Siyonizmin Türkiye manevraları – Gladio – AB tuzağı – Siyonist sistem – Siyonizme tabi olanların Kurandaki akıbeti

<> bunlara akıl ve cesaret veren güçlü birileri olmalı!

Evet bunlara cesaret veren İtalya P3 ve G” locaları (İtalya başbakanı).

P3 locası oldukça tehlikeli. G” diye bilinen GLADİO’nun tek sahibi… Yani Genel Kurmay bile Gladio karşısında tam çaresiz! G” locası (Sec. işaretiyle yazılırsa GLADİO oluyor.)

<> Bu locanın gücü neye dayanıyor?

Bu locanın gücü Gerçek Bilderberg’ler aracılığıyla B’Nİ-B’Rİ diye bir TELEPAT grubuna, şeytan majisyenlerine dayanıyor. Bunlardan biri URİ GELLER! İş bu kadar ciddi.

Gladio da başımıza bela olacak (Gelecekten söz ediyorum). Gladio, birleşik Avrupa’da tüm üye ülkelerin ordularını ve genel kurmaylarını YOKEDEREK yerine Avrupa ordusu namıyla, hiç bir ülkenin GenelKurmay başkanının asla müdahale edemeyeceği ORDUYU kuracaktır.

Bu ordu canı isterse, “Türkiye işgalcidir” diyerek, Yunan oyunlarında ve Kıbrıs konularında KARŞIMIZA dikilecektir. Nasıl ki (İngiltere vb’yi saymazsak) EURO tüm AB’nin parası olduysa, GLADİO da tüm AB’nin ordusu olacaktır…

İleride bayraklar da kalkacak. Doğrudan şu bildiğimiz Avrupa bayrağı tek bayrak olacak. (ABD de böyleydi. Tek bayrak oldular.) Gladio da tek egemen ASKERİ güç olacak.

Adına ister Batı Avrupa ordusu deyin, ister Nato deyin… asıl adı GLADİO! O da İtalyan Başbakanının üstadı olduğu P3 locasının İÇİNDE yer alıyor. Adam gelip, başbakanın veletlerinin nikah şahitliğini yapıyor -anlayan anladı-.

<> P2 Mason Locası’nın da ilgisi bulunmuştu (İtalya).

Zaten P2 Locası da AYNI locanın içinde…

P3 >>> YAHUDİ asıllı yönetenler;

P2 >>> Diğer İtalyanlar anlamında…

P3 locasında İTALYAN yok, tamamı prezidyum gibi Yahudi… Onun için GLADİO’nun P2 mi, P3 authority mi olduğu tartışılmıştı. Sizin aklınızda o kalmış.

Gördüğünüz gibi Türkiye’den uzak olmak demek, Türk siyasetini bilMEmek değil! Özellikle ben ve beni izleyerek Jana siyasal bilimcileriz. Özellikle bilmek zorundayız. Çünkü Bağlar arasında SATRANÇ oynayan biz ikimiziz.

<> 3-Ali İmran/100: Ey iman edenler! Kendilerine kitap verilenlerden bir zümreye boyun eğerseniz sizi, imanınızdan sonra kafirler haline getirirler.

Evet, bu ayet, yerli uşak edinen YAHUDİ cennet (gizli örgüt, gizli kamp) ile ilgili. İstanbul on küsur milyon nüfuslu dev bir devlet. Ve bu devletin her muhtarlığına kayıtlı, İLLA LYON klüpleri var. Her mahalleye bir komite açmışlar!

Sadece babaları değil; genç Leo erkekler ve lyoness gençkızlar ve kadınlar bu organizasyonun yerli uşağıdırlar. Göstermelik, bir iki hayır işi arkasında, aslında MAHALLE KOMİTELERİ organize ediyorlar. Lyoness’lere tüm CAST ajanslara kayıtlı, paparazzilendirilmiş mankenlerimiz kayıtlı.

Genç leolar ise mutlaka zengin sosyete işadamı (Yuppie) gençler.

Lyoness olacaksın ki, seni sonra ünlü manken yapsınlar… Yoksa adın bile çıkmaz basında… Bütün mankenler tüm Türkiye lyonesslerinin başı olan Neşe Erberk’in kontrolündedirler.

Manken piyasasında inanılmaz karaparalar vb. dönüyor. Söz dinlemeyen mankeni, BASIN ile işbirliği yaparak bir daha adından söz ettirmemek şartıyla piyasadan siliyorlar. Basın da onların Mason ve başka klüplerinin kontrolünde zaten…

Rotarienler de oldukça gizli bir örgüt. Türkiye ile ilgileri sadece Türklerin de içinde olmasından ibaret. Onlar DÜNYA BORSASI üzerinde oynarlar. Yani Türkiye’yi “Vatan” diye düşünmezler, bir saniyede bir cent’e satarlar… Rotarienler’de milliyet duygusu sıfırlandırılmıştır.

Türk masonlar vardır ama, Türk Rotaryenleri diye bir kavram ÖZÜNDE yoktur. Türk Roteryeni de dünya ekonomi imparatorluğunun (Çok uluslu Sionist yahudi diasforası) bir uşağıdır.

Türk gibi millet kelimesi asla telaffuz edilmez, yasaktır. Cola Turka da bu grubundur. Yani çok uluslu bir konsorsiyumdur. Ülker sadece TÜRK ortaklardan birinin adıdır.

Asıl Türk ortak, “Uludağ gazozu” diye bildiğiniz, Bursa’lı Yahudi Erbak ailesi’nindir. Bunlar da başkenti Bursa olan Türkiye Rotaryenlerinin en başlarıdır.

Adları Ali-Veli’dir ama gerçekte Bezmen’ler gibi DÖNME bir ailedir. Alman Yahudileridir kendileri… Fakat kimliklerinde Bezmenler gibi Müslüman yazıyor.

Diğer yahudi aileler de var Rotaryenler içinde… Her ikisi de Girit Dönmeleri olan Simavi ve Dinç Bilgin gibi…

Bilgin ailesi içinde iki grup vardır. Bunların bir kısmında müslüman yazılıdır, diğerlerinde hristiyan. Ama İKİSİ de DEĞİL’lerdir. Gerçekte YAHUDİ kökenlidirler. Gerçek soyadları Mortan’dır. Mortan İbranice “Bilgin” demektir. Bilginler müslüman kimliğini; Mortan’lar da hristiyan kimliğini almışlardır. Mesela Kenan Mortan doğrudan Hristiyandır. Vb. vb.

Bu kadar politika yeter diyorum. İki saat zamanımız var. KONU ne olsun?

Hans von Aiberg, 03/10/2003 (195/04)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 195 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

195-04-sion-p2-gladio

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar