Zülkarneyn – ABD Canada ve Soykırım yalanı

Zülkarneyn (ilki), Tennesse ve Missisippi’de batı seferini yapıp konakladı. Gerek onlara (ABD), gerek başka ırkdaşlarına (İspanyol, Portekiz), onların soykırıma uğrayacağını söyledi. Kuzey Amerika’da, on milyonu birden yok edildi.

Şimdi yaşasalardı, neredeyse Hindistan nüfusu kadar olacaklardı, ABD ve KANADA’da. Sadece bir kaç milyon beyaz, 300 milyon ABD‘li olarak çoğaldı. On milyon Kızılderili’den belki de Çin nüfusu kadar bir topluluk olacaktı. İspanyol katiller de dağdaki (And) iki milyon Kızılderiliyi sadistçe ve bebekleri, kesip yiyerek, askere karavana diye yedirerek mahvettiler.

Ermeni katliamı” diyenler beni güldürmesinler! Cortez’in (Fernando) yanında Hitler yahudisi bile masum kalır! Kanada’da sayıları 175 yılda üç milyondan beş yüzbine düştü. Kanadalı parlamenter bozuntusu, “Ermeni gününü” ortaya atacağına, 180 yıl içindeki kuşakları (özellikle Fransızlar), neler yapmış Kızılderililere, neler neler? Bunlar şimdi soykırım değil mi?

Quebec’in kuzeyi (Labrador yarımadası) inanılmaz bir soğuktur. Sibirya onun yanında bahar gibi kalır. Orada ÇIPLAK olarak yüz binlerce Kızılderili kadın ve çocuğu sürgün ile dondurdular. Öyle ki Hitler ve Napoleon bile Moskova kışında bu kadar şiddet görmedi.

Arayın bakın bakalım Kanada tarihinde hiç “Kızılderili katliamı var mı?” Yok gerçekten, kayda geçmemiş, ama şu çelişki de var: İki asırda bütün bu iki buçuk milyon Kızılderili ve üç milyon bizon (buffalo) nereye gitti?

Evet, Kanadalı Ermeni dostu parlamenterlere bunu da sormalıyız. Çünkü bu soruyu soran KENDİLERİ, ben değildim. Ben onların sorusunu yazdım, çelişkisini yazdım. Anlayan anladı.

Hans von Aiberg, 03/05/2004 (222/08)

Not: Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 222 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

222-08-spanish-genocide

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar