Allahın adının anıldığı siteler – Hunnes/Chaos Kunnes/Cosmos – Gerçek ve Hakikat farkı – Cennet üstü cennet

<> selam selam kaptanımız hoşgeldiniz

<> slm slm hoşgeldiniz hocam

<> slm slm kaptan

selam sizlere selam selam Esselam Allahımıza hoş ve Hoşnutbuluşturana. Allah muhabbetiyle hepinizi seviyorum. Allah muhabbetinden “NEFS“in katılımı yoktur.

Vira Bismillah. “Allah’ın adının anıldığı SİTE“lara hoş geldik birlikte… (“Site=Büyyutin”) Bu evlere şeytanlar kulak verir ve dinler. Bu evlerin YORUMUNU yapan meleklerden “Kulak hırsızlığı” yaparlar. O halde Euzübillah Bismillah! Şeytan inanılmaz güç(süz)lü’dür. Fısıldar vesvesesini.

O halde HUNNES (Hayat veren) Hans ile birliktesiniz.

Gök Künnes’tir açılır açılır genişler. YERALTI ise Hunnes’tir. Büzer de büzer >>> ÖZÜ bulur.

Biri çepeçevre çember-Kubbe (Künnes/Cosmos), biri özek merkezdeki o “Pür” noktadır.

Nokta Chaos’tur=Hunnestir. İnsanın özüdür. Nokta olduğu için “Kaos, kargaşa sanırız”. İlla ki büyütüp “Obje” olarak görmek isterken, OBJE=Dünya yaşamı, bize AHİT’leri perdeler/sübjeleri örter. Nefs denen o şey genişleyip OBJE olmak ister. Akıl denen şey ise SÜBJE olmak kaynağına büzüşmek ister.

OBJE evren gibi bir SABUN köpüğüdür. Hayat ise bir “Soap Opera”. Obje tamamen ANKEBUT ağında ağın kendisi gibi güçsüzdür. Evren nasıl aniden şiştiyse (Hunnes’ten Künnes’e geçtiyse), öylece de “PUFF!” diye sönecek… Künnes’ten Hunnes’e dönecek.

Örümcek ağının (Quant örgün örgütünün) yapısı elbette Riemann ve benzeri Gauss uzayları için geçerlidir. Ama bu geçici yaşam hologramının yapısıdır, kurgusudur.

Aslolan asıl olan şu adını yerip durduğumuz Eukleides (Öklid) uzayıdır. Arş öyledir. Kürsü öyledir. Mahşer öyledir.

Mahşeri anımsayalım: Bir metre DBB üstünde birkaç metre SÖZDE Gök…Güneş bile dünya gibi açılmıştır (Eukleides)tir. Yuvarlaklar yok artık. Mahşer düzlemi var. Buna ancak “Verilen bir tek noktadan, bir tek DİKME ve paraleli” çizilebilir.

Riemann’ın paraleli yoktur (sıfırdır). Lobatçevski’ninki ise sonsuz paraleldir. Birinde ihtimal sonsuz; ötekinde sıfırdır. Ama gerçek olan Eukledes uzayında BİR TEK GERÇEK (dikme ve buna bağlı paralel) vardır.

Arş dümdüz. Sidre dümdüz. Mahşer dümdüz (Güneş bile dümdüz).

Peki katmanlararasına nasıl bir geçiş yapılabilir?

Rahman 33 “Ey enerji (cinler vb.) ve insanlar (Madde) gücünüz yetiyorsa çıkın bakalım “Aktarıssemavat”tan”

<> Rahman/33: Ey cin ve insan toplulukları! Göklerin ve yerin çerçevesinden çıkıp gitmeye gücünüz yetiyorsa geçin. Ancak büyük bir güçle çıkıp gidebilirsiniz.

(Gök katmanları, yukarıdaki Sidre ve ötesindeki Sabıkun ile Arş düzlemi ve ek olarak kürsi ve levh.)

Bir sultan güç (Verilen noktadan çıkılan ve oraya ulaşıp paralelinizi olduracak olan) olmasa!

Demek ki tek ihtimal var. O da sıfır ve sonsuz değil: Tam anlamıyla >>>>> %-100. Ona Kur’an “Gerçeklerin üstündeki HAK olan tek gerçek” diyor.

Hak olan tek gerçek her kademede var. Tüm dinler (sonsuz din) İSLAM’dır. Ama Hangi İSLAM tek ve üst-gerçektir? Hangi İslam?

<> hanif islam

İbrahim atamızın milleti olan bize va’z ettiği (giydirdiği takva elbisesi biçtiği) Tek islam.

“Müslüman olarak can verin” >>> Cennete gidersiniz, “onlara selam olsun!” bu anlama geliyorken (İpucu: Ayet diyor ki, “Varılacak olan CennetLER >>>>>>> SİDRETÜL MÜNTEHA düzlemi ile limitlendirilmiştir.)

Ama iki kez iman ederek iki kez katmerli islam (Hanif olarak) bunun da üzerine çıkarsınız. Bu Allah vaadidir. HANİF‘e… Malumu ilan ettim… Bildiğiniz şeyler (as U know)

Hans von Aiberg, 02/05/2004 (221/01)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki CHAT’i (220) oku | 221 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

221-01-ins-cin-sultan-guc

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar