Aiberg düşmanları – Şeytan – Hannas

[] kaptan mircte sorun yaşıyor

Allah Allah, bazen yazmamı reddediyor mirc, düştüm sanıyorum.

Bir de densizlik var: Ben zigzagaiberg@im biliyorsunuz. Salak Erhan Altaylıoğlu mynetten şimdi bana postcard gönderdi. Kendi kendimi Wemb kilisesine Hristiyan olmaya çağırıyorum. :)))))))))

Bu herif süper salak! Kendi kendime niçin e-card göndereyim?

Alternatif forumda Haci+Ali diye yazıyor. Sizlere de benim ağzımdan yılbaşı kartları gönderiyor. İsterseniz, onun adresine “Kartınızı aldık teşekkür ederiz Erhan’cığım” diye yazabilirsiniz. (Kanada’da oturuyor)

Mynetten bana habire küfürlü pornografik e-cardlar geliyor. Hepiniz bana göndermişsiniz. En çok da E’ninkini beğendim.

[] kaptanın bağlantısı kesildi, tekrar bağlandı

Erhan’ı kızdırdık galiba.

Biliyorum ki o kartları gönderen siz değilsiniz. Ben de hiçbirinize göndermiş değilim, elbette biliyorsunuz!

Şeytan üzerimize çullanmak zorunda! Şeytan tarihinin en büyük felaketini yaşıyor. Tam İbrahim vefat edince kurtulmuştu ki, binlerce yıl sonra biz çıktık, şeytanın korkulu kabusu HANİFLİĞİ hortlattık. Şeytan hakikaten dehşet içinde! Hissetmekten öte biliyorum.

Eğer şeytana öldürme yetkisi verilseydi, listenin başına önce beni koyacaktı. Hiç kuşkunuz olmasın, en büyük düşmanı Dabbet’tir. Şeytanın inemediği tek yer ARZ altıdır! Yasaklıdır! Kehf ve Dabbet derinliklerine giremiyor! Yeşil ışık onun en büyük organik düşmanı…

Hani Superman’in bir kriptonit taşı vardır ya, Şeytan da YEŞİLE yapışamıyor ve dolayısıyla YEŞİL ORTAMDAKİLERE ulaşamıyor!

Bizim DabbetHANE, doğal “EuzübillahimineşŞEYTANirracim” ortamı. (Fakirhane der gibi, Dabbethane dedim 😉 )

<> 🙂

Bu gece 01’00de ZigZag ile sabahlayacağım. Üç dakika sonra OFF’um!

<> Soru kanalında iki soru sorulmuştu, gelecek chatte inşaAllah cevaplarsanız…

<> a- Şeytan bir adettir, tüm insanlara nasıl yetişiyor? b- Süfli varlıklar şeytanın emrinde midir? c- Şeytan multikopya yöntemini mi kullanıyor? d- Ben ayda ve uzaydaki bir şehirde yaşıyorsam, şeytanın ve süfli varlıklarım benimle beraber midir? e- Şeytan ve diğer süfli varlıklar uzaya çıkabilir mi?

c- Şeytan multikopya yöntemini mi kullanıyor?

Çünkü melekler gibi SAF/SAFİYYUN halindedir. Allah herkese bir ŞEYTAN clone’u bağlamıştır. Nereye giderseniz gidin, o yanınızda ve SİZDEN bir parça gibidir. Mesela kalbinizi götürüyorsunuz ya, işte o göğse vesvese verir. Yani o kafeste sizinle birlikte gelir.

Ama Quarklar gibi, çekirdekten çıkamayan kuarklar gibi, SİZDEN dışarı çıkamaz, çıkarsa şıhab onu vurur. Zamansız terk ederse, yine şıhab gelir ve hem onu hem terk ettiği kişiyi yakar!

b- Süfli varlıklar şeytanın emrinde midir?

Şeytan kategorisine Hannas olan insanlar da girer, cindarlara ve şeyhlere musallat olan şeytanlar da…

Şeytan’ın ölümünden sonra (İsa öldürecek) en sonuncu dönemde insanlar HANNAS haline gelecekler.

Şeytan matrisinin (Tek örnek olan) ilki İBLİS‘tir. copyClone halinde ve her NEFSİ olan varlığa şeytan ATANIR! Sizi terk etmeyip NEFSİN sınırları içinde kaldığı sürece ona uzay yasağı yoktur, çünkü tüm dünyası sizin/benim SADRIMIZ’dır. Bu emniyetli bölgenin dışına çıkarsa o zaman UZAY koşulları oluşur ve şıhab ile yakılır.

<> Şeytan sadrımızda daralmıyor mu? Sadr geniş bir yer midir şeytan için?

Bizim sadrımız/göğsümüz yasaklı uzaya giden şeytanın COCKPİT veya kabini gibidir. Astronotlar da bu sıkıntıyı yaşıyorlar. Biz olmazsak yani biz şeytanımıza MODÜL olmazsak o asla atmosfer dışına çıkamaz.

<> Sizi rüyamızda gördüğümüzde, sizi değil de bir başkasını görebilme ihtimalimiz olabilir mi? Kısaca, rüyalara itibar edilmeli mi? Yahut hangi rüyalar doğru kabul edilebilir?

Rüyalar misal aleminden gelir. 90 derece dik gelir candaş. Ama 45 derece polariz cin-şeytan bölgesine büküm verirse, rüyanda gördüğün ben bile olsam inanmayınız.

Velev ki Rahmani bir rüya olarak, gayet mantıklı/düz/sade ve biraz da HABERCİ olarak görünürsem, bunu hissedersin. Genelde revaç etmeyiniz derim.

Bağlantı geldi. Geronimoooo gidiyor. RZİ.

<> Rzi. Elinize/gönlünüze sağlık profesör/hocam

<> hg dr.

Hans von Aiberg, 24/12/2003 (208/08)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 208 anasayfasına dön | sonraki CHAT’i (209) oku

208-08-hannas

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar