Rücu – Ölüm – Kıyamete ilk önce kim varacak?

İşte RÜCU/ring yapan (BoomeRANG), yani yola çıktığı noktaya bir çember turu atıp dönen, RİEMANN Uzay ile anlatılabilecek bir mekanizmadır.

Böylece İADE treninin geri dönmesi için bize gereken tek şey RAY’dır. Ama illa ki ÇEMBER biçimindedir.

Şimdi ayrıntılara girmemek için sizlerden bir RECA’m var. (Rica deseydim ARZ edemezdim, onun için RECA yazdım.)

Hani, evrenin YUVARLAK olduğunu, özellikle ÇEKİM etkisiyle ÇEMBER biçiminde kapandığını, İLK ADEM ile bunun zürriyetlerinin dışa çizilen kulvarlar biçiminde RİNG (Yüzük >>>> Koşucuların stadyumda bir tur atıp, finish ipini göğüslemeleri) örneğini vermiştim. ( T A K V A  budur.) Ve START çizgisinde ise atletlerin merkezden uzaklıklarına göre içtekinden biraz daha uzakta start için çöktüğünü anlatmıştım.

Eğer bu LİNK‘i bulabilirseniz veya şekillendirecek bir linkimiz varsa, aramanızı RECA ediyorum.

(Bu arada ben de yine hüpleteyim çayımı) 3 dk. sonra buradayım.

Hüüps ohş! Dem=Kan (Yoksa ben vampir miyim WAMP bağı gibi)

<> afiyet olsun 🙂

Benim kastettiğimde STADYUM örneği vardı. Stadyum olarak bakar mısın veya hipodrom?

<> (Kulvarlar var.) 67 nolu chat.

 

Kulvar doğru kelime. Onu rica etsem.

[] https://hanifislam.com/sohbet/067.2002.03.10.htm#5

Wow canına! Biz 10bin message’ı geçmişiz. İnanınız ben onu “bin” gibi okuyordum. Dedim ya ben otistiğim! Dünyevi rakamlarla hiç ilgim olmuyor. (Mitrea gibiler beni bu yüzden cahil sanıyorlar.)

<> https://www.hanifislam.com/sohbet/067.2002.03.10.htm

“Geçmiş ve Gelecek” isimli bölümü okuyunuz lütfen, arz ederim. (Beklemedeyim)

“Kolonileri GELECEK (ki şu an yaşanıyor) için söyledim. Tüm geçmişler ve gelecekler bir şerit halinde, kulvar halinde, koşu yolu halinde İLERİ akmaktadır. Ama her biri kendi gri hiçlik kulvarında koşarken yanındaki şeridi GÖREMEZ. Eğer biri şeritte İLERİ koşacağına, AYNI HIZLA YAN ŞERİDE YATAY GEÇİŞ yaparsa, o zaman gelecek ve geçmiş EŞANLI (Senkronize) olur.”

Fakat sanırım bu da değil!

<yzon4> mesajlardan alıntı: O noktadan bir çember/elips çizerek -bumerang Misali- tekrar döndük aynı noktaya! Aslında elips içinde elips, hepsi iç içe, kulvar kulvar, koşu pisti gibi, Adem en iç kulvarda, son insan en dışta, tim burada.

Kulvarlar, hipodrom, stadyum…

yzone4 (Bu nick aynı zamanda Silo 51’in kodudur.) Bana link verebilir misiniz? (54-53-52-51) Bu sonuncusuna 4 deniyor. (UFO orada) (52’de Hybrid’in otopsisi yapıldı) (53 Asıl düştüğü yer) (54 tüm kayıtların bulunduğu silo)

[] http://web.archive.org/web/20031201020048/http://area51zone.com/

Aslında dört silo birden var [candaş]. Area 54’e düştü Hybrid. Bunlar v-w-x-y zone’larıdır. 51=Y Zone. (Eğer bir tesadüf değilse.) Harfler silo numaraları. Rakamlar da Area/Land pafta numaraları.

<yzon4> Bir tesadüf efendim. Nicki seçerken sadace TAHA 114’ten esinlendim; yüzondört >> yzon4.

Evrende tesadüf yoktur dedik en baştan beri. 😉

<> www.area54.co.uk

Evet önce Zero-N serisinden bir HYBRİD (Maymun, Domuz ve özellikle KURBAĞA genleri bileşimi) bir ALİEN imal edip gönderdik.

<> Hangar 19

Hangar, Area, Silo, bunlar hemen hemen aynı şey. Zero-N’in İLKİ o hangarda. Ama içinde Yahudiler değil, Hybrid (kısır dişi bir sentez denek) var. It was an accident…

Keşke LİNKleri bulabilseydik. Evrenin yuvarlak, fakat çekim etkisiyle elips biçiminde ve GENİŞLEMEYE (Zürriyetler bu genişleme halkalarıdır) bağlı olarak katman katman kulvarları olduğunu bir ŞEMA ile gösterebilseydim, [candaşın] ÖLÜM sorusuna direkt girmiş olacaktım.

[Candaşımız], bu şemayı çizip, açıklamalarıyla scan edip (Ne yapayım, Mitrea’nın iftira ettiği gibi bir kameram yok) photos’a asayım. O olmazsa ÖLÜM  a n ı  anlatılması çoooook zoooor.

[] https://hanifislam.com/mih/wp-content/uploads/2016/11/202-stadyum.jpg

<> _______________.________________ Noktadan (secde an’ından) aşağıya iç içe daireler/elipsler çizersek olur mu? Her bir çember/elips başladığı (AYNI) noktaya döner.

Çıkış noktaları farklı fakat varış noktaları EŞİT (Sanki herkes aynı anda ölüyormuş) gibi çizmemiz gerekli. Çıkış anları ise zaman içinde kuşaklar (koşucular) doğuyormuş gibi.

Kod: “Herkes KIYAMET İPİNİ AYNI ANDA göğüsler” gibi olabilir. (Search için) Çünkü gerek [ÖLÜM ANI], gerekse “KUR’AN OKUDUĞUMUZDA BUNLAR ÖLÜLERE GİDİYOR MU” sorularının yanıtları illa ki bu çizimlerden açıklanabilir.

Ölülerin bize GÖRE(celi) durumları ancak oradan matematik denklemlerle anlatılabilir. Bunları zamanında çizmeliydim. Üzgünüm… :(( Keşke bir gerçek kameram olsa, bunları anında çizer, hemen laptop’a kaydedip, DCC’den göndermek için…

Hans von Aiberg, 09/12/2003 (202/07)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 202 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

202-stadyum

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar