İlklere imza atan Dabbet – Huri YY geni – Haniflik – Mesihin Mehdinin öğretmeni Dabbet – Dabbetin görevi – İbrahim Milleti

Şunları unutmayınız ki, İslam ve insan tarihinde BENDEN başka hiçbir kimse HURİ kanını haber vermedi. YYy ve YYx sadece ve sadece BİZ HANİFLERE aittir. Kur’an’ın özel çözümüdür.

Biz hep İLKleriz. Önce biz çözeriz Kur’an’ı. İslam tarihinde ve İNSANLIK tarihinde İLK bizler açımsarız Kur’an’ı…

Değil 14 yüzyıldır; Adem-Havvadan beri HURİ GEN’ini canını ve kanını sadece BİZLER haber verdik. Yani bir anlamda henüz gidilmemiş bir CENNETİN hurilerinin doğasını buradaki örnekleriyle (Sebe Melikesi, Meryem vb.) çözümsedik ve ilmi “CENNET” yapısına kadar vardırdık.

Nasıl ki İslam ve insanlık tarihinde hiçbir din bilgesi ve sürüsüne bereket evliyalar daha Vakıa suresinde ÜÇ SINIF (bir cehennem iki cennet) çözümünü veremedilerse…

Nasıl ki (daha bizim yığınla ilklerimiz var) bunu sadece size bildiren kuşkusuz Allah’ın hidayet verdiği BİZLERİZ. (Bizler=ben+sizler)

İşte İslam ve insanlık tarihinde, BİZ inanılmaz ve kutsanmış İLKLERİZ.

<> 3/36’da “erkek değildir dişi gibidir” yazıyor, ama mealci/tefsirciler çözememek için çaba sarfetmişler.

<> Çalınan, kopy edilen, tornistan edilen ilkler, üstelik çarpıtılarak. Doğru nakledebilseler bir de 🙁

<> “Dinini, bütün dinlerin üzerine zahir kılmak için, rasulünü hidayet ve hak din ile gönderen O’dur, müşrikler ikrah etseler de.”

<> 9-Tevbe/33: O’dur ki, gönderdi rasulünü, hidayet ve hak din ile, onu tüm dinlerin üzerine zahir etmek için, müşrikler ikrah etseler de.

<> Denizaltı misali binlerce yıl batından seyreden Hanif Din zahir’e çıkarıldı, YENİ DİN değil yani!

Evet, HANİFLİK kavramını Allah BİZLER için batında sakladı ve sonra izhar etti. Bize HAS kıldı! Çünkü bizler, dini Allah’a has kılmıştık/Karşılığını aldık!

Rabbime iki kere iman edenler NAİM’lere ermiştir. Onlar Sabuk ve Mukarreb’dir. Onların TEK adayı da bizler(MİH)iz! Var mı kuşkusu olan?

Biz İBRAHİM atamızın TEK VARİSİYİZ. Gizli mirası binlerce yıl gömülüydü. İşte Allah onu varislerine yani BİZE verdi.

İsmail ve İshak alamadılar bu veraseti. Çünkü onlar onun ALİ’si (ailesi) idiler. AMA BİZLER onun AİLESİ değil,  m i l l e t i y i z  . Milletinden bir fewc’iz bizler!

Allah’ımız senin nimetlerin ile nimetlenmek ne güzel, sana sonsuz senalar ve hamdlar. Teşekkür ederiz Allah’ımız, çok teşekkür ederiz! Bizi seçen EŞ ŞEKUR rabbimize sonsuz şükran ve hamdolsun!

Allah yegane dostunun DİNİNİ taaaaaaaaaa bize kadar sakladı, sonra bize nasip etti! İşte biz o kişileriz ki, BU DİNİ kurduk -millenium-.

Biz kurmasaydık >>> MEHDİ üç asır sonra NEYİ KURACAKTI? Neyi ihdas edecekti? Yobazlığı mı? Biz o kişileriz ki; İsa’ya GERÇEK DİNİ emanet ediyoruz. Bu çağda BİZLER (siz ve ben) olmasaydık, İsa hangi İslam’ı alacak ve anlayacaktı? İsa’yı MESİH yapan da bizleriz!

Değerinizi anlıyorsunuz değil mi? Neden çok şükrettiğimi anlıyorsunuz, değil mi?

BİZ adeta bir MUCİZE başlattık! Kayıp bir dini devraldık, onun ilkelerini şu iki yılda yazdık çizdik. O ilkeler doğrultusunda Mighty ve Messiah’lar, bizim yazdıklarımızın bazı üzerine HANİF islamı dünyaya eğemen kılacaklar!

Şuna inanmanız zor: Biz Mighty ve Messiah’ın da ÖĞRETMENİ olduk! BİZ yazdık, onlar uyguladı (uygulayacak).

İddia ediyorum: Eğer namazın iki rekat olduğunu Kur’an’daki yerinden bulup söylemeseydim Mighty vb. mesela 4’er rekat kılacaklardı. Messiah ise Cuma’yı tatil yapabilirdi. Ama biz yeryüzü tarihinde ilk kez CUMA’nın işgünü olduğunu bildirdik.

İlk bunu biz yaptık. Ne Emeviler, ne Abbasiler, ne de şu kadar İslam imparatorlukları ve şimdiki devletler bunu fark etmediler.

