Yalan söylemek – Zikri görmezden gelenlerin akibeti – Tevbe

<> ALLAH’ım bizleri de temizlenip arınanlardan eylesin.

Amin, en başta beni. Özellikle DAİM olsun.

<> amin.

Mesela telefonda bir dakikada iki üç yalan söyleyebiliyorsun, ama CHAT boyunca HİÇ YALAN yok!

Neden yok çünkü KUR’AN okuyoruz. Allah’ı zikrediyoruz. Bizler yalandan arındırılmış İBRAHİM milletiyiz, birbirimize yalan söylersek, bunun bedelini “HidayetSİZLİK” ile öderiz. -Maazallah Mitrea’yı hatırlayınız, ona 3M’nin tamamı beddua etti[ğini].- Allah dışında kimse onu iflah edemez artık.

Şeytan ona daha da yapışacaktır: mesela “3M neymiş ben inanmıyorum” falan diyecek ve AKP gibi levhalı yerlere inanacak. Ve gümleyecek. Maaşını bile artıramıyor o rey verdiği ve daha da ötesi “VAAD” ettiği memurlarını iyice daralttı.

<> 43-Zuhruf/36: Kim Rahman’ın Zikri’ni görmezlikten gelip ondan uzaklaşırsa biz ona bir şeytanı musallat ederiz de o ona can yoldaşı olur.

Evet, herkes aynı şeyi söyledi, “BAKIŞLARINDA ŞEYTAN VAR” dediler. Bunu, onu gören -istisnasız- HERKES söyledi.

Kim Rahman’ın Zikri’ni görmezlikten gelip ondan uzaklaşırsa biz ona bir şeytanı musallat ederiz de o ona can yoldaşı olur.

Kim Rahman’ın Zikri’ni

(Halil ür)RAHMAN ve de İbrahim atamıza inen 50 sayfanın adı. Hanifliğin TEMEL prensipleri, ilk ve değişmez Sünnetullah destekli Haniflik! ZİKR >>> KUR’AN’IN İKRA” edilmesi. (Kıraati değil) Bunlardan (Protestantlıktan) uzaklaşan herkes ŞUARA suresinin şeytanlarıyla yaşamak zorunda!

Bugün hiçbir şey işinize yaramayacaktır. Çünkü zulme sapmışsınız. Azapta ortaklık kuracaksınız.” = HİZBUŞŞEYTAN ve SİCCİN

Sen şimdi sağırlara söz mü duyuracaksın; yoksa körlere, apaçık sapıklığa dalmışlara kılavuzluk mu edeceksin?!

Yani “GEL TEVBE ET, SENİ BAĞRIMIZA -biraz temkinli olarak- basarız” desem bunu da yapamaz.

Sen, sana vahyedilene (HADİS, BİDAT VE SÜNNETLERE DEĞİL) sımsıkı sarıl! Hiç kuşkusuz, sen, dosdoğru bir yol üzerindesin.

Gerçek şu: Bu Kur’an sana ve toplumuna elbette bir hatırlatıcı/bir düşündürücü/bir şeref/bir öğüttür. Bundan sorumlu tutulacaksınız.

BİR KERE UYARDIM MI yetmesi gerekiyor. Her yılbaşında KUR’AN yeniden inmiyor! Yazılmış O kitap ve bir kere de yazılmış. Brezilya’ya gitmek ile orayı BEN KEŞFETMİŞ olmuyorum. Veya taksiye bindiğimde ÜCRET ödediğimde taksiyi satın almıyorum.

KUR’AN BİR KERE İNDİRİLMİŞ! ÖĞÜT alsınlar (Hadislerden değil, şeytandan değil).

Almayan için: Bundan sorumlu tutulacaksınız diyor ayet!

HANS öğüt alıyor (113’den biri olarak) MUHAKKİK ÖĞÜT ALIYOR! Ama MUKALLİT ÖĞÜT almıyor >>> Atalarının dini tarafından mahvedilmiş… Atalarının taklitçisi! “Biz böyle gördük, bizde adet böyledir. Bizim oralarda….

Hans von Aiberg, 02/09/2003 (182/13)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 182 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

182-13-rahmanin-zikri

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar