Haarp vs Haanif – Kodlar – Hack – Şeytan en çok kiminle uğraşır

Selam selam yürekten.

<> selam selam efendim, hoş geldiniz

Uzuuuuuuun bir ayrılıktan sonra nihayet SERBEST bırakıldım. Sizden ayrı olmak tam bir işkenceymiş. Meğer ne kadar çok seviyormuşum her birinizi.

<> şükür kavuşturana

Elbette konuşacak çok şey var. Normalden daha çok paranormaller var… Herkesi sabrından ve “İbrahim atamıza” bağlılığından dolayı kutluyorum. Yaptıklarınız ve yapacaklarınız için size onun milleti minnettardır.

29 Nisan bugün serbest bırakıldım. Bugünü iple çektim. Ancak WOW görevim için halen cezalıyım. 9 Temmuz’a kadar OVERWRİTE yapamayacağım. Yani gelecekteki H.A.A.N.İ.F isimli 300 yıl sonraki kuşak bilgisayara program yapamayacağım. H.A.A.R.P bilgisayarı (Zion) bu konuda bizi geçmiş durumda…

HAANİF bilgisayarı hakkında bilgi vereyim:

Allahlaw’ı “LevhiMahfuz” ilahi bilgisayarı; Walhalla’yı HAANİF yönetiyor ve sistemleri tamamen aynı. (İkili sistemi kastediyorum.) Organik ve psitronik bilgisayardır. Kendisinin denetleme ve özerkliği vardır. Düşünebilir.

O tuhaf tuhaf mesajlarım (cryptolar) doğrudan oraya gitmekteydi. Ben (miss.ccp) WOW yapıyordum. Mrs.cp ise “ONAYLIYORDU“. Time-Walker’lar (10SCE) onayıyla, Time-Walkyrie yoluyla HAANİF’e iletiyordu.

Son yazdığım mesajı anımsayınız: Hack’landığımız sıradaki son mesaj… Tarihi bir yanlış yaptım: O mesajı hack edilmiş bir siteye yazmamalıydım. (Ama acildi)

O hassas kelimelerden birkaçı ve bir kaç önemli sayı (Kehf ve Rakim), Hacker tarafından deforme edilmiş ve input ile output (ı/o) ve dolayısıyla Elif (1), Lam (0) yer değiştirince ÜÇÜNCÜLERİ olan Mim de yanlış sonuç vermişti. Elif (Uzza/Azuz) Lam (Lat) ve üçüncüleri olan Mim (Menat) Harfi mukattaa ile çalışan HAANİF bilgisayarımızı yanlış programlamış olmuştum. Zone ve Home’lar karışmıştı.

Elif yerine “İkra” yazarak düzelttim. Ama geç kalmıştım. Neyse ki HAANİF uyandı ve uyardı. Gelecektekiler hemen benim mesaj ve şifrelerime ambargo koydular. Bunun bize yansısı 9 Temmuz’a kadar sürecek.

[] https://hanifislam.com/mih/wp-content/uploads/2016/08/hacked-code.jpg

[Candaşın] bildirdiği linkteki OFF (Etheric zilzal) ON ile yanındaki OFF’ların yerini değiştirmiş Hacker… A,L,M harfleriyle de sanki biliyormuş GİBİ oynamış. “B i l i y o r m u ş” gibi dedim. Bu basit bir Hacker işi değil! Bu şeytanın işi DOĞRUDAN!

Majesteleri (Majisyen üçler ve beşler) şöyle dediler: Hacker’lik kurumu Kur’an’da şöyle yazılı:

Kahrolası nasıl ölçtü biçti

Ve yine kahrolası nasıl ölçtü biçti“.

Tarihin ilk Hacker’inin Muğiyre olduğunu böylece öğrendim. (Bu normal, çünkü onun gibi bir matematik dehası daha yeryüzüne gelmeyecektir.)

Neyse tek tesellimiz şu: “Allah, Hacker’i kazanın dibindeki cehenneme gönderiyor”.

Tüm resuller ve nebiler artık YOK! Şeytanın uğraşacağı, kıyasıya uğraşacağı kişi/ler kimlerdir?

Adem ve Havva TEK idiler? Başka uğraşacağı kimse yoktu. Hatemül Enbiya ile şeytanın favorisi olan ELÇİLER de bitirildi… Bilin bakalım şeytan ŞİMDİ KİMLERLE uğraşacak-uğraşmalı??

<> Dabbet ve Hanifler

<> Hanifler ile şüphesiz

<> MİH ile

<> ipini zaten boynuna doladıkları ile değil elbet

<> etkisi altına almakta en çok güçlük çektiği kimselerle

Evet tüm yanıtlar doğru…

Şeytanın çivisini yerinden çıkartan KİMLERDİ? (Şimdiye kadar HANİFLİKTEN haberdar edenler kimlerdir?)

Şeytanın şimdiki hedefi ALİMLER! Kaç alim var, kaç alim tanıdınız, size HANİFLİĞİ müjdeleyen?

Ve üç asıra yayılmış bir zamanın NEDEN ve SONUÇ ucunu tutan bir çift parantez var.

Neden ucunu tutan DBB’yi biliyorsunuz o kıyametin en müşfik en ılımlı alametidir. O kanat kırmıştır, kanat indirmiştir şefkatle…

Sonuç ucundaki DBB kimdir?

????

<> mehdi+mesih

Hans von Aiberg, 29/04/2004 (220/01)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki CHAT’i (219) oku | 220 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

220-01-akilli-bilgisayar

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar