Zina-Fuhuş – 4 şahit şartı – İslam tarihi – Kadınların dullara düşmanlığı

Evet öteki messenger’den halen Zina soruluyor.

1. Zina dört kişinin aynı anda görmesi gereken

2. Çocuk yapacak biçimde İÇİÇE görülmesi gereken bir fiildir.

İnsanları böyle yakalamak çok zordur! Adeta zinanın cezai uygulaması mümkün değildir.

Bir kere o dört kişinin ne işi var orada?

İkincisi, üç kişi görse ve iddia etse bile üç kişinin gördüğü YALANCI ŞAHİTLİĞE giriyor. Şahitler CEZA alıyor.

Dört kişi zinayı kova-kuyu ilişkisiyle taraflar birbirini aşmış biçimde görüyorlar. Böyle olduğunu  İ D D İ A  ediyorlar.

İlahi ve normal hukuk siteminde İDDİA geçerli değildir. Öyle ya dört hatta ondört iftiracı benim zina yaptığımı İFTİRA ediyorlarsa ne olacak? Hele ki, kadınlar arasındaki kıskançlık olayı zamanında çok kişinin başını yedi. İslamda bile kadınlar CADI iftirasıyla yakıldı.

Kadınlar özellikle, çekemedikleri bir kadını dört şahit ile altetmeye çalıştıklarında bu yıkımı önleyen ayet geldi. İki kadının şahitliğinin bir erkek yerine geçtiği gibi…

O dönemde ilk islam şehidlerimizi vermiştik. Onların eşleri DUL kaldılar… Onların üzerine daha titreyeceğimize tersine EVE tıktık. Günışığına çıkarmadık. İlk şehitleri ilk sahabe DULLARI anlatıyorum. Öteki MÜSLÜMAN kadınlar dışarı çıkmak isteyen o acılı yaslı HEMCİNSLERİNİ taşlıyorlardı.

Bizim İSLAM tarihimiz hiç de öyle sütten çıkmış akkaşık değil… Akkaşık olsaydı zaten ALLAH’IMIZ bize  h a n i f  olmamızı niye emretsindi ki?

Ve DUL olan sahabeyi kınayan, cendereye sokan yine SAHABE kadınlarımız idi. Gözhapsine almışlardı. Çamaşır sermeye çıkması bile yasak! Üzerinde hep bir karaçarşaf hep yasta olacak. (Bir rahibe misali)

Resulullah sordu: “Siz ne istiyorsunuz o müslime’den? Eşini bile bu uğurda şehid vermedi mi?”

4-8-20 kadın bir ağızdan söylediler: “O Zina yaptığı için evine kapatılması hukuğunu uyguluyoruz”.

Resulullah Allah’ımıza yakardı: “ben ne yapmalıyım?”

Ayet geldi: “Bir erkeğin yerine iki kadın şahid” tutunuz.

Ayet geldi: 7 eş birden alabilirdi. O kadın ile o dul ile evlendi Resulullah. O taşlanan ve ZİNA iftirası yemiş olan TAMAMEN MASUM acılı kadın ANNEMİZ oldu, Resulullah efendimin saygın eşi oldu yani…

Bütün eski kitaplarda da kadınlar çekişmektedirler. Bilirsiniz Süleyman peygambere iki kadın gelir ve bir bebeğin annesi olduklarını iddia ederler. Hz. Süleyman da “Bebeği ortadan ikiye kesip yarımşar taksim edin” blöfünü yaptığında gerçek anne “Durun, onun olsun” diye feragat ettiğinde, aynı zamanda kendisinin ÖZANNESİ olduğunu da kanıtlamış oluyordu.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 09/01/2002 (043/05)

Not: Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 043 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

043-05-zina-fuhus-sahitlik-kadinlar

Yorumlar