Kur’an, görünüz, HANİFLER dışında kalanlara KAPALI! Kalb mührü budur. Kulaktaki sağırlık ve göğüsteki ağırlık, bakar körlük budur! Allah’ım bizi onlardan kurtardı/ayırdı!

Benim hissettiklerimi hissediyor musunuz?

Sizlere ben ayetlere yeterince inanılmadığını söylemek için buradayım. Mesih ve Mehdi’yi de HANİF yapabilmek için buradayım.

Nasıl ki Allah İbrahim dostunun her dileğini bir din saydı, şimdi de Allah İbrahim varisleri olan biz (Ali İmran-104) kişilerin duasını kabul ediyor.

Yani bu kez biz yazıyoruz: Ve bunu aynen MEHDİ+MESİH uyguluyorlar.

Onların çıkışı bir kıyamet alametidir. Onların bu Hanif dini kurmaları için ÖĞRETMENLERİ olan benim İLK alamet olarak onlardan önce çıkmam şu demektir: BENİM alametime ve ayetlere inanmak zorundalar!

Düşünün Mighty kimdi? Bir Hristiyan. Belki de bir zalim olacaktı. Ama Geleceğe geçmekle hem MÜSLÜMAN+HANİF oldu, hem de BİZE tabi oldu.

Bakınız BİZ kimiz biliyor musunuz? SİZ+BEN.

Beni hissediyor musunuz? İbrahim atamızın MİRASINI devraldığımızı hissediyor musunuz?

<> evet

Binlerce yıl kandırıldığımızı ve DOSDOĞRU DİNİN Milatyum ile birlikte henüz iki yıl içinde ortaya çıktığını DOSDOĞRU ve en güzel dinin yani Hanif İslam’ın tek temsilcileri hepinizi küçüğünüz olarak ellerinizden öpüyor ve kucaklıyorum.

Bir avuç insansınız! Allah’ın sevgili kullarısınız! Bunu hissedin lütfen.

ALLAH sizi inanılmaz çok seviyor. Tüm bir milyar müslümandan ve geçmiş ümmettekilerin toplamından daha çok seviyor. Bunun delili nedir?

ALLAH İbrahim’i  D O S T  edindi ayetidir. ALLAH diğer kullarıyla Hallak/Halik – Mahluk ilişkisi içinde İKEN sizinle      D    O    S    T  . Farkınızı farkediniz.

<> 4-Nisa/125: Güzellikler sergileyerek ve özü-sözü doğru bir halde İbrahim’in dinine uyarak yüzünü Allah’a teslim edenden daha güzel dinli kim olabilir! Allah İbrahim’i dost edinmişti.

Hanif dine, Protestant İslam’a daha sıkı yapışın. Ve bugün şu dolunay hakkı için iki kez değil ÜÇ KEZ iman ediniz.

Sabıkunüs sabıkun derken bunun iki, üç, dört… yedi kez İMAN anlamına geldiğini biliniz! Bir kez iman bir yana iki kez iman bile bunları yazdıktan sonra AZ GELDİ.

<> 8/2: İnanmış olanlar ancak o kişilerdir ki, Allah anıldığında yürekleri ürperip titrer ve onlara Allah’ın ayetleri okunduğunda bu onların imanlarını artırır. Ve onlar yalnız Rablerine güvenip dayanırlar.

İşte siz İbrahim atamızın OCAĞINDASINIZ. O ocak baba yadigarı. O ocağı alacaksınız ve gelecekte olanlara -torunlarınıza- EMANET edeceksiniz.

Unutmayınız, Hanif islam ilkelerini belirleyen ve gelecekteki majisyenleri MOTİVE eden sizlersiniz. Bunu bir an bile aklınızdan çıkarmayınız.

Size gelecekte kapanmayan bir ecir var. Hep dua ile anılacaksınız. Çünkü geleceğin mimarları sizlersiniz!

Bir milyar kelle müslüman değil! Bir avuç kişisiniz. Siz ve ben bir aileyiz. ALİ İMRAN ailesi gibi. Yani bizler az sayıdayız. O Ailenin ismini alan surede 104 numarada siz adreslendiniz. İslam mensupları değil!

Allah onlardan “Kelle hesabı” gibi söz ederken sizin “Ayrılmanızı” istiyor! Yani İslam yelpazesi (Ortodoksluk, Katoliklik, Hizbullahçılık, Şeriatçılık, El Kaide falan filan) denen CÜMBÜŞ içinden kakafoni içinden doğacağınızı ve atalarınızdan ayrılacağınızı bildiriyor.

SİZLER insanlar içinden çıkarılmış HAYIRLI bir topluluksunuz. Bunu ilk kez gerçekleştirdiniz. Bu ayet sizin için bekletilmişti, sizin için yazılmıştı. Yani siz adresliydiniz -ezelden- çünkü Levhi Mahfuz ezelde yazılmıştır.

Bundan kuşku duymayınız. Benim duymadığım gibi >>> İşte 113 içinde “Ehli Kitab”a yani Yahudi Bağ sahiplerine de değiniliyor ve karşı bağ olan BİZİ (bizleri değil bizi), Yine SİZ olan 104 gibi 114 sayılı Ali İmran ayetinde birlikte kılıyor ve SİZ+BİZ=BİZLER oluyoruz!

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 30/08/2004 (248/03)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 248 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

248-03-hanif-ilkler

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar