Rücu – Şahdamarı – Rahim Allah ve Ana Rahmi – Ruh üflenmesi

Sağ’da ARTER, solda VEN (Toplardamar). Artık şeytanın fısıltılarını mı toplar, siz karar verin!

 

KİRLİ KAN oradadır.

Anne sütü asla mavi renkli damarlardan türemez. Damıtılmaz. O hep ARTER/Kırmızı damarlardan, tertemiz kandan damıtılır.

Allah ADAY ANNELERİ bu bakımdan çok GÜZELLEŞTİRİR! Görülmemiş bir güzellik vardır onlarda. (Tıb’da güzelliğin sırrı amniyöz suyunda bulunacaktır.)

Niçin ANNELER dedim? Çünkü  R A H İ M  Annelerde vardır.

(Dikkat vagina ve RAHİM‘i birbirine karıştırmayın!)

Dr’um bu konuda bilgi lütfen (Servux vb. gibi)

<> servix uteri

Vagina kadına, RAHİM ise Allah’ın ER RAHİM ismine aittir.

50 bin yıllık bir yoldan RUH üflendiğini sizlere önceden açıklamıştım.

Allah’ın mü’minlerin gönlüne sığdığı gibi, Allah’ın RAHİM ismi de  S A D E C E  kadın kullarına VERİLMİŞ en özel/son derece özel bir haktır!

Allah(ın eğer bildiğimiz gibi organları olsaydı) kuşkusuz “Rabbimizin RAHİM’i var” diyecektik.

Ama YED=EL gibi, Semiul basar (Duyması ve görmesi) var gibi, bunları REEL organlar olarak düşünmemek için, Sübhanallah/Muhalefetün lil havadis=Külli şey*inden hiçbirine BENZEMEZ/Ünik=Unic=Unique” demekteyiz. Bunun için Sübhanallah demekteyiz -sıkça-.

Fakat DİŞİ KULLARINA torpil geçmişçesine RAHİM’ini onlara aynen kurmuştur.

<> HornHole/NefhiSur/SurBorusu/RuhlarAlemi/GönülMekanı => RAHİM.

Allah’ın Rahmi ise doğrudan NEFHİ SUR‘dur. Ruh buradan üflenir ve 50 bin yıllık bir yoldan (Bir günde) yerdeki/kadındaki izdüşümü olan DİŞİ KULUNUN RAHMİNE transfer olur -demiştim-.

(Dikkat Vagina kadına; RAHİM Allah’a yani Nefhi Sur’a aittir.)

Vag ile Uterus arasında bir BERZAH (çok dar bir boğaz) vardır. O İŞTE, ayetlerdeki  B E R Z A H  (Boğaz, boğum) Aleminin TA KENDİSİDİR!

 

<> servix uteri

<> 42-Şura/44: Allah’ın saptırdığına, O’ndan başka veliyy yoktur. Zalimlerin, azapla yüzyüze geldiklerinde, “Geri dönüşe bir yol yok mu?” diye söylendiklerini göreceksin.

[] 42-Şura/44: Allah’ın saptırdığı kimse ki, bundan sonra artık onun için bir veliyy olmaz. Zalimlerin, azapla yüzyüze geldiklerinde, “Geri dönüşe bir yol var mı?” dediklerini görürsün.

<> 23-Muminun/100: Döndürün ki, o arkada bıraktığım yerde iyi bir iş yapayım. Hayır, bir kelime ki bu, o söyler onu. Ötelerinde, dirilecekleri güne kadar bir berzah vardır.

[] 23-Muminun/100: “Belki -geride- bıraktıklarımla salih amel işlerim.” Hayır! Şüphesiz -bu- onun söylediği bir kelimedir. Önlerinde, baas olunacakları güne kadar bir berzah vardır.

Teşekkür. Arter kapakçıklarını, kalp kapakçıklarını ve Allah’ın rahmi olan Nefhi Sur  B E R Z A H ‘ ını ayetlendirmiş oldun!

Demek ki NEFH >>>>> ÜFLEME ve SUR >>>>>> SERVİX UTERUS bunlarmış! Kadın ve Nefhi Sur arasında ise bir günü 50 bin yıl olan bir BERZAH varmış. 1 gün=50 bin yıl ayettir!

RUH oradan üflenir Embrio adayına CENİNE. (Canlanacak olana CAN=SOUL.)

<> 70-Mearic/4: Melekler ve Ruh, miktarı ellibin yıl olan bir günde yükselirler O’na.

Arter ile başlayan macera (ömür) giderek dolanır ve VEN (Toplar damar) olur. Sonra KİRLENMİŞ (Mes’ul, sorumlu, günah yüklü) olarak YENİDEN Rabbi’nin gönül mekanına AKLANMAYA döner.

Buna RÜCU denir. Rücu bu dolaşımdır. Yani statiktir.

Bunun içinde dinamik, hareketli, vektörel olan ise İADE (Avdet, geri dönüş eylemi)dir.

İKİ KERE RÜCU’nun anlamı da şudur: Küçük ve Büyük kan dolaşımları.

İLKİ BEYİNE yolcudur >>> Kalu Bela’da  A K I L  dolu söz verişimiz.

İkincisi de diğer azalara >>> Özellikle Rahim’e ve erkek ZİKRİ olan organlara yöneliştir.

<> Zeker ile Zikr

(Zeker ile Zikr’in bağlantısı vardır. Bu latincede inject ve türevleri ile bağlantılıdır. Zeker’in Sanskritçesi inJEKER’dir. (Ejeculation ve dışarı eject ile bağlantılıdır.) İnjection’u Araplar Türkçe karşılığı ile (Kalem gibi anlamında) Kamış diye çeviriyorlar.

<> Zerk etmekle ilgisi var mı?

(Yanıtlamıştım) ZERK başka ZEKR başkadır. Ama birbirine yakındır. (Pompa ve Bomba gibi, neredeyse aynı.)

Hans von Aiberg, 09/12/2003 (202/05)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 202 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

rahim

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar