Süleyman – Dabbet – Musanın asası – Dabbet arzı

Ta ki, “Sonlu bir uzayda sonsuz kalınamayacağı” kuantum ilkesi gereği, Z ekseni bir WORM HOLE tarafından üflenerek (CORN) demateryalize olmuş ve Süleyman’ın na’şı, Z’den xy’ye (Dünyaya) düşmüştür ve fiili ölüm hali başlatılmıştır.

Cin suresinde “İçimizdeki ahmak/beyinsiz” denen veya diye geçen ayet sırrı da budur.

[] 72-Cin/4: Doğrusu bizim beyinsiz, Allah hakkında saçma lakırdı ediyormuş

<> Musa’nın asa’sının, majilerin sihirlerini yutması da aynı durum değil mi?

 

ASA >>> Aria dilinde AKSA (Axe) dır. Türkçesi eksen MİSALİDİR. ASA daima DİK tutulduğundan, yani yere yatırılarak kullanılmadığından, DOĞAL OLARAK Z AXE’dır. Yani x ve y yatay olduğundan bunlar ASA’yı temsil etmez=Misallemez. Asa bu bakımdan, DABBE’ye diktir. Oradan hayat verir veya misal aleminden bazı şeyleri oraya aktarır.

<> Musa’nın asa’sı yatay düşüyor o halde.

Musa’nın asası DİKEY olarak zaten YILAN idi, ama yatay eksendekiler (Firavun’un sihirbazları) bunu farkedemezler. Ne zamanki Asa’yı yere koyduysa, o zaman XY’de YILAN haline geldi. Ama Z’de, o zaten YILAN idi. (Aynaya görüntü vermiyordu.) Musa onu yere bırakınca GÖRÜNTÜ GELDİ >>> YILAN ortaya çıktı. Diğer hologramları yedi…

<> CİNN gibi titreşen bir yılan?

Evet, “Flu”dur çünkü, “Sonlu bir uzayda hiçbir şey sonsuz olamaz” quantum ilkesi gereği, mesela radyoaktif maddeler >>>>> Süper uzaydan bir TÜNEL (corn/worm Hole) uzanır ve radyoaktif maddenin her iki atomundan birini yutar >>>> O yuttuğu maddeden enerji haline döner.

Dolayısıyla bu yarıömür sürecinde, yarıömür denen ölüm zamanı geldiğinde, o madde ağırlığını yarılar. Örneğin 1620 yıl sonra bir kg. Uranyum veya 93 yıl sonra bir kg Plutonyum veya bazı maddeler vardır ki yarı ömrü dakikalıktır; bunlar yarım kiloya inerler.

Zaten sözünü ettiğim tünel, ASA=AXE’ı yok ederek, Süleyman’ın ölmesini temin eden TÜNEL sürecidir. Bu bakımdan yarısı madde yarısı enerji gibi olan bir karışım (CANN) zaten OLASILIK BULUTU biçiminde flu ve titrek görüntü verir. (Bu titreme ifritlere Süleyman ss.ı hareket etmiş gibi gösteriyordu.)

Son olarak, Süper uzay bizlere “GÖKTEN” gelmez. Yani süper uzay bağlantısı tam tersine ESFELİ SAFİLİN’den gelir.

(Balonu illa ki bir yerinden şişireceksiniz veya illa ki bir üzüm tanesine bir yerinden sap girecektir veya gözün illa ki bir kör noktası vardır misallerinde olduğu gibi.)

Aşağı Misal Alemi denen Süper Uzay’ın, bizimle bağlantısı esfeli safilin >>> aşağıların en aşağısı olarak rabıtalanır. (Aknokta=BigBang’in başladığı yer ve/veya evrenin karadeliğine çikeceği aynı yer.)

<> 95-Tin/5: Sümme Redednahü esfele safiliyne.

Şunu anlıyoruz ki >>> ESFELİ SAFİLİN >>>>>> DABBETÜL ARZ’dan başkası değildir.

Esfeli safilin ve Dabbetül Arz bu ayette, ikisi de VARLIK/NEFS/RUH değillerdir, bir MEKAN yordamıdır.

Hans von Aiberg, 24/12/2003 (208/05)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 208 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

208-05-musa-asa-3boyut

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar