Melamilik – Haksızlık – Siyonizmin Türkiye planları – Bilderberg – Ekonomi – BOP – Avrupa birliği – 2023

TENEZZÜL buyurmuş, bizleri yaratmış. Bize tenezzül etmiş, bizi muhatap almış, “Sevgili kulum” demiş!

Allah’tan kim daha MELAMİ olabilir ki????????????????????????

Biz asla!

Kapıcıyı bile “Mehmet efendi” diye çağırırken; “Sayın başbakanım” diyecek kadar YERİMİZİ BULAMAMIŞ kişileriz! Yetimi horgörenleriz.

<> Kapıcı Mehmet Efendi kimdir hocam, merak ettik?

(Örnek idi.) Ahmet efendi de olabilirdi, önemli olan “EFENDİ” kelimesiydi. Atatürk’ün “Efendiler” demesinden çooook farklı ve kibirliliğimiz ürünü bir efendi idi. Kimse kapıcıya “Bay Mehmet veya Mehmet Bey veya Sayın Mehmet” demiyor. Çünkü adamı “Sayın Başbakan” yapmış olacaklar…

<> Ağabey diyorum… Başkalarına biraz “Banal” geliyor bu…Sanal olmasından iyidir…

Evet [candaş] haklısın. Benden küçük herkese Abi diyorum. Ne olur ki? Elimi öpenin elini öpüyorum. Ne olur ki?

Başbakan bir şey vermedi, ama mehmet “Efendi” bize çalıştı!

Başbakan’dan kapalı kapılar ardında (HSCB gibi) banka batır bize ucuza kapat dendi.

Pirelli tüm üretimini Türkiye’de yapacak! Neden????

<> Ortağına geldi.

Şimdi HAKSIZ (hack edilmiş) bankalar HUKUK yoluyla bile sahiplerine verilmiyor. Danıştay üç bankayı sahibine verdi. Ama üç bankayı BİLDERBERG enternasyonal ortaklar “İç” etmişti bile…

<> haksız edinilmiş bankalar başkalarına satılmış durumda 🙁

Ve deniyor ki, “Tazminat davası açabilirler”.

Şimdi ben HAKSIZ yere öldürüldüm, öyle varsayalım; eşime deniyor ki: “Kocanın cesedinin ücreti ne?”; “Sonsuz” diyemezsiniz! O halde fiyatım belli >>>>>>>> 25 milyar TL. Bankayı iç ettiler HİÇ ettiler! Tazminat nedir? ? ? ???

<> madura verilen para

O da elbette benim cesedimden daha para etmeyecektir! Ama 35 milyar Dollar tutuyor adamların KAYBI. Banka ellerinde olsaydı, kaça katlayacaklardı kârlarını??? O halde “Amorti” parası verip biraz da “Bak ileride size ihale falan veririz vb.” diyerek kafaya alacaklardır. (Aldılar zaten)

Enflasyon TEK haneli rakamlara düştü?????????????????????

Neye göre? (Bir önceki ay’a göre.) İyi ama neden geçen yılın bu zamanına göre hesaplamıyorsunuz? O zaman Enflasyonun %39.7 olduğunu en basit bir maliyeci/ekonomist candaş size anında doğrulayacaktır.

Geçen yıl (Özel bir emirle) kedi besledim. Kış idi ve dünyanın en ucuz balığının fiyatı kilo başına 5 milyon lira idi… Yaz geldi ve aynı balık şimdi 3 milyon lira. Ve bu hükümet işbaşına geldikten sonra DIŞ TİCARET    A   Ç   I   Ğ   I    80 milyar     d    a    h    a  ($)    oluverdi.

Bunu bu hükümet ödemeyecek! Bundan sonrakilere top atılacak! (Vade gelmedi henüz) O zamanlarda da Cumhurbaşkanı RTE olup bıraktığı AKP iktidarda olsa bile onlara yıkacaktır. Kimseye bir şey yıkılmaz. Sadece MİLLETİMİZE yeni bir “Enflasyon!” faturası hortlatılacak.

AB yardım eder (mi?) HAYIR! Tersine, “Siz batmışsınız, bize yük olamazsınız” der.

2023 yılında ise Cumhuriyetin 100. yılında size-bize getirilecek olan “KÜRDİSTAN’ın kuruluşudur”. Bu hükümet onu da taahhüt etmiştir. AB tek bayrak olduğunda (Milletler eyalet olduğunda/ABD gibi) zaten Kürdistan’ı ayarlamış olacaktır.

Sonraki senaryolarda “Birlik dağılma sürecine girdi” diyecekler. Yine ağırtoplar bir grup şimdiki püfürük kalan devletler de dışarı!

Ama Kürdistan kurulmuş olacaktır. Tunceli’nden Ermenistan’a ve bilinen güneydeki (Suriye Irak, İran vb.) kürt bölgelerine kadar. İşte NEV ASYA kuruldu. Yani “Köle” grubu İsrail Arz el Mev’ud’unun…

Dişimizi sıkalım, 2023’e bir şey kalmadı. GAP dahil tüm Doğu ve Güneydoğu’yu hediye edeceğiz. Devlet politikaları kalıcıdır. Hükümetler geçicidir -malum-, ama bu acemiler bunu da yok ettiler. Dünki çocuklar ve basınları gelip köklü yerleşik deneyimli ve evrensel bir geçmişi olan bizlerin politikalarını değiştirdiler.

Özürlü seçmen daha uyanamadı:

1. Gaflet

2. Dalalet

Bunlar aşıldı: Üçüncü