Overwrite – Paranormal – Kodlar – Bayraklar – Gelecek – Aceh – Siyonizm – Anti-kanserojen yemek – Mekke emin belde mi

Sözü bayraklardan açmışken, bir overrite (overwrite) BAYRAK daha var:

Gelecekte Mighty’ye bir AKTARILMIŞ birlik daha vereMEdiğim için, bunun yerine, onun karşısına dikilecek Süfyanilerin içine “BİZDEN” olacak bir grup oluşturduk. Yani zararlarını azaltmaktı niyetimiz.

Çünkü şu anda köle durumundayız. ABD bastırıyor, AB bastırıyor. Kerkük, Kıbrıs ve Türkiye’yi (AB içine girme açısından) kaybettik maalesef. Bu onların HAMLESİYDİ, satrançı AKP’nin mümtaz ihanetleriyle kaybettik.

[] 2016 notu: Kaybedilmedi, karşı hamle bize geçmiştir, mücadele hala devam etmektedir

Kıbrıs, Türkiye ve Kerkük. Bunun karşı hamlesi (oversize’dan resize olarak) ACEH’i gerektirdi. Yani İndonezya’ya el attık. Çünkü Süfyaniye BOL ASKER verecekler.

<> http://acehnet.tripod.com/

<> www.geographic.org/flags/new2/aceh_flags.html

Evet, evrende rastlantı yok!

<> Osmanlı izleri taşıyor aceh

Osmanlı değil OVERRİTE izleri taşıyor. Orada Türkiye, Kıbrıs ve siyah şerit ile >>>>>>>> KERKÜK var! TESADÜF MÜ?

 

<> tesadüf değil

 

Durup dururken niçin ACEH? Niçin o BİZİM GİBİ olan bayrak?

Bayrağı gördünüz değil mi? Mighty’nin düşmanlarını AZALTMAK için bir oversize yaptık.

Ne düşünüyorsunuz?

 

<> hayretteyiz.

<> Türkiyenin şansı yok mu hiç artık kaptan

Hayır AKP Kıbrıs ve Kerkük’ü SATTI. (Türkiye’nin zaten başbakanı)

 

[] 2016 notu: Kaybedilmedi, karşı hamle bize geçmiştir, mücadele hala devam etmektedir

Böylece imzamızı koyduk. Bayrağı ÇİZDİK! Karşı hamle gerçekleştirildi.

Bütün bunları niçin yazdık? Çünkü evren hologramında rastlantı yoktur. Herşey apaçık bir kitapta (overrite, rewrite vb.) yazılmıştır.

Konudan sıkıldığınızı söylediğinizden değiştirelim.

Zaten ACEH konusunda ayrıntı vermekten YASAKLIYIM.

(Karşı taraf da okuyor bizi boş durmuyorlar. Hintli yazılımcı arkadaşım, resmen CİA‘i telefon olarak tesbit etti. Bu telefon bizi dinliyor. Ama o numarayı aradığınızda Madison Avenue’de bir BAR çıkıyor karşınıza.)

Amacım Kur’an’ın rakim-kehf-ses-renk-bayrak vb. cinsinden açılımını ve her ayrıntıyı içerdiğini göstermekti. Şimdi bekleyen sorulara dönelim.

 

<> Remil konusuna uygun ölçekte devam edelim mi?

Gördünüz ki, daha REMİL’in bir+iki+m kısmında insanlar sıkıldı. Remil ile dil-bilimin sımsıkı bağlantısı var. Ayrıca bineer cebirin de elbette… Bundan insanlar sıkılacaktır. Cantor da bir Remil üstadı idi.

Bu arada anti-kanserojen yemeğimi de ocağa koydum. İki saate kadar pişer. Karnıbahar ve brokoliyi birlikte haşlıyorsunuz. Kuşkonmaz ve sos eklenip ikinci kez kaynatılacak. Salça yerine markette satılan domates suyu alınıyor. Özel olarak salataya da “üzüm yaprağı salamurası” SUYU (yemyeşil bir sudur) eklenecek.

Böylece gribe karşı da önlem hazır.

(Ben kendi başıma soğukta falan grip olmam ama, birinden bulaşırsa olurum elbette.)

Bir de Arjantin köfte yapmıştım: (600gr sığır; 400gr koyun eti, bir büyük ekmek içi ve köfte malzemesi) köfteleri iri ve silindirik yapacaksınız. En üstünü de serilmiş un üzerinde yuvarlayacaksınız. Mısırözü yağıyla kızartacaksınız.

Yanına patates (kızartma veya püre veya köfte biçimindeki galetalı patates) mümkünse mevsim salatası ve ayran vb.

Karnıbahar ve brokoli karmasını zeytinyağlı limonlu veya kıymalı sıcak iki türlü yapabilirsiniz.

Paylaşayım dedim. 🙂

<> afiyet olsun 🙂

Daha değil, iki saati buluyor hazırlanması. Zaten aç değilim. Saat 04.00’de yemeye akortladım kendimi.

<> hocam anlamam  yarın yemeğe size geliyorum

Beklerim dostlar, herkesi beklerim. Gönlüm bir sofradır (kalbim maidedir). Havuç, patates vb. bunlar DABBE’dendir. Kökü yerin altıdır!

<> Bir süredir bir türlü kanala girememiştim. Daha önceki chatlerde geçen konularla ilgili. Emin belde konusu

 

Mekke emin belde değil; KABE emin!

Araplar istedikleri mankeni vb. çarşaf giydirip, peçe takarak gümrükten geçiriyorlar. Bu işi evde değil, Mekke’nin LÜKS otellerinde yapıyorlar. Pencerenin karşısında KABEYİ MUAZZAMA manzarası vardır -mutlaka-. Mankenler genelde İtalya’dan getiriliyor. Eğer grup olarak gelmişlerse, değiştirmek de sorun olmuyor. Bu onların GÜNLÜK işlerinden…

Özellikle ramazan’da avrupa’ya kaçıyorlar. Kokain dahil içkiyi gırla içiyorlar. Sonra da ÇARŞAF PEÇE içinde (Asla yüzleri açılmaz ve aranmazlar. İsterseniz terörist erkek bile getirebilirsiniz.) “Memluke” hatunları otele yerleştiriyorlar. Mekke’ye gittiyseniz bilirsiniz; tüm oteller illa illa KABE’ye bakar! Kabe’ye karşı aşk başkadır. (İmza araplar)

<> saudiler ve diğer emirliklerin yöneticileri zenginleri mi yani bir zümre mi bunu yapan araplar?

Ben bunları kastetmiştim. Mekke emin değildir, Kabe emindir. Çünkü KARATAŞ (Hacerül esved) önemlidir. Arafat dağı ve Hira da emindir…

Hans von Aiberg, 14/01/2004 (214/03)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 214 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

214-03-mekke-fuhus

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar