Süper uzay Hyper uzay – Kubit – Belirlilik ilkesi – Eksi ihtimaller – Matematik

Şimdi bu durumda bir sürü alternatif evren var, paralel evrenler var. Pekiyi Allah’ın rolü nedir? Yani Allah mutlak Kadir ve GALİB olduğuna göre… İlla ki o tek irade bunu dilediğine göre, bu kaos nasıl çözümlenir?

Gayet basit. Bu noktaya kadar anlattıklarım IŞIK HIZINDAN KÜÇÜK  s k a l a  içindi. Yani indeterminizm denen belirsizlik MATRİSS’leri ışık hızına kadar olan limit içinde VARDIR.

Ama Allah indinde bir gün=bin veya ellibin yıl olunca, demek ki Heisenberg matrislerini bir kere ışıktan hızlı hareket ettireceğiz. Sonuç ne olur?

<> herşey belirlenmiş olur

<> Determine olur

Herşey >>>>>>>>>>>>>>>>> LEVHİ MAHFUZ olur! Yani DETERMİNE olur.

Tüm MateMatriss ve Geomatrix’ler (Süper uzayın altı ve üstü) işbaşına geçer.

Çünkü Heisenberg değişkenleri ışık hızından öteye gidemez. Formül dağılır paramparça olur. Belirsizlik kalkar, herşey LEVHİ MAHFUZDA bir bir BELİRLİ ve DETERMİNE olarak ortaya çıkar. Yani NUN KALEM yazmıştır onları çoktaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.

Işık hızını geçtiniz mi bir çok şey değişecektir.

Planck sabitinin altına indiniz mi, artık soyut uzay başlar (Xj, Yj, Zj ve Reel zaman).

Şöyle anlatalım: Bir normali (mesela %25 sayısını, ki 75 belirsizdir, sadece 25 olasıdır) ışıktan hızlı ilettiğimizde o normal PARANORMAL olur!

Normal NORM nedir? Nome (İsim) içeren nominaldir. Fakat ışıktan hızlı gittiğinde o norm ANORM(al) olur veya Anomali (isimlendirilmeyen sayı) olur. O sayı %100 bile olsa, ışık hızında %0 olur.

Daha bitmedi, ışık hızını aşınca da %-1’den başlayarak %-100’e kadar Meta-matik olur (Matematik değil).

Eğer ben %25 olan olasılığı ışıktan hızlı hareket ettirirsem, %-75’e eşit olur. Yani ÖTEKİ YERDE (Elsewhere) burada gerçekleşMEYEN %75 gerçekleşir.

Meta-Matik’i bize Kehf suresi veriyor:

1. KEHF (Sanskritçe KAVA, Turanca KOVUK, Latin vb. CAVE).

KEHF=ANOMALİ İÇEREN  g e o m a t r i x ‘in adıdır ve bağlantısı doğrudan GEON denen aşağı misal alemi/süper uzay/wheeler uzayına bağlıdır.

2. RAKİM.

RAKİM=ANOMALİ İÇEREN >>>>>>>  m a t e M a t r i s s ‘in adıdır. Determinantı vardır. (Kur’an böyledir, çünkü ANA KİTAB Levhi Mahfuz böyledir ve oradan indirilmiştir.)

Lütfen “kehf verRakim” ayetini arapça yazar mısınız?

<> 18-Kehf/9: em hasibte enne ashabel kehfi ver rakıymi kanu min ayatina aceba

HASİB = Hesap.

ASHAB = SET, KÜME, CÜMLE.

KEHF = BOŞ (cümle).

VE (DİGİTAL AND).

RAKİYM = Matematik ötesindeki BİLİNÇLİ sayılar topluluğu.

ACEBA = Acayip >>>>>>> PARANORMAL, ANOMALİ içeren.

Hans von Aiberg, 28/12/2003 (210/13)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 210 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

210-13-ayna-ihtimal

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar