İsa-Yahya – Dabbet – ZigZag – Ölüm anı – Rücu ve İade

ss.

<> selam kaptan selam hoşgeldiniz

<> slm slm

Hoşbuluştuk, başkanım ve candaşlar. KONU lütfen…

[Candaş] ölüm anını merak ediyor. Son soru neydi?

<> Sorulara geçmeden önce bir ayrıntıyı söylemeliyim: 2 ay önceki bir chatte ve 28.12.2001 tarihli chatlerde var => İsa’nın göğe alınması ile ilgili olarak 19/15. ayet log kayıtlarına geçmiş. Bu şekilde yansımış. Okuyucular buna dikkat etmeli. 19/15 => Yahya ss ile ilgili olan ayet. İsa ss ile ilgili olan ayet ise 19/33.

İkisi de aynı mı?

<> Yukarıdaki yazdıklarım log olarak asılırsa dikkat edilir sanırım.

Tamam, DÜZELTİ YAZARIZ! Beşer=Şaşar. Beşerim. Zaten bilimsel formüller dışında hiç RAKAM aklımda tutamam. Okul numaralarımı hatırlamıyorum. Telefon numaramı sormak için eşimi otomatik arıyorum. İnsan telefon numarasını bilmez mi? :((((

<> Hayır ayeti sen yazmamışsın. Dört beş kez arka arkaya “Bu doğru mu?” diye sorduğun halde fark edilememiş

Ayet doğru muymuş? Biri Misak elçisi, diğeri Mighty ascension’u, değil mi?

<> Evet. Zaten içeriği aynı olduğu için fark edilememiş.

<> Dr. ayet konu itibari ile aynı ama Yahya SS İle İsa SS ile ilgili olan karışmıştı, redaksiyonda hallederiz diye müdahale edilmemişti.

OK. Geçenlerde ilacı gönderiyorum, adresimde kapı numarası ve daire numarası yer değiştirmiş. Cifir’in tamamı aklımda, tüm Kur’an sayıları aklımda, tüm bilimsel formüller aklımda, fakat basit şeyler asla kafamda yer etmiyor. Ben otistik bir vak’ayım galiba. Dünyevi numaraları aklımda tutamıyorum. Ekmeğin fiyatını bugün öğrendim: 250 bin imiş. Galiba otistiğim. ;))) Niye bugün öğrendim biliyor musunuz? İlk kez sadece “Ekmek” aldığım için. (Yanında gazete, sigara, hayvanlara süt vb. alıyorum ya, toptan ödüyorum.)

<k> slm slm Hocam dostlar

ss Aussie candaş 😉 (Aldırma ben NZ’dan dönünce bana da KİWİ demişlerdi. Ben onlara Aussie değil, Emu diyorum. Devekuşu yarışlarını ve cart’larını görmüştüm. Heyecandan kendilerinden geçmişlerdi. Büyük kumar dönüyor oralarda…)

[K] candaşım bu arada, senin için Santa daddy dedi ki, “Öteki dünyanın İLK VE TEK ÇEKİRDEĞİ” kim gelirse gelsin, O mübarek bir kurucudur! Senin için böyle bir müjde var, Noel dede’den… Yani karabayrak önce senin eline geçti! Onu Gallipoli’ye kadar getirmeni isterim!

<k> emredin Hocam

Est, Ben arz ederim. Tek başına bir ordu kuracaksın. Müjdeyi aldım. Buna inanmayacaksın, 313 kişilik ZigZag içinde hiç Aussie yok! (NZ iki tane var. Kip Thorne vb.)

Yaşıtlarından ve senden küçüklerle mesela Turkish Lobby ile ilişkilenmelisin. Klasik müslümanları asla Hanif Müslüman yapamayacaksın! Mühürlüler! Şimdiki gibi önce tek başına kalacaksın. [K] ve [K]’ın zoor işleri var. Dua ediyorum. Duam bitti/Amin!

<> bu orduda olmayı çok isterim Allahinşa hocam

Sana da duacıydım ZATEN [candaş].

<> amin

Aminlere amin olsun!

Son chatteki son soru neydi?

<> Ölüm anı?

Enbiya 104 lütfen.

<> 21-Enbiya/104: Gün olur göğü, yazı tomarlarını dürer gibi düreriz. İlk yaratılışta başladığımız gibi onu baştan yaparız. Üzerimizde bir vaat olarak biz bunu mutlaka yapacağız.

Tam olarak bu ayet şöyle:

Başlangıçta yaptığımız gibi, göğü bir kitabın tomarı gibi rulo (Corn Hole/kağıt külah) yaparız. Sonra aynı biçimde onu İADE ederiz. (Tersine çeviririz) Bu üstlendiğimiz bir vaaddir.

Şimdi analize geçelim:

1. BİZ >>> İNNA deniyor… Yani Allah ve zatından üflediği R U H (lar)

2. Aknokta=Bigbang başlıyor ÖNCE!

3. Evrenimiz bir kitap sayfası gibi (Kitabın kendisi Süper Uzay)

4. Önce düz iken, yani çapı=kutru yokken,

5. Kuvviret=Kıvırmak ile, bir kağıt külah gibi ÇAP kazanıyor >>> EVREN ANİDEN ŞİŞMİŞ oluyor >>> Yer (Arz) ve gök (Tarık) bitişik iken birbirine en uzak köşegenlere kaçıyor. (Ani şişme teoremi)

6. Evren genişledikçe bu kez soğuyor, kararıyor ve kayıp/gizli madde etkisiyle yeniden bir tek noktaya büzülüyor. Bunun adı karadelik! (Akdeliğin İADESİ=ÖDEMESİ/Compansating Hole) Evren karadeliğine çöküyor. (Kıyamet)

7. Sonra yeniden süper uzay’a (Aşağı misal alemi) dönüyor.

8. Sur (Horn Hole) yeniden üfleniyor.

9. Evren BİR KİTAP SAYFASI gibi dümdüz açılıyor. (Mahşer meydanı)

10. Sur ikinci kez üfleniyor ve RUH genişletilmesi yeniden gerçekleşiyor; nefs’ler yeniden RUH İADE’si ile diriliyor.

11. Hesap başlıyor vb. vb.

Hans von Aiberg, 09/12/2003 (202/01)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki CHAT’i (201) oku | 202 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

202-01-evren-karadelik

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar