Kapitalizmin teknolojiyi engellemesi – Siyonizm – Vaadedilmiş topraklar – Zaman savaşı – Futuroloji – Graceland – Mehdi-Süfyani savaşı – Yesevi – Karasancaklılar

<> bilgisayar dergilerinin birisinde rusların düşünen bilgisayarı yaptığını okumuştum

Şimdilik düşünen bilgisayar mümkün değil. Kuşaklar atlanması gerekiyor. Bilgisayar kuşaklarından söz ediyorum. Altıncı kuşak bilgisayar “Rüya görebilecek” bir teknoloji harikası olacaktır.

Ama şimdilik beklemeliyiz. Zaten teknoloji inanılmaz bir hızla gelişiyor.

Ne var ki, kapitalist imalatçılar, bilim adamlarının yolunu kesiyorlar “Acele etme, depoda çok stok var. Ara modeller, yedek parçalar satalım” diyorlar mucitlere… Yani beynimizdeki bilgisayar atılımlarını bize yaptırtmayan egemen güçler var.

Bunları bir daha tanımlamak bile gereksiz. Onlar malumdur ve (ellerinizden öperler)…

<> Amerikalıların bilgisayarlarda elektron yerine foton kullanma denemeleri yaptığını, Japonların ise amino asitleri kullanma yöntemini araştırdıklarını bir belgeselde duymuştum.

Evet herşey prototip üretmek için. Dünyayı ellerine geçirme savaşları bunlar. (Tek merkezden yönetilen, tek tip bir insan oluşturmak.)

<> Montauk ve zihin kontrolü (H.A.A.R.P)…

İşte bu “Karşı tarafın” Graceland üzerinde oynamak istediği oyun. Orwell’in 1984’ü gibi, biri bizi gözetliyor. (Big Brother/Big Boss vb.)

<> Graceland?

(Greece=Yunanistan değil.)

<> Hawking graceland’ı insanların beyinlerine işledi dün

Evet orada neler oluyor bilmem ama, ben Büyük Birader konusuna girmek istemiyorum. Çünkü ardından gerçekten Montauk’lar falan çıkacak, yine laf lafı açacak.

<> Devam edelim hocam

Geleceğin siyonistleri “This world is mine, Jahow give this planet to me” diyorlar. Bu bir şarkının adıdır. Bilen var mı? Bu şarkının adı “Exodus”tur. Yani çıkış.

<> Yahow???

<> “gave”

Yahova. Give, gave, given’in gave’i.

<> Kimin şarkısı?

Exodus bir song’dur…

<> Planet yerine land olacaktı galiba şarkının orjinalinde.

Evet bu “Geçmişte” land=Vaadedilmiş toprak’tır. Gelecekte ise MİLLİ MARŞ gibi, benim verdiğim text ile yazılacaktır emin olunuz. “This land is mine, God gave this land to me…” This land olacaktı.

<> Evet ben öyle biliyorum şarkıyı

Ben de gelecekteki şeklini söyledim. ;-))

Şimdi reklamımı yaparım ha???

<> Reklamlar ve çay molası

“Herkese bir Hans kampanyası”

<> :)))

Reklamları izlediniz, şimdi haberler:

Demek ki artık Millenium gereği, bizim Tennessee de konuşmaya başladı, Kıyamet virüsü falan diye.

<> Evet

O benim Tennessee’den arkadaşımdır. İkimiz de missisippi çocuklarıyızdır. Birimizin en çok sevdiği şarkı Tennessee Nights. Benimki de Tennessee Waltz. Ya da Mrs.cp & miss.ccp gibi.

Alfa Bravo Charlie. Sonra Delta. İşte orada Graceland.

Ya da karşısında “Exodus” şarkısı.

Acaba hangisi olmalıydı? Hangi taraftanız????

<> Graceland

Grace kelimesi, İlahi yardım demektir. Kur’an’ın SON SURESİ olan NASR’ın asıl adı ne biliyor musunuz?

 

NASR=İNAYET=  G R A C E

İza Cae Nasrullahi=Allah’ın yardımı (Grace) geldiğinde.

Valhalla her iki taraf için de kullanılır bir “Uzaysal başkent, district” vb. Yani Valhalla’dan kötü niyetli biri de zamanda yolculuk yapabilir/Yaptı da… Ancak ALLAHLAW (Şira’daki Valhalla) SADECE   A  L  L  A  H   Nasrı (Grace)dır, Allah Vaadidir.

Bizler bütün planları boşa çıkacak olan Grace karşıtları için değil, Ondan beteri olan “Sophianistler” için endişeliyiz. Çünkü Exod’ların hakkından gelecek olan Hz. İsa (Dönüşteki İsa’dır.) Ne var ki, ondan “AZ ÖNCE” ve “KILI KILINA, UCU UCUNA” ramak payı ile “KAZANACAK OLAN” Mehdi’nin, öncü askerleri olmaktır savaşımız.

İsa as. ırkdaşı Yahudileri “Üçüncü bela” ile halledecektir. Ama Mehdi Süfyani savaşları böyle değil. “Zaman üzerinde bir dama-santranç oynanıp da ortaya çıkarılmış bir tuzak” değil.

Süfyanilik biz müslümanların tarih boyunca başına gelen en büyük belanın adıdır. Siyonistlerle işbirliği halindedirler. Gelecekte de onlarla birleşeceklerdir. Orta Asya’daki müslümanlar tarafından durdurulacaklardır.

<> Helal olsun Orta Asya Müslümanlarına

Bunlar “YESEVİ“nin zaman içindeki “Yesevi”leridirler.

Onlar kurtuluş gününe kadar, SİMSİYAH BİR BAYRAK’a yemin etmişlerdir. Onların bayrağı “BARIŞ” bayrağı beyaz olup da SAVAŞ edenlerin tersine Bayrakları karadır. Ta ki barış=Beyaz bayrak Mehdi ile geri dönene kadar… Çünkü Mehdi kazanırsa “BEYAZ bayrak”a yeminliler.

 

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 17/10/2001 (010/03)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 010 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

010-03-karasancak

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar