İslam tarihi – Hz. Ayşenin Ali düşmanlığı entrikaları ve İslamın bölünmesi

Aişe annemiz de İslam’a siyaseti sokan, Muaviye’yi kışkırtan ve hatta Ehlibeytin  T A M A M I nın KATLİNDEN sorumlu bir entrikacı ANNE’mizdir. İslamı ikiye bölmeye fitili ilk o tutuşturmuştur. Şam valisi Muaviye’yi çağıran, üçüncü kişi (Hakem olayındaki Musa) bulunmasını akıl eden de odur.

Allah’ımız Ayşe Anamız’a Kur’an’da çıkışmıştır, yerin dibine sokmuştur. Tövbe etmezse yerine yeni ve hayırlı peygamber eşleri getireceğini söylemiştir.

Unutmayalım ayettir: Resulullah eşleri ANNELERİMİZDİR. Onlara ağır konuşmamak şartıyla ve evinizde annenizi ÜF demeden ne kadar usturuplu eleştiriyorsanız o kadar eleştirin. Aişe Annem’izdir. Bazı anneler de hain olurlar o başka… Anne annedir.

Hz. Ali’nin bir yolculukta kendisiyle bir kum tepesi ardında hacetinin görülmesi için gitmesinde bile hainlik vardır. Neden refakatçi (Eskort) olarak Ali’yi seçti? Kum fırtınası vb… Tamam da böyle bir soru sorulduğunda “NEDEN KIKIRDADI?” Ve kadınlar arasındaki bu gülüşmeler erkeklere oradan Resulullah’ın kulağına gitti.

Allah da ALİ’yi beraat ettirten bir AYET gönderdi… Ali beraat edince otomatikman Aişe de beraat ediyordu. (Zina İKİ TARAFLI İSE ZİNADIR. Ayrıca Şahid olarak ALLAH YETER)

Ebu Süfyan’ın en yakın dostlarından Ebubekir’in kızı Aişe Muaviye’yi motive etti. Yani babaların ardındaki ikinci kuşak gençleri Aişe ve Muaviye bir entrikaya girdiler. Hedef yine Ali idi…

Hatta, Aişe kendisinde SAKLI bulunan Kur’an (Mushaf olarak toplanmış olan kitap) sayfalarını teker teker  Y I R T T I  ve Muaviye’nin adamları onu MIZRAKLARINA taktılar… Ali taraftarları Kur’an’a silah çekmediler ve orada katledildiler. Ayşe de o KIYIMI seyretti… Hürrem sultan misali… Padişah değil ama Padişahın YÖNETMENİ

Bir daha söylüyorum. Eleştirin ama ANNEMİZ olduğunu da biliniz lütfen Hanifdaşlar!

Tarihi düz okuyup geçmek en büyük noksanlarımızdan biri… Hele çocuklarımıza (ben Bahil) Aişe adını verirken de iyi bir düşünün. Düşünün ki kimse çocuğuna YEZİD adını koymuyor, oysa Sünni mezheblerin tamamı YEZİDİ’dir

Bu Allah’tan bir cezadır. Kimsenin çocuğunun adı Muaviye, Emeviye, Yezid değil… (Sadece İki padışahımızın adı Yezidin babası=Muaviye anlamında Yezid’dir)

Ve hep şöyle düşünmüşümdür: sünniyim diyen birinin kendi ya da çocuklarının adlarının Ali-Aliye, Hasan-Hesna, Hüseyin-Ahsen vb. olması bana nedense TERS geliyor Hanifcanlar… Tabii Şiilerin de bu olayı günümüzde Kerbela şenliğine çevirmelerine bir o kadar karşıyım…

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 09/01/2002 (043/06)

Not: Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 043 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

043-06-ayse-islam-suyfani

Yorumlar