Adalet – Protest olmak – Allah’ın Adalet sistemi

Sivil toplum örgütlenmesi çok önemlidir. Çünkü devletin üniformalı, silahlı kuvvetleri var. Canı çekerse ihtilal yapar, canı isterse Polis devleti oluşturur ve bu milleti örfi idare diye 10 yıl “Sokağa çıkma yasaklarıyla” gasbeder. Nüfus sayımlarında içeri hapseder!

TC, tamamen polis devletidir, komünist dizaynı vardır. TC bir Cumhuriyettir, asla demokratik bir cumhuriyet OLAMADI.

Ha gayret 2099’da bunu başaracağız! 2023’de de belki Avrupalı olacağız. 😉

<> Atatürk’ün emanetine ihanet edildi.

(Cumhuriyetin 100. yılında ancak AVRUPAlı olabiliriz. Avrupa ise imrendiğimiz bir şey değil, Tevrat+Greko Romen+Anglo-Amerikan karmasıdır.)

Avrupa, dinsel kökenini (Hristiyanlığın da uyması gereken) TEVRAT ve onun yan kitaplarından (Talmud) almaktadır. Avrupa, kültür kökenini ise antik greko-romen bazından almaktadır. Modern kültürünü de ANGLOAMERİKAN bazı üzerine kurmuştur.

Yani Avrupa derken İMRENDİRMİYORUM!

Sadece bir Avrupalı gibi çevresel olarak TEMİZ olmak, onlar gibi parfüm kullanan, tuvaletleri tertemiz, dedikodusu yok denecek kadar azalmış, yalanı olmayan “Avukatımı isterim” diyebilen, “Polis’ten savcılık belgesi isteyen”, arama izinsiz içeriye kimseyi almayan bir Avrupalı Türk isterim ben.

İkide bir ihtilallerle içeriye tıkılmış, sindirilmiş, devletin copladığı ve bize EFENDİ olmuş, kölelerini işkenceyle öldüren bir devlet istemiyoruz.

Bunu ne engelleyecektir?

HANİFLİK örgütlenmesi. Yani PROTEST olmak; yani SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ TEK YUMRUĞU olarak, “Silahlı ve üniformalı” devleti dize getirecek, iktidardan uzaklaştıracak o İBRAHİM RUHU!

Babasının putçuluğunu uzaklaştırdı. Nemrud’u uzaklaştırdı!

Silahla değil; pasif direniş (Hanif yöntem) ile.

Ateşe koydular, ateş yakmadı. Zaten Hanif olanı ateş yakarsa, inanın ki benim dünyam alt-üst olur! Allah dönek değildir!

Örgütlenmenin başı da  A D A L E T  sistemidir.

Davut ve Süleyman’ın bir HUKUK kitabı yoktu, ama ADALET sistemi vardı.

Komünizmin de hukuğu, İslamın da hukuğu (Şeriat) vardır. İkisi de batsın! Çünkü ikisinin de adaleti yoktur! ADALET olmadan hiçbir şey olmaz. Mutabık mıyız?

<> evet

Adalet (EL ADL) olmadan ALLAH bile olmaz! Çünkü inanacağım ALLAH, Allah inancı, VİCDANIMIN TEMEL DİREĞİ olan ADALET üzerine kurulmalıdır. Yoksa o Allah’a inanmam! -İnanmazdım-.

Allah HAKK’tır. (Hakim ve Hakem)

Ama ayrıca EL ADL’dır.

El Wekil=Avukat

Müntekim=Savcı

Kahhar=İnfazcı

El Bari=Beraat ettiren

Eş Şehid=Şahit/Tanık! (Şahit olarak Allah yeter ayetinin sırrı budur)

Afivvü=Kullarına GENEL af çıkaran

Settar=Cezaları örtücü

Rahman, Rahim=Merhamet ile yargılayan

Tevvab=Topluma yeniden kazandıran

Ğafur=Sabıkaları silen

Seriul hısab=Mahkeme davalarını seri hesap ile gören, yani bir boşanma davasının 20 yıl sürdüğü Türkiye standartlarına ters bir Allah!

İşte EL ADL (adalet) sisteminin bileşenleri de bunlar candaşlar!

Eğer EL ADL olmasaydı, sadece EL HAKK ile, bir  k a d ı  olup kalırdı Allah! (Hakem, Hakim)

O herşeyden beridir!

Hans von Aiberg, 21/12/2003 (207/03)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 207 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

207-03-ilahi-adalet-sistemi

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar