Uzayda biyolojik saat – Güneş fırtınası – Zaman enerjisi

Hele uzaydaki saat kaosu iğrenç bir şey. Uzaydan nefret ederim. Yani uzayda yaşamaktan… Yerçekimi olmayan alanlarda biyolojik saatiniz HİÇ TAHMİN edemiyor. Mesela saat bana göre şimdi (örneğin) 12 ise, saatime bir bakıyorum ki daha 09…

Saat çekimsiz alanda yavaş akıyor sanki… Sanki zaman bir ceviz kabuğu, çekimsiz uzay ise bir su akıntısı… Yani, düzgün akmıyor cevizkabuğu, bir yavaşlıyor, bir hızlanıyor bir duruyormuş gibi… Oysa ayağınız yere bastığında düpdüzgün/yürüyen merdiven gibi rahat akıyor zaman…

Bir de SADECE benim yaşadığım özel bir zaman var. Orada da zaman 1080 kez yavaşlıyor veya karşıdan bakınca hızlanıyor. 1 saniyeyi 18 dakikada alıyorum veya bazen de 18 dakikayı 1 saniyede… (GEL-GİT durumuna göre)

Çekimsiz alan GÖKTE saat ilk anlattığım gibi. Dünyada bildiğiniz gibi… Ama bir de ARZ’ın dibine (Dabbetine) geçseydiniz, Ahıret saati gibi bir şey başlıyor.

Sema-Arz-Arzaltı (Dip, derinlik, Dabbe); üç ayrı takvime sahip. Üçünü de düşünsel değil, DENEYSEL yaşadım.

“Tabak-en tabak” misali >>> Zaman katmanları da var. Tabakalara göre akan zamanlardan söz ediyorum.

Jana uyarıyor: Buyrun Pırıltı! Tele-ring aldım. Tamam zaten on dakika sonra bitiriyorum.

Hoppala!

Bizim cadı Jana biraz düşünce aktarıyor da, o arada Hoppala demişim.

Artık aktaramayacak. Gidiyor. :(( Tayyı zaman yapacak. Yarın bildiğimiz bir saatte Tallahasee 2054 yılına aniden geçip, aynı şehre dönecek. (Tallahasee’ye)

Torunlara sesleniş: O günki UFO olayının nedeni BU YAZDIKLARIMDIR. Ayrıca Jana UZAYLI DEĞİLDİR.

<> (bu arada uri de gidecek degil mi?)

Uri değil MIB’den ikisi gidecek. Bir şey daha LİNK gerekiyor! GÜNEŞ FIRTINASI??????? Hiç haberiniz oldu mu? (Zil-Zal) Basın verdi mi?

<> Evet, verdi. Van Allen kuşaklarından geri gelerek dünyayı sardı.

<> 5 Kasım’da sona ereceğini bildirdiler.

[] http://web.archive.org/web/20031029223837/http://www.habersaglik.com/haber/46219.asp

<> Bir bu fırtına eksikti. Güneş fırtınası Dünya’ya ulaştı. Elektrikli aletleri ve insanların psikolojik halini etkileyen fırtına, şafak vakti gökyüzünde renk oyunları yaratıyor.

Onun nedeni EKVATOR‘dur. Sadece iki elimle bir dev tropik ağaç kütüğünü O NOKTADA kaldırdım. Piramitler de böyle yapılıyordu kuşkusuz… Pogodalar ve Maya basamakları da…

O noktada HERŞEY kolayca kalkıyor. Hayvanlar havalanıp kayboluyorlar. Hint fakirlerinin sırrı da buydu: Havada asılı duran halat!

O noktada o BELLİ tarih ve saatte (HOMA/ZONA/O’CLOACK) Tarık da beliriyor.

O koşup kaybolan hayvanlar gibi bir veya iki insan da oraya zıplayabiliyor. O saat ve yerde birden 309 yıl ileriye geçmiyorsunuz…

Orada 1N de yavaşlıyor ve TAM bir buluşma oluşuyor. Ama bunun bedeli, zaman enerjisi geri tepmesi (osilasyonu) var.

Giden (yiten E=mc²……….. m bedenin ağırlığı) maddenin enerji olarak eşdeğer karşılığı kaynağı belirsiz bir ŞIHAB olarak ortaya çıkıyor. Onu durduracak tek şey bir yıldız enerjisidir. Aksi halde o gidenler ebediyen in the deep dabbet gibi yeraltına geçerler ve orada 300 yıl kadar ve her saniyesi 18 dakika olan bir MAHŞERDE BEKLEME AZABI ile kahrolurlar.

Veya zaman enerjisi onları yeniden BEBEK yaparak, “Büyümeye katkı olan öteki kütlesini” DABBE halinde toprak altına(mezara) geçirir.

Her türlü olarak Dünya bundan illa ki zarar görür. Bir Nuh tufanı için bir tek ŞIHAP yeterlidir. Dinozorları yok etmek için bir tek şıhab (santimetrenin yüzbinde biri çapta) yeterlidir.

Şıhab’ın kaynağı yoktur. ELİF noktasından yani oradaki sonsuz kudret enerjisi olan ENNURJİ’nin ENNERJİ haline geldiği parite noktasında var olur.

O şıhabı buraya getiren Süper Uzay’ın TÜNELLERİNDEN biridir, bizim evren ile hiçbir ilgisi yoktur…

Şimdi çok çabuk geronimooo diyerek ayrılmalıyım. Jana baskı yapıyor, kusura bakmayın. Acilen kaçıyorum. Allah’a emanet olunuz.

<> hayırlı geceler hocam

<> slm slm

<> Jana’ya selam selam

(Jana sadece düşünsel olarak bana naklediyor, ben nakledemiyorum selamlarınızı) Bye.

Hans von Aiberg, 03/11/2003 (197/08)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 197 anasayfasına dön | sonraki CHAT’i (198) oku

197-08-sihab

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar