Kalubela – Özgür seçim – Kader – Ölüm – Ahit sandığı

Ruh üflenmesi 90 ila 120 günlük embriyo için geçerlidir. Ruh üflendiğinde YAZGISINI bilecektir. Çünkü onun ne yapaCAĞINI Allah bilmektedir. Yani Allah KADERİNİ yazıp da böyle ol (mesela Hırsız ol) demez -asla-. BİZ SEÇERİZ BUNU!

Ve bir de itiraz ederiz: “Ben böyle yapmamıştım” diye! O zaman Allah, herkese bir çift kameraman (Kiramen) katib veriyor. Elçi ve kitap gönderiyor. Akıl veriyor. (Bilim akıl sahibi olmak için bize düşen çabadır.)

Baliğ/Ergin kılıyor! Akil oluyoruz ve karar veriyoruz. Hırsız olmalı mıyım… diye…

Allah kimseyi HIRSIZ etmez, böyle bir kader yazılı değildir. İnsanın kendisi özgür iradesiyle hırsız olur! KENDİ TERCİHİDİR!

İtirazı olan var mı? (Varsa Hadisler benim söylediğimin tersini söyler. Allah yazdığı için hırsız hırsız olmuştur.) :))))))))))))))

Allah yazdıysa İMTİHANA ne hacet o zaman? Katil falan hepsi Melek kadar Masum olurdu.

Haniflere kural: Bizler Cehriyeci, cehri görüşçü (Fatalist) yani kaderci değiliz!

Kaderi tanımlamıştım:

1. Nerede doğacağımıza;

2. Ne zaman doğacağımıza;

3. Rızkımızın-nefesimizin ne kadar olacağına;

4. Genlerimizdeki kalıtım özelliğine (Mesela ben beyazım);

5. Özel durumlara (Örneğin Yuşa’nın durumu gibi)

Allah köşegen (Kader) kor. Ve artık hiçbir şeye karışmaz. (Karışırsa adı İMTİHAN olmaz, -haşa Allah yalancı durumuna düşer-.)

Kader bu kadar… Geriye kalan Kaza. (Kaderin zaman içinde kaza edilmesi.)

İkinci soru neydi?

<> Ölüm anı ve Azrail’in can alması?

Ölüm anı! Soru bu mu?

<> Soruyu soran şu anda burada değil.

O gelince anlatırım: Çünkü hekimler çok iyi bilir, ölümün 5 aşaması vardır. O psikoloji üzerine konuşmamız gerekecek. Sonra da ZAMANSIZ uzay’a gideceğiz. Ölüm anının SUÇUMUZA orantılı HEMEN/derhal veya 360 bin gün sürdüğünü göreceğiz.

Ayrıca Azrail as.ın bizim manyetik (Eksi) ve elektrik (Ceset) ikili bileşimi, geçici olarak bypass ederek, birbirine sürekli dikgen tutmasına (dipole) ölüm hali diyoruz.

Yataydaki elektrik dalgası için zaman bire-bir iken, dikeydeki (Hani Piri Reis’in çıktığı yer) itibariyle, zamanın bir saniyeye 18 dakika veya sekiz saate 3 asır, veya bir güne karşılık bin yıl nasıl uzadığını irdeleyeceğiz. Bunlar [candaş] katılınca olacak program.

Sıradaki soru?

<> Talut ve Calut’la anlatılanların biz haniflerle bir bağlantısı var mı?

Calut >>> Golyath. Kenanlı Nefilim denen ANAK kabilesinden bir dev. (Nefilimler artık kalmadı.)

Kral Talut ise peygamber değil, Yusuf’un Ali İmran kabilesi veya Yahuda kabilesinden değil; LEVİ’lilerden. Özellikle “Tabutüssekine”ye LEVİat’lardan başka kim dokunursa, Takyonik enerji (Nur/Enoorgy) o kişiyi masum da olsa yok etmektedir.

Tabutüssekine için “Ahit sandığı” adıyla Tevrat uzun bilgi vermektedir. (Kur’an onayladığı için, AKLA uygun yerlerine inanmak caizdir.)

Yahuda ve Kudüs krallıkları iki ayrı kabilenin kurduğu iki ayrı ve hatta düşman krallıktır. (Birinci ve ikinci krallar bölümüne bakabilirsiniz.)

Talut, Levililerdendir, Yahuda değildir. Beni İsrail’dendir ama YAHUDİ değildir. Yusuf Beni İsrail’dendir ama YAHUDİ değildir (İmran’lıdır). Nitekim bu sonuncusundan gelen MERYEM (YY) taşıdığı için Beni İsrail bile değildir, bırak yahudiliği! Soru YANITINI BULDU MU?????

<> Çıktı prof

<> kaptanım loglardan okuyacaktır.

Milletin işigücü var. Aslında kabahat benim, bir oturdum mu kalkmak bilmiyorum.

<> est hocam, oturun lütfen! 🙂

Hans von Aiberg, 05/10/2003 (196/09)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 196 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

tabutussekine

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar