İnşirah – Quarklar – Akdelik/karadelik – Siccin/İlliyin – 1

Fiziğe girelim: evren noktasal, doğrusal, ve evren zarı denen yüzeysel DEĞİL idi! 11 boyutlu quantların bulunmasıyla, bu zarın yüzeyde (evren sheet‘i, evren membranı olan zarın) TÜNEL BİÇİMİNDE kıvrılması olduğunu İSBATLADIK. Yani ŞAHDAMARINDAN DAHA YAKIN Allah’ımız, bu saklı 7 boyut içinde! RESİM gibi görünmezlikte…

Şimdi biliyoruz ki maddenin temeli (proton, nötron) üç kuarktan yapılmıştır (kararlı parçacıklardan söz ediyoruz). Protonun ağırlığını ölçüyoruz ve diyoruz ki mesela 10, fakat üç kuarkın BAĞLANMA enerjisini ölçünce bunun 9 katı çıkıyor. Yani proton KENDİNDEN 9 kat daha ağır??? İçi dışından büyük!!!

Çünkü: Tünelin UCUNDAKİ protondan söz ediyoruz 10 diye… Yani görünen, ölçülen proton bu. 4 boyutlu evrende gözlemlenen, deneylenen proton bu… Pekiyi bunun BAĞ ENERJİSİ nerede? İşte o da 7 boyutlu TÜNEL içinde…

İNŞİRAH budur candaşlar!

İçinizin dışınızdan büyük olması, 11 boyutlu GERÇEK ağırlığınızın, bilindik NEFS boşluğu olan 4 boyutlu ağırlıktan farkı! Sizde/Resulullah’da bir SADR var, kocaman bir sadr, NEFSİNDEN kendi ağırlığından büyük! En az 9 kez büyük! (Görünen ve görünmeyen madde oranı gibi).

Şimdi bu sadrı biraz daha açalım. Bunun için yardımınız gerekiyor: “Mücrimler sanki gökyüzüne çekiliyormuş gibi can verirler” (dış uzaya kaçarlar, içeri almayız günahkar olup da can vereni), “Sanki göğüsleri (SADR) DARALIR“, “Omuzlarından bastırılmışçasına ve bir karadelik tekilliğine ÇEKİLMİŞÇESİNE“… Ayeti hatırladınız mı? (Omuzlar yandan bastırılıp DARACIK bir iplik haline getiriliyor.) Çünkü KARADELİK (karakabir, Siccin kapısı) onu yakalamıştır. İlliyyin kapısı =Akdelik 7 boyutlu >>> Hablilverid SADRINDADIR. Ayet lütfen!

<> Enam-125: Allah, iyiye ve güzele götürmek istediğinin sadrını İslam’a açar (inşirah). Saptırmak dilediğinin de sadrını öylesine daraltıp tıkar ki, o, göğe yükseliyormuş gibi olur. Allah, iman etmeyenler üzerine pisliği işte böyle atıverir.

Bir de “Biz mücrimleri yani bu şekilde göğe alınanları tanırız, onları PERÇEMLERİNDEN ve TOPUKLARINDAN yakalar (çeker uzatırız =Karadelik SİCCİN çekim durumu)”. PERÇEM-TOPUK (Bunun tersi kaburga-omurga). Ayet lütfen!

<> Rahman-41: Suçlular, yüzlerinden tanınır da yakalanırlar perçemlerinden ve ayaklarından.

Karadeliğe çekilen bir buçuk metrelik bir insanın boyu İPLİK gibi tekilliğe kadar 300km uzar, eni ise iplik gibi olur. Perçemi (tepesi) ile topuğu (dibi) arasındaki mesafe İPLİK gibi “Göğe =Karadelik tekilliğine” çekilir! İşte bu durumda insan İNŞİRAH’ın tersi bir haldedir ve SADRI sıfıra daralmıştır. Sadrı falan yoktur. Burası SİCCİN tekillik ufkudur. Bunun tersinde ise İLLİYYİN var: yani 11 boyutlu TÜNELİN İÇİ >>> VE/VEYA EVRENİN DIŞI Z SULTAN BOYUTU!

Hans von Aiberg, 19/08/2003 (173/07)

Not: <> veya [] ile başlayan satırlar, [ ve ] arasındaki kesimler sayın Aiberg’e ait değildir, sohbet esnasında onunla konuşan kişilere aittir veya sonradan eklenmiştir.

önceki bölümü okusonraki bölümü oku

percem-topuk-hi

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar