Yıkılası Camiler – 2

O camiyi ben yaptımsa SANAL olarak YIKILSIN demek de hakkım! Öyle camiler yıkılsın! (Allah emridir.) Ayet lütfen! Cami nasıl yıkılır? Ayetle belirtiniz lütfen! Besmelesiz surede…

<> Tevbe/109: Peki, binasını Allah’tan gelen bir sakınma duygusu ve hoşnutluk üzerine kuran mı hayırlıdır yoksa binasını sel artıklarının ucundaki yarın kenarına kurup da onunla birlikte cehenneme yuvarlanan mı? Allah, zalimler topluluğuna kılavuzluk etmez.

<> Tevbe/110: Kurdukları bina, kalpleri parçalanıncaya kadar yüreklerinde bir kuşku olmaya devam edecektir. Allah Alim’dir, Hakim’dir.

Sanırım SENA mescidi diye geçiyordu ayette… Resulullah efendimiz, o ayetler üzerine o camiyi yıktırdı. AYRICA yıkım emrini veren bir ayet daha vardı. Ve bina değil MESCİD diye geçiyordu sanırım… Sanki “SENA mescidi” der gibiydi…

<> Tevbe/108: O mescit içinde sen kesinlikle namaza durma. Ta ilk gününde temeli takva üzerine kurulan mescit elbette içinde namaz kılmana daha layıktır. Onun içinde günahlarından arınmayı seven kişiler vardır. Allah da arınmış, ak pak olmuş olanları sever.

Sağol. İşte bu ayet! Allah, [candaşın] örneksediği  Ü Z E R E  bu tür MESCİTLERE yıkım emri veriyor.

Ayrıca biz HANİFLER’in de yüreğine su serpiyor. Gidemeyeceğimiz mescid için: “O mescit içinde sen kesinlikle namaza durma” diyor. O halde bundan SEVİNMELİSİN candaş! O mescidi SANAL alemde ZİHNEN YIK KURTUL!

 

<> “La tekum fihi ebeda” => Nmaz kılmaMAktan da öte, içinde dahi olma/durma/bulunma!

 

O mescid, seni NAMAZDAN menediyordu! YALAN MI? İFTİRA MI? Girip iki rekat namaz kılacağımız zaman, cami keşişlerinin bakışları altında canımız çıkıyor. “Sen ne namazı kıldın?” diye çakmak çakmak soruyorlar! Delici bakışlarla…

 

<> zaten oralarda dedikodudan başka bişey yok. Üstelik başörtüsüz kıldığımızdan dolayı üzerimize yürürler…

 

Eşim camiye girecek. (Başka yer bulamıyor/vakit çıkmak üzere) “Başörtüsüz camiye girilmez! Yassah!”

<> Tevbe/107: Bir de müslümanlara zarar vermek, kafirlik etmek ve müslümanların arasına ayrılık sokmak ve daha önce Allah ve Resulü’ne karşı savaş açmış olanı beklemek için mescid yapanlar var. “İyilikten başka bir maksadımız yoktu” diye yemin de edecekler. Fakat bunların kesinlikle yalancı olduklarına Allah şahittir.

Çok teşekkür candaş! İŞTE BU ayetlerdi.

müslümanların arasına ayrılık sokmak ve daha önce Allah ve Resulü’ne karşı savaş açmış olanı beklemek için mescid yapanlar var. “İyilikten başka bir maksadımız yoktu” diye yemin de edecekler. Fakat bunların kesinlikle yalancı olduklarına Allah şahittir.

müslümanların arasına ayrılık sokmak için mescid yapanlar var.”

“İyilikten başka bir maksadımız yoktu” diye yemin de edecekler

İşte MEZHEBLER ve TARİKATler “Mescid mescid” böyle bölüşüldü.

İyilikten başka bir maksadımız yoktu diye yemin de edecekler

Neredeyse bizi inandırıyorlardı değil mi?

YIKILSIN O MESCİDLER! Allah tüm DÜNYAYI BİZE SECDE YERİ (mescid) kıldı. Bizim MESCİDİMİZ çok büyük!… O fesat yuvası minik mescid EKSİK kalsın! Evimdeki mis gibi kokan halımın üzerinde kılarım, Çimenlerin üzerinde…

Eşim ve bizim kadınlarımıza o MESCİTLER yasak! İçeri almıyorlar! Kadınlarımızın o mescitlerden YÜZ ÇEVİRMELERİ “en tabii hakları oldu”. O camiiler ERKEK kahvehanesinden başka bir şey değil!

Tam tuvaletin yanında kapıdan içeri kokuyla birlikte giriyorsunuz. Tuvaletin ORADA ne işi var? Abdest alınan yer başka; DÜNYANIN EN REZİL tuvalet etiğine sahip olan bizlerin hemen caminin içinde ve yanında dünyanın en iğrenç kokulu pislik yuvalarını yapmaları TEMİZLİK değil, ŞEYTAN PİSLİĞİDİR.

Allah’ımız KENDİ EVİNE PİSLİK YAĞDIRIR MI? “Temizlik imandan gelir”miş! diyenlere “BATIDAKİ TUVALETLERİ HİÇ GÖRDÜN MÜ?” diye sorun! Demek ki BATILI imanlı… (Kendi mantıklarına göre, kendileri imansız oluyorlar.)

Hans von Aiberg, 14/09/2003 (188/04)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 188 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

188-04-cami

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar