Kawl’in ışığında, Filistin gerçekleri

El Kaide bir Yahudi örgütüdür. İntihar edenler (Arap pilotlar) ise HAŞHAŞİN (Montauk) etkisinde idiler. Siyonist tüccarların TAŞERONU El Kaide ve onun Cumhuriyeti olan Taliban, Ayetullah, Hizbullah vb örgütleridir.

Tüm bu canlı bombalar kendilerini YAHUDİ provakatör efendileri için SEVE SEVE feda ediyorlar. Ve bu kamikazeliklerini “ŞEHİTLİK” diye kendilerine masturbe ediyorlar. Bu bir  K O M E D İ !

<> Yahudi olanlar liderler mi, yoksa onlar da mı Usame gibi taşeron?

 

Usame Yemenlidir, Suudi değildir. Bir ara sözünü ettiğim Himyer Yahudi kökenlilerindendir. (Kurayza kabilesi gibi)

Yezid, Muaviye ve Ebu Süfyan yarım kan YAHUDİDİR. Kureyş denen kabile, “Araplar ile Yahudilerin melezlerine” verilen isimdir.

<> Yani Arap gibi görünenlerin bir çoğu, Yahudi kimliğini muhafaza ediyor olabilir?

Mesela tüm Filistinli müslümanlar, farkında olsun/olmasın devşirilmiş KAYIP Yahudi kabilelerinin ta kendisidir, ARAP unsuru YOK denecek kadar azdır.

Unutmayınız: Yahudilerin 12 kabilesinden ON‘u asimile olmuştur. İKİSİ (Moab ve Amon kabileleri) ŞİMDİKİ YAHUDİLERDİR.

Diğerlerinden bir kısmı şimdiki FİLİSTİNLİLER (Yaser Arafat bile MASON’DUR). Diğerleri Habeşlilerden bir-iki kabile. Kaçması kolay olduğundan Kızıldeniz’den karşıya geçmişlerdir. Ama kayıp kabilelerin çoğu YEMEN-ADEN ve HADRAMUT halkıdır.

***

İsrail kurulduğundan beri (1948) ölen Filistinli sayısı = İsrailli sayısına eşit.

Evet yanlış duymadınız. Silah İsrail’in elinde ama Araplar canına okumuşlar hepsinin ve Filistin’in nüfusu 600 bin’den ibaret…

Yani bulunduğunuz mahalle kadar ama daha yeni bir olay: Hırvat ve Sırplar tarafından öldürülen Müslüman (Boşnak vb.) sayısı yine 600 bin… Yani filistin nüfusu kadar müslüman sadece balkanlarda öldü. 250 bin Boşnak kadına kecavüz edildi.

Uygur (Sincan) Doğu Türkistanında öldürülen soydaşlarımızın sayısı iki dünya savaşı arası ve sonrası 4 milyon. Yani Bosna nüfusu kadar…

Evet dostlar! Ben daha BOŞNAKLARA olan yasımı/matemimi bitirmedim ki, sıra FİLİSTİNLİLERE gelsin. Daha büyük genocyd’ler var.

ADALET BUDUR!

Yaser Arafat ve Ürdün kralı MASON’dur. Kraliçe Muna Yahudidir (Amerikalı falan değil). Onlar canciğer kuzu sarması… Filistin YENİ bir şey değil… Şatilla ve Sabla gibi hep sürecek…

<> arafat ermeni ve hrıstiyan olduğunu açıkladı.

Evet işte size Azer Arafat.

Bana liderini söyle, sana hangi milletten olduğunu söyleyeyim.

<> :)) biz de mi.

Evet Biz de Brutus. 😉

***

<> filistin halkının geleceği?

Filistin’in geleceği? Bu 2099’a kadar çözülmeyecek bir konu…

Şimdiki Radikal İsrailli için GAP’tan Basra’ya, Nil Nehrinden İran Kürdistan’ına kadar 7 ÜLKE = Arz-ı Mev’ud. Bunu yapmadan olmaz…

Saddam, [Baba] Esad, Haşimi Ürdün kralı, Arafat, Hizbullah, Emel milisleri, Lübnan Falanjist hristiyanları ile Dürzi ve Yezidi müslümanları YAHUDİ örgüt ve taşeronlarıdır.

Arafat “Filistini” satmıştır. Kendini sattıran Filistinli 2099 yılına kadar kendini düzeltmedikçe düzeltilmeyecektir.

Hans von Aiberg, chat’lerden derleme

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [ ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.

filistin

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar