İçinizden bir grup ayrılsın – Sivil kamu örgütü

İşte ümmet+Yed’une kelimeleri…

Ve verilen anlama bakınız: “İÇİNİZDE BİR CEMAAT BULUNSUN“.

Buna Nakşiler ve Kadiriler nasıl sarıldılar biliyor musunuz? Bu ayeti Allah’ın kendilerine gönderdiğine inanır Yeni Asya grubu kürt milliyetçileri.

CEMAAT her yerde var. Ama SİVİL KAMU ÖRGÜTÜ (ki protesttir mutlaka. Protest olmazsa, zaten karşı tarafta olurdu.) YOK OĞLU YOK!

Onlar DEMO yapmazsa, ne tüketici hakkınız kalır, ne de hayvan katli vb.

Rabbimiz 104. ayetin MUCİZESİ olan sizleri BÖYLE NİTELEDİĞİ İÇİN kelimenin üzerinde ÇOOOOK UZUN durdum.

NEREYE ayrıldığınızı bilmeniz için, bizim adımızın CEMAAT/ZÜMRE olmayıp, İbrahim milletine AYRILMIŞ, yani el üstünde tutulmuş olduğumuzu göstermek için.

Ve taklitçi atalarına İbrahim gibi babasına protest olarak DOĞRU yolu bulması örneğinden çıkışla; SİZLERİN HANİF (protestant) MÜSLÜMAN olmaya AYRILDIĞINIZI vurguladım.

Siz atalarınızdan ayrıldınız. Bu ne zordur biliyor musunuz? ([Ali İmran] 113-114-115 ayettekiler bunu çok iyi bilir: Çünkü atalarının dinini bırakıp Müslüman oldular.)

Bu öyle zordur ki, siz DİN değiştirdiniz. Eskiden Sünni Müslümandınız (veya öteki katolik/ortodoks); şimdi HANİF MÜSLÜMAN oldunuz. (Mezhebsiz protestant) Bu zoru başarmaktır.

DİN DEĞİŞTİRMİŞ GİBİ OLDUNUZ! MEZHEBİNİZİ BIRAKIP TEK DİN OLAN SÜNNETULLAH’A YÖNELDİNİZ!

Şu mezheb lafı öyle iğrençtir ki, Mezheb veya Müzheb BİR ŞEYTANIN ismidir. Bula bula bu kelimeyi mi buldular?

Hizbullah kelimesini de böyle bulmadılar mı? Veya Şer’en kelimesinden ŞERİAT‘ı çıkarmadılar mı? Şeriat diye diye bizi 200 yıl geri götürdüler!

Bir Afganistan’a, Dağlı Pakistanlılara bakın, ŞERİATIN ne olduğunu göreceksiniz. Ve siz bu DİNDEN NEFRET EDECEKSİNİZ! Hızla müslümanlıktan istifa ederek, HANİF MÜSLÜMANLIĞA selam selam diye selam atacaksınız.

Onmilyarlarca kişi geldi geçti. HEPSİ müslümandı! Yani Cinlerden bu yana ortalıkta müslüman ENFLASYONU var. Ama İBRAHİM ATA, HANİF müslüman oldu! Onun oğlu İsmail’in dalından geldiği için Resulullah’a da Allah’ımız emretti: “SEN DE HANİF MÜSLÜMAN OL, TEK VE GÜZEL DİN BUDUR” dedi Rabbimiz…

Onun üzerinden 1400 yıl daha geçti! HİÇ KİMSE HANİFLİKTEN söz etmedi. Anlamadı bile. MİLLET kelimesini bile görmediler. GÖSTERMEDİ ALLAH! Çünkü onlar Allah’ın ayetlerini yeterince anlamıyorlardı. Kur’an’ı okuyor fakat inkar ediyorlardı.

Bu arada bulunduğum yerde saat 02.00. Türkiye saatiyle 04.00 olmuş, yeni farkına vardım, çok özür dilerim.

<> Ne özürü

Acele uyuyunuz, yarın işgünü çünkü. Herkese iyi geceler.

<> Est. Biz şikayetçi değiliz hocam. Allah razı olsun

<> iyi geceler kaptan

İyi sabahlar. Allah’ın nuru üzerinize doğsun!

<> Dr sizinle her saniye ayrı bir zevk

Sizlerle de zevk ve şevk.

<> İyi ki varsınız DABBETİMİZ

<> çok teşekkürler hocam

<> iyi sabahlar herkese

<> selamen selame

Geronimoo Lisboa

Bye_____

Hans von Aiberg, 14/09/2003 (188/16)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 188 anasayfasına dön | sonraki CHAT’i (189) oku

188-16-hanif-ayrilsin

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar