Adem ve Havvanın çocukları nasıl evlendi – YY huri cinsi

Genler ise bildiğini okuyor.

O klonların genini taşıyan yani HURİ KADAR güzel olan ikinci çift DNA’dan zaman zaman çok değişik ve seçkin kimseler çıkıyor.

Bu ikinci çift sarmalı CİFİR çizimlerimde (Arş’ın dört direğinden) öteki çift olarak gösterdim.

Şid As. normal iken, İdris BAMBAŞKA bir yapıda ortaya çıkıyor. Öyle ki tamamen bir ĞILMAN (Erkek Huri) gibi. Üstelik Allah’ın ALİM adını verdiği ilk BİLİM ADAMI… İnsanlık uygarlığının kurucusu…

O ölmüyor, öldürülmüyor, ölüm tattırılıyor ama “Top direkten dönüyor” ve Allah’ın YÜCE bir makamına aslı olan Cennet’e dönüyor. Ölmeden dönüyor üstelik…

Ve İdris KABİL’in çocuğu… Yani kötü olanın… Oysa Şuayb as. vs. öyle değil… Sıradan diğer İKİZLERDEN (Tevrat bu ilk dörtlüden sonra yirmi ikiz daha doğduğunu ve bunların HIZLA ve her birinin bir çok asır ömrü içinde birkaç yıl arayla binlerce evladı olduğunu bildiriyor.

(Tevrat’ın biliyorsunuz, bazı bildirimlerini Kur’an tasdik ettiğinde alıyor ve kabul ediyoruz.) Herhalde Tevrat’ı Allah’ımız “Yalan kitap” olarak indirmedi ya?

İdris’in o benzersizliği genler aracılığıyla NUH’a geçti… Nuh’un da hiç kimseye benzemeyen insanüstü insan olarak Tevrat’ta tanımı var. (Kur’an’da diyor ki, NUH SOYU=GENETİĞİ) Daha önceki Chatlerimizde bunları ayetlerle söyleşmiştik. İnanmazsanız [Z]’ye sorun.

Yine kapı.

Aşure gönderdiler ;=)))))

Aşure için değil; Yalansız atlattığım için sevindim.

<Z> Evet, bunları söylemiştik

Sen ayetler yazmıştın ya onun için söylüyorum. Aslında hep [A]’ya yüklenmeye de utanıyorum ama, tesellim o ki, KUR’AN OKUYAN, OKUTAN en büyük sevabı alır. Onun için sizi eziyete değil, sevaba sokuyorum. (Birşey değil, rica ederim, teşekküre değmez.)

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 11/01/2002 (044/03)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 044 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

044-03-gizli-yy-huri-geni-4-sarmal

Yorumlar