Namaz – Şahitli namaz – Fizik – Şeytan vesvesesi – Vesvasil Hannas

Bu vesvese her nedense gün ışığında (Okyönü güneşten dünyaya) vesveseyi (Tau nötrinolarını) alıp emisyon ediyor. Ama gece tarafında yaşayanlar için ok=Spin yönü ters. Bu vasfıyla da onu ABSORB ediyor, soğuruyor… Onun için şaka yollu werewolf demiştim.

Kur’an ise geceyi yapabilen için tefekkür (FİKRA) yani bilim, bilimi beceremeyen için Kur’an’ı okuyup Allah’ı yad etmek (ZİKRA) yani Subh (Tesbih) ve uyku + aile ile geçirilecek özel zamanlar. (Çocuklar sizi özledi, bütün gün işyerinde idiniz. Sonra chat var, bilgisayarda özel işler var… İki rekat namaz var, hobiler de var…) Geceyi böyle değerlendirmek VESVESE almamaya nedendir.

<> peki dolunayın kötü bir etkisi var mı?

Genelde Ay hem dostumuz hem düşmanımız.

<drM> Hocam bence gece vakti gündüz geçirdiğimiz olaylar nedeniyle daha da + yüklü oluyoruz. O yüzden gece vesvese daha çabuk geliyordur?

 

Vesvese mekanizması TOP quark >>>>>> Taon nötrinosu >>>>>> Muon nötrinosu >>>>>> son olarak da Elektron nötrinosu. (Cinler sadece bunu algılarlar) Şeytan ise ANTİNÖTRİNO yerine NÖTRİNOYU kullanıyor. Bu çok önemli: Çünkü antinötrino ZAMANDA GERİ GİDER. (Üçüncü bileşeni dolayısıyla zaman oku terstir.)

Şeytanın ZAMANI özeldir: alternatif akım gibi ÖNCE zamanda İLERİ gider (Biz gibi) SONRA ZAMAN OKU TERSİNE döner ve gençleşir. İşte bunu 12 saat arayla yaptığını söyleyebilirim Dr.

Antinötrinolar zamanda geri gider… Nötrinolar da İLERİ, bir ileri bir geri.

İŞTE MEŞHUD = Şahitli  M İ S A L i  bunun için verilmiş.

Nötrinolar GÜNEŞTEN geldiği için (Güneş ışınlarının %7’si Nötrino akımıdır) ve tam UFUK noktasında BİR TEK PIRILTI VERDİKLERİ için ZAMAN YENİDEN DÜZLEŞİYOR.

Şeytanın eli kolu bağlanıyor. (UNUTKAN OLUYOR, bize nasıl bir kötülük yapacağını Hatırlamıyor)

O dönüm noktasını hemen hemen vesvesesiz ve şeytansız geçiriyoruz. Onun adı MEŞHUD namaz vaktidir. Ben mutlaka o vakitte sabahı kılıyorum… Şeytansız yaşadığımız tek KISA AN… Veya vesvesesiz yaşadığımız an…

O saatte tüm akıl ve ruh hastası bile çok sakindir. Doğa mahmurdur… Karaciğer tüm toksinleri atmıştır ve zindedir. Hücreler içi boş çuval olmaktan çıkmış gürbüzleşmişlerdir.

İşte o mahmurlukta hele bir de saba yelinde NAMAZ hem de Meşhut namaz çok hoş oluyor. Tadını bilen bilir. O tam bir ecstacy’dir.

(Allah’ımızın adlarından biri Vacid=Vecd ve Huşu veren, kulunu kişisel mir’ac’a götüren, kulunun ayağına tenezzül eden vb.) Al-Wacid bu anlama gelmektedir. Huşuyu ve hazzı, mutluluk denen iç konforu ve hazzı libidoyu bile bu isim bize vermektedir.

Siz beni deştikçe daha neler çıkar benim gibi kirli çıkıdan…

Ama şu Nötrino ve nefs (Suptil duble) ilişkisini bir gün KONU olarak yazmalıyım. Böylece vesvese ve de Vesvasil Hannas sırrını ortaya dökebiliriz. (Parabiology uyarınca)

Vesvasil=Vesvese yükleyen

Hannas=Parabiyolojik (Biosferik) operatör…

Biyosferin kendisi KURYE dalgadır. Ona mesajı yükleyen ise HANNAS yani BİLİNÇLİ bir varlıktır. İster Cinlerden ister insanlardan olsun…

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 09/01/2002 (043/04)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 043 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

043-04-sabah-meshutlu-namaz-vesvese-neutrino-zaman

Yorumlar