Mekke rezaleti – Süfyanilik – Arapçılık – Antik Mısır

Dünyanın en kutsal mekanlarının bulunduğu ve aynı zamanda dünyanın en aşağılık ve fasık kenti olan MEKKE’dir.

Dünyada buradan daha çok zina yapılan, uyuşturucu kullanılan, hacı kafilesi bahane edilerek o kalabalığa karışıp, yüklü bir uyuşturucu ticareti ve dağıtımı yapılan, içinde hacı olmayan sahte hacıların bulunduğu sayılı işret şehirlerinden biridir Mekke!

Kutsanan Makamı İbrahim (Kabe)dir. Yani “Emin Belde” derken orası MEKKE kenti değildir. Sadece Kabe/beytullah bölümüdür. Bir de Arafat + Hira’dır.

<> evet eğer şehir kutsansaydı o kafirler orda nefes bile alamazdı!

Evet :((( Kabeye bakan otellerde “Özel Arap müşteriler” geceliyor: Eş değişimi yapıyorlar. Bu çooook moda bir şey. Mekkelilerin tek eğlencesi!

<> aşşağılık kureyş

Evet aşağılık Kureyş! Ama dinde EN ileri onlar sanırsın. Onlar şeriatın mümtaz (!) bekçileridir! Ve tüm müslümanlarımız O araplara TAPIYOR adeta!

Erbakan Hoca’nın en en en sevdiği tek millet! Hoca Türkleri sevmez! “Ben Sinopluyum” der. Sinop’un AYRI BİR MİLLET/IRK olduğunu söyler. Hocanın öğrencileri de aynı kafadan arapçılardır. “İslamda Kavmiyetçilik yoktur” derler, ARAP KAVMİYETÇİLİĞİNİ yapan şampiyonlardır. Champ chimp.

<> hoca artık tarih oldu hans, yerini öğrencileri aldı hocadan daha akıllılar

Öğrencileri halen işbaşında!

Tüm nurcular ARABİST’tir!

<> corn tarlalarında işaretler ile ilgili holywood’lu jew’ler bir filim daha yaptılar kaptanım o prodüksiyonda ye’gog’ların gelmesine engel olmak için bir çiftçi evini demir kütleleri ile doldurup çitini de bakır tellerden yapıyordu.. ardından jenaratörü çalıştırıp yaratıkların giriş frekansını bozuyordu..vs.. vs..

Evet, Tevrat’ta böyle yazıyor zaten. (Jeneratör yerine Kahinlerin BORULARI var.) Bu borular Ericha surlarını yıkan ses topları diye bildiriliyor. Eriha=Jericho diye arayabilirsiniz.

<> Evet, daniken tv program da yapmıştı o konuda

<> Mesih nasıl bir silah kullanacak, milyarlarca yecüc-Mecüce

Bu çok uzun ve ileri teknik bir konu. Bir arı kovanını dağıtıp işini bitirmek için “Kraliçe arıyı elinize geçirebilirsiniz”. Sigourney weaver’in Alien serisini hatırlıyor musunuz? KRALİÇE ile onu kastettim.

Yecüc ve Mecüc’ün “KRALİÇELERİ” onların kuluçka makineleri. Bir defada 1000 yumurta (Dikkat doğurmazlar, yumurtlarlar) ve Mecüc kraliçe ise TOMURCUK veren bitki gibidir. O da doğurmaz, tomurcuklar açılır!

<> Mısır mitoslarındaki AKREP KRAL hikayesi ile benzeşim kurmuşlar (sanırım hiyoroglifleri okuyabildikleri kadar bu mitolojik hikayeyi uydurmuşlar)

Evet tüm LEGENDS aslında bir GERÇEK hologramın üyeleridir.

Bu konuları 2054 öncesinde ayrıntılamama izin verilmiyor. ZigZag’ın fesholunup, yerine TicToc’un kurulması gerekiyor. (Öteki millenium)

Benim kitaplarımdan sonraki çevrilen tüm filmlerde bu iki bağ (Cennet) savaşı işleniyor. Konuyu yazmışsınız zaten: Matrix’in Zion kenti vb. Bunları 1965’de dahi biliyordum. Filmler ise yeni yeni ortaya çıktı. Siyonizm herşeyi kendine yontuyor.

<> Ayrıca MUMMY 2’de de Ye’cuc Me’cuc istilası egyp mitolojisinden benzeşimler ile aktarılmış

Antik Mısır’da ATHON denen peygamber var: Musa’nın Tur dağına çıkmasından bin yıl önce tek tanrılı bir din kurdu. Aten/Athon’un “KİTABINDA” yine Gogo ve mogo istilası var. Karadelikler var. (Bu istilaya bağlı neden olarak) Bu kitabın bir versiyonu da “Enuch’un kitabıdır”. (Enok)

<> (Zul’karneyn’den hatıra)

Ayrıca tuhaf bir uzaylı da vardır: Dulgarlayl. (Sanki Zülkarneyn???)

Athon-Aten, Enouch, Enok, bunları biliyorsunuz değil mi? (Mutlaka linkleri vardır.) Her yazdığım Overwrite olduğuna göre mutlaka web’de de vardır.

<> evet

[] http://web.archive.org/web/20031203042731/http://wesley.nnu.edu/noncanon/ot/pseudo/enoch.htm

<> http://reluctant-messenger.com/enoch.htm the book of enouch

Aton/Aten kimdir?

<> akheneton diye de geçiyor

Evet, o akheneton diye tanrılaştırılmış biçimi. Peygamber olarak adı Aton.

[] http://web.archive.org/web/20040823223826/http://www.geocities.com/spenta_mainyu_2/motheism.htm

<> monotheist

<> emin-hatip (emn-Hotep)

Tevrat ondan bin yıl sonra indi…

Geronimo der ki,

ne der? 🙂

<> geronimo der

<> canım hocam beliniz ağrımıştır 6 saattir yazıyorsunuz

Kesinlikle belim ağrıyor. Daha bir şey anlattım sayılmaz…

Evet, böylece bendeniz geronimoo diyor gidiyorum. RZİ, bye. Selam mih selam. Bye.

<> hayırlı sabahlar hocam

<> byebye

<> tşk ederiz

<> Allah rahatlık versin

Hans von Aiberg, 11/01/2004 (213/08)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 213 anasayfasına dön | sonraki CHAT’i (214) oku

213-08-mekke-otel

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar