Siyonizm – Kıbrıs ve Avrupa Birliği tuzağı – BOP ve Büyük İsrail – ABD

[] http://www.hurriyet.com.tr/papadopulos-hayir-deme-nedenlerini-acikladi-223266

<> Papadopulos’un “gizli memorandumunda”, Annan planının Rum tarafında düzenlenen referandumda reddedilmesinin nedenleri şu başlıklarla özetlendi

<> 1- Türk askerinin ebediyen adada kalması,

<> 2- Türk garantörlüğünün, tek taraflı müdahale hakkıyla birlikte devam etmesi,

<> 3- Anlaşmanın hayata geçirilmesindeki ve özellikle Türkiye ile işbirliği yapılmasını gerektiren konulardaki zorluklar,

<> 4- Onbinlerce ‘yerleşiğin’ adada kalması,

<> 5- ‘Yerleşiklerin’ referanduma katılma hakkı olması,

<> 6- Türk vatandaşlarının Kıbrıs’a göç etmesinin devamı,

<> 7- Annan planında önerilmekte olan devlet modelinin işleyebilir olmayışı,

<> 8- Temel insan haklarının uzun vadeli ihlal edilmesi,

<> 9- Göçmenlerin geri dönüşlerinin güvenli olmayışı,

<> 10- ‘İşgalin’ oldu bittilerinin bedelinin özde Rumlar tarafından ödenmesi,

<> 11- Kıbrıs’ın Avrupa Güvenlik ve Savunma Politikası’na katılmayışı. Bunlar ne derece doğru?

<> 11 bahane

Evet bahane… Çünkü Türkiye AB‘ye girdiğinde: AB’nin askeri gücü olacak. Yani Türk ordusu lağvedilecek, Avrupa ordusuna “Yüzde” ile asker verecek. Bunu Papadopulos da biliyor.

Üçüncü dalga (Türkiye, Bulgaristan, Romanya) katıldıktan sonra AB (Önceden yazmıştım) ABD gibi (united states) statüsünde olacak. Büyük Avrupa’nın Türkiye eyaleti gibi…

Hatta bayrakları da (para gibi) kaldırmayı (yerel olarak kullanma dışında) düşünüyorlarDAN ÖTE, böyle oluşturacaklar. Nasıl ki ABD’nin tek bayrağı varsa (Eyaletlerinki geçerli değilse) AB‘nin de böyle bir bayrağı olacak.

Bu arada; Rusya, Ukrayna, Beyaz Rusya’ya yönelmeyi düşünmüyorlar, Kafkaslara dördüncü dalga olarak inmeyi düşüneCEK Avrupa Birliği. Ermenistan, Gürcistan, Azerbaycan/belki- bunları da son olarak sinesine alacak. (Gelecekte Petrol önemli olmadığından Azerbaycan için belki dedim.)

Wilson’un ERMENİSTAN‘ını kuracaklar. Yani Ermeniler Van gölünü çepeçevre kişisel tapularla parselleyecekler.

Niye Ermeniler??????????????? Çünkü hemen bitişiğinde yine Ermeniler gibi İran kavimlerinden olan Kürtler var. Kürdistan Türkiye’de de devam etmiyor mu? Türkiye Kürdistanı zaten AB içinde değil mi?

İleride üniter devlet olan üyelerine toprağı parçalattıracaklar: Örneğin İskoçya, Valonlar, Bask, Türkiye Kürdistanı vb. Bunların hepsi birer devlet olacak, otonom değil, tamamen bağımsız.

Ama AB içinde olmak şartıyla Kıbrıs’ın karşısında İSRAİL duruyordu. Öte yandan Kafkaslar üzerinden İsrail’e Güneye doğru yöneldiler. Ermenileri, Kürtleri özgür devlet kıldıktan sonra zaten İsrail Kürt Goyimlerini isteyecektir. Hatta İsrail kendisi AB üyesi olacaktır.

Elbette siyonizmi kullandığı için aslında AB‘nin kralı olacaktır. İsrail’in isteklerine AB ve ordusu uyacaktır. “Büyük İsrail’i kurmaya başlayalım” diyecektir.

Araplar Suriye’den Kuzey Arabistan’dan sürülecektir. Kerkük-Musul da tasfiye edilecektir. Khuzistan ve şimdiki Irak Şia bölgesi Arapların yeni yurdu olacaktır. Gap dahil tamamen boşaltılmış olacaktır. (Gap Kürdistan’ın olmazsa olmaz bir parçası olarak planlanmıştır.)

AB öyle bir hale gelecektir ki, Ukrayna’ya Byelorusya’ya doğru değil, güneye inecektir. Büyük İsrail de bu AB‘nin üyesi olacaktır.

Yani A, B, AB ve 0 evreninde satranç/dama oyunu sürüyor…

<>  http://www.lib.utexas.edu/maps/middle_east_and_asia/kurdish_lands_92.jpg

<> Irak’ın ABD için Vietnam olma ihtimali yok mudur?

Hayır böyle bir ihtimal yok. Adamlar dilerse ilk günkü gibi bombalar silip süpürürler. O savaş falan değildi komediydi. Irak’a turizm gezisi gibiydi. Savaş Hitler’inki gibi olur. Batak falan olmaz. İşi bitirir isterse. Vietnam ise biliyorsunuz ki “Silah satışından başka bir şey değildi” kasten uzattılar. Silah taciri siyonistler için.

İsterse ABD Kuzey Viyetnam’ı güdük nükleer bombalarla Japonlar gibi iki haftada esir alır. Ama bu durum silah tüccarı “Efendilerini” mutlu etmez. Onun için aslında savaşta batak yok. Güçlü daima almıştır. Eşit güçler “Batağa saplanır”. (İran Irak savaşı gibi 11 yıl sürer)

Bunu ÇİN de biliyor. Dünyada ABD‘den en çok korkan ülke, yani ABD‘nin her istediğini hemen yerine getiren ülke ÇİN’dir. Çünkü devler birbirinin gücünü ve stratejisini ÇOK İYİ BİLİRLER.

Tek kutupluyuz artık. ABD’nin Jandarma olduğu bir globular siyonist ekonomi devletinin oluşturduğu tek kutuptan söz ediyorum.

Adler’i anımsayınız. Komünizmi tüm Asya’ya (Avustralya hariç), Tüm Afrika’ya ve Arap ülkelerine, (Avusturya dahil) tüm orta avrupa ülkelerine (Kanada ve ABD hariç), tüm kuzey güney Amerika’ya yayacaklardı.

[] 2016 notu: Artık şartlar değişti ve dünya tekrar Çift kutuplu oldu: bir yanda ABD AB İsrail Siyonizm, karşılarında ise BRİCS, ŞİÖ vb.

Hans von Aiberg, 05/05/2004 (224/03)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 224 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar