Siyonizm – Kıbrıs – Avrupa Birliği tuzağı

Bunları uyarı olsun diye yazıyorum.

Bir adalar hattı var: En batıda GİBRALTAR‘dan doğuya doğru geliyor:

Balear adaları, Siyonizmin karapara merkezi Sicilya, Girit, özellikle MALTA (Burası şövalyeler yani Büyük üstadlar üssüdür). Sonra Kıbrıs…

Kıbrıs için Talat bastırıyor. Powell’in yanıtı şu: Size olan ambargoyu gevşetiriz. (Ne büyük lütuf). İşin aslı şu: Talat bey, Adadaki İngiliz üsleri gibi tamamen sovereign (ABD parçası, yani Amerikan yasalarının uygulandığı eğemen üs) KARPAZ‘daki zaten RUMLARA AİT olan bölgeden ÜS istiyoruz.

Cebelitarık’tan Kıbrıs’a geldik mi? Geldik! Niye geldik? Çünkü Kıbrıs’ın karşısında İSRAİL duruyor. Amaç bu. Yoksa Malta’yı, Kıbrıs’ı, niçin AYRI devlet ve AB üyesi yapsınlar?

Nasıl ki Vatikan ayrı ve MAKSATLI bir devlet ise, Aynı şekilde MALTA da (Halkı italyanlaşmış Araptır) Siyonizmin şövalyelerinin “Vatikan” gibi bir ülkesidir, semboldür.

Kıbrıs: Rumlar hayır dedi mi, dedi! Otomatikman şu olur: Güneyi Enosis olarak Yunanistan’a verirsin. Kuzeyi de Türkiye’ye “ŞARTLI” ilhak ettirirsin. Şart şu: “Gelecekte Türkiye de AB’ye girince, serbest dolaşım ve yerleşim BAŞ İLKE olduğundan, Rumların kuzeye gelmesine izin verirsiniz.”

Rumlar nasıl ki ileride Bizans’a ve Fener Patrikhanesine dönüp yerleşeceklerse ve buna ulusallık ortadan kalktığı için Türkiye’nin de göz yumması gerekecektir. Türkiye’ye denecektir ki “Kardeşim sen de git Yunanistan’a yerleş, oradan mülk satın al” vb.

Haklı görünüyor değil mi? Fakat 10 bin yıllık Turan tarihi yani derin bir deneyim konuşuyor: “Türkler ticari zeka özürlüdür.” Onlardan asker olur. Askeri devlet kurup, ekonomiyi de Yahudi, Rum ve Ermeni’lere teslim ederler.

Üç kıtanın ve 22 halkın efendisi olan Osmanlı’nın neden serveti yoktu. Yani Türkiye kurulduğunda neden bu kadar fakirdik. Çünkü biz askerdik. Askerin ganimeti olur ticaret falan yapmaz.

İyi ama ganimet devri de bitti, adın hasta adam. Nerede servetin? Azınlık TÜCCARLARIN elinde… Onlar da yitirdiğimiz topraklarla birlikte HAKLI olarak kazançlarını alıp gittiler. Geriye açlık sınırının altında ve savaş ile başı belada Türkiye kaldı.

Dolayısıyla AB’ye giren Türkler TİCARET yapma özürlü, yerleşme ve satın alma özürlüdür, maceracıdır. Bilirsiniz maçodur ve hovardadır. Çapkındır.

Türk AB’yi bunlar için istiyor. Mademoiselle, Fraeulein ve Miss’ler için istiyor. Signoritalar için istiyor. Kazanç sağlasa bile eli açıktır, mutlaka onlara yedirip kurtulur.

Çok mu ileri gittim???

<> :)))

<> hayır

<> tastamam doğru söylediniz

Hans von Aiberg, 05/05/2004 (224/02)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 224 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

22402-akdeniz-adalar

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar