Duanın gücü

<> Bir de sn aiberg tüm kalbimle şunu da söylemek istiyorum.. yıllarca Maun namazı diye tarif edilen namazı kılan yaşlı hanımefendi büyük annelerimiz var… onlar için ne yapabiliriz.. içim acıyor.. kanıyor.. paylaşmak istedim sadece. bu konuda muzdaribim..

 

DUA çözer bu işi.

<> Çok ediyorum. Bir büyük annem var, yaşlı. Çok saol

<> YARATANIMIZ Lütfeder inşa-allah.. dua ile belki katil-masum olduğu gibi belki onlarda bir hal olur.

Olacaktır, Allah DUA NİYETİNİ duadan saydı bile… Senin niyetin YOLA ÇIKMADAN AMACINA ULAŞTI. Ona ve benzerlerine YAKINLARI kılığındaki melekler gelecektir. Mesela anneannenin annesi gibi…

“Artık Allah’ın yanına geliyorsun, Şu şu şunlar YANLIŞ idi… Allah sana TEVBE ETMEN İÇİN AZ BİR SÜRE VERDİ. Hayır hasenatların ve torunun duası ile sen bu tevbeyi getirirsen hakkında hayırlı olacaktır” denecektir.

Haşa- Allah ZALİM değil; Allah Zalimlere karşı Kahhar ve Müntekimdir.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 01/03/2002 (063/16)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 063 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

063-16-duanin-gucu

Yorumlar