Üç karanlık – Yalan-Holografik dünya – Mahşer – Ruh üflenmesi – Cennet

Yeniden soruya dönelim! Kasisli parantez ile RUH biçiminde var edildik. Orası İÇİ kalubela mekanı olan yerdir. DIŞI ise (ki dışını görmeyeceğiz) HORN HOLE (Sur borusu olan mutlak tekillik) biçiminde DİZAYN edildi (yaratıldı).

İlk iki parantez arası birinci KARANLIKTIR!

İkinci parantez ise, bizim sınav faktörümüz için açılmıştır. Biz “YALAN söyleyip söylemediğimize” inanmadığımız için bize HOLOGRAFİK bir mekan yaratılacaktı çünkü…

Holo-mekan demek >>> HAYAL ALEMİ yaratmak demek, Matrix’in dünyası gibi… O hem reel, hem imajinerdir: Şöyle ki: Eğer gök ve yer ayrılmış, çapın bir ucuna Tarık seması, öteki ucuna da Dabbet Arzı konmuşsa, o HAYAL BALONUDUR! Yani şu devasa evrenimizdir. Bir tek noktanın (şey=nun) üflenerek açılmış hali!

Aslında zavallım evren bir tek NOKTA! Merkez/özek noktası…

Elbette bir de çapı var: Çap eğer YER ve gök biçiminde dikine uzanırsa >>>>> Adı Gauss evrenidir. Balon/semer vb. sanırsınız. Ama HAYALDİR (hologramdır).

Eğer gök ve yeri birleştirip (ki en önce bitişik idi) yeniden bir düz çizgi yaparsanız, ya da küreyi daire haline getirirseniz, ya da çapı dikine değil de ENİNE uzatırsanız, adı MAHŞER MEYDANIDIR. İşte bu ÖTEKİ  p a r a n t e z  Mahşer, kapanacak olan parantezlerden biri…

Gelelim yine başa: Yani Mahşer denen İKİ BOYUTLU‘da buluşmadan önceki KÜRE gibi üç boyutlu olan / gök ve yerin ayrıldığı / dolayısıyla KÜRE gibi algılanan BU evrene…

Burası RUH‘un fazlarının gönderileceği SINAV sahası… Ama yine de GERÇEK (reel/somut) değil!

Gerçek olması için YER ve GÖKÜN birleşmesi, yani Tarık ve Dabbet’in birbirine EN UZAK değil, en yakın olması şartını içerir!

Burası bizim RÜYALARIMIZ gibi bir DEKOR yeri! Rüyalar bir tek noktadan (NUN) görülür. Yani yatağınız, yatak odanız gibi elinize cetvel alıp ölçemezsiniz mekanı… Engindir rüya dekoru… Çayırlar çimenler, bitmeyen ormanlar vardır. Ama cetvelle giremezsiniz ki ölçesiniz MEKANIN ne kadar yer (oylum/hacım) tuttuğunu…

<> TV de gördüm, BİNİ DANTE diye bir architect, ÜFLEME metodu ile 2 boyutlu tavanı 3 boyutlu KUBBE haline getirdi 1 saat içinde

(Evet buna geodezi matematiği deniyor. KEHF MATEMATİĞİ=Topolojik matematiğin kubbe biçiminde determine edilmesi. Geodezi ve topoloji, ikisi de MATRİX matematiğidir. İkisi de GEOMATRİX denen bir cifirsel gametria yöntemiyle ölçümlenir. Buna Chaology bilimi de diyeCEKler.

Aynı bilimin RAKİM olan dalına ise Meta-matik deneCEK. Bundan türetilen re-gometry’ye ise >>>>>> PARAGEODETİCAL (Horn Hole böyledir) non-functional (Nonom) sonsuz ötesi set (Elif noktaları geometrisi) adı verileCEK’tir. Ben verdim bile, hayırlı uğurlu olsun. Bütün bunları senin için yazdım [candaş].)

<> teşekkürler kaptan 🙂

Ve dünyaya RUH‘dan üflenir. Yani ilkah aşılanma olmuştur! Ardından 100 ila 120 gün geçmiştir. CANN‘ın (can/canlının organizması/embrio) CANLANMALIDIR.

Embriyo RAHİM’dedir.

Dikkat Allah’ın rahmi, rahim ağzından başlar ve tıpkı sur borusuna benzeyen yumurtalık çatalında son bulur. Genital organları buna dahil etmeyiniz. Onlar boşaltım ve üreme aracıdır. Ama sözünü ettiğimiz ALAK karanlığı RAHİM’dir. Rahimin ağzı en küçüktür (BERZAH=BOĞAZ).

Rahimin içi bizim KALUBELA mekanıyla birebir aynıdır.

İki yumurtalık >>> SUR İKİ KERE ÜFLENİR! Rahimin dışı >>> RAHMAN(erkek)dır. Adem ve Havva atalarımız önce ve ilk olarak bu noktadan iç-dış ve/veya ters-yüz edilerek ayrıldılar. Bu noktanın Cennette KAPATILMASI Allah emri oldu!

(Ama çıplaklığı idrak eden nefsimizdir. Yani nefsimiz ona çıplak demekte, incir yaprağıyla örtmek istemektedir.)

Cinselliği tabu edinen ne Allah, ne Ruh, ne de canlının kendisidir. (Beden kendini tabu edinmez.) Cinselliği keşfeden NEFS’imizdir. Nefs olmayınca (Allah, melekler ve cansızlar vb.) cinselliği tabu edinmezler. Cinselliği tabu edinen tek FAKTÖRYEL >>>>>>>>> NEFS’dir.

Adem ve Havva’ya yasak ağaç meyvesini şeytan verince, NEFSİN Kalu Bela’da terbiye edildiği bu RIZK ağacı kişilere NEFSİNİ hatırlatan tek objedir. Tek yasaktır.

Onyüztiryonlarca x sonsuz meyve dururken, sadece YASAK olan ağaçtan yiyerek, inanılmaz bir ihtimali gerçekleştirmiş oldu Adem babamız ve Havva annemiz! İnanılır gibi değil!

Ama inanırım: Allah’ın yasakladığı TEK GÜN olan Cuma günü milyarlarca insan TATİL yapıyorsa, bu da aynı. (Milyarlarca diyorum, çünkü 14 asırdır dünya nüfusunu üçe katladık.)

Hans von Aiberg, 05/10/2003 (196/03)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 196 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

196-03-yer-gok

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar