3 Zülkarneyn – Veda – İnsan olmak – Evlenmek – Gelecek – Klonlar

Bir dakika izin. Arkadaşımızı Heli’ye nakledeceğiz.

Dramatik bir veda idi. İki KARN‘ın iki anılarıyla dopdoluydu. Tarihi idi, tek Dabbet bıraktılar beni… Sonsuz yalnız kaldım. Tek kaldım/tek Dabbet kaldım! Ötekilerin kanatlar YUKARI!

<> Biz varız yanınızda…

Evet BİZLER varız birbirimizin yanında. Allah “O”dur/HU, fakat yarattıkları BİZLER’DİR >>> İNN.

Jana ile birlikte gittiler. Sanırım bir aydan az olmak üzere burada kalacağım. Sonra da NY’deyim Allah İnşaa. Ben Ekvator’un çoook yeşil olması nedeniyle zaman zaman yeşile yapışabilirim.

Aslında ben gibilerin evlenmemesi gerekir ama, Ben de insanım, hem de fazla evlenen bir insan olduğumu görüyorum.

İlk evliliğimde, Resulullah’ın nasıl bu kadar çok evlendiğine hiç akıl ve sır erdirememiştim. Allah’ımız bunu bana CEZA olarak gösterdi. Ceza diyorum, çünkü hiçbir insan evlenirken “Seneye boşanacağım” diye evlenmez, adı üzerinde o aşktır. O sonsuza kadar olmalıdır -aslında-.

Dolayısıyla CEZA dedim. Yoksa hanımlara sataşmadım! ÖNCE İNSANIZ. Sonra kadın ve erkeğiz.

Hanımlara sataşmadım kelimesi bile HANİF için    a   b   e   s.

Ya ben hanım doğsaydım… Olmayacak şey değil!

Gelecekte Walhalla’da özel doğanların çoğunun klon İKİZİ var.

Hele onlar bir tesadüf zaman yolcusu falan olurlarsa, bu ŞART! Çünkü ikiz klonlar arasındaki TELEPATİK rezonans inanılmaz bir şey!

Mesela ikiziniz sizden üç asır sonra KENDİ zamanında yaşıyor. Diyelim ki şiddetli bir böbrek ağrısı çekiyor. (Fantom ağrılar ikizler arasında nakledilebilir. Bunların zamana bağımlılığı yoktur, çünkü ışıktan hızlıdır düşüncenin/takyonun gücü…) 3 asır beriden SİZ DE çekiyorsunuz.

Böbrek sapasağlam ama, siz mahvolmuşsunuz. Dayanılmaz acılar içindesiniz. Ta ki, telepat ikizinizin ağrısı bir şekilde bitene kadar… Birden saniyede rahatlıyorsunuz! İkiz de yanlış kelime… Katlı oranlara göre bu dördüz de olabiliyor.

Herkese Allah başka bir ruh veriyor. Kimse mesela JANA değil; sadece JANA olan klon Jana’dır. Biri diğerinden daha önce ölebilir. HERŞEYİNİZLE aynısınız ama RUHUNUZ başka. Zevkleriniz de başka.

Ben müslümanlığı seçerken, öteki klon ikizim Krislam kalıyor. (Kristian+İslam sentezi uyduruk bir din. Namaz falan yok. İsa Allah’ın oğlu değil, Kur’an SON ATİK/en yeni atik. Boy abdesti gerekmiyor, domuz yemek keyfinize kalmış vb. Din mi, soytarılık mı, belli değil.)

Klonları anlatıyorum: DÖRDÜZ‘lerden biri zaman değiştirdi; diğer erkek öldü! İki kız var! YA ONLARDAN biri benim yerimde olsaydı? Ya da ben KIZ-klon olsaydım.

İşte EMPATİ budur! Önce insanız! Kadın ve erkek farketmiyor!

İNSANIZ!

İNSANIZ!

İnsan..

Hans von Aiberg, 19/09/2003 (190/11)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 190 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

190-11-klon

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar