

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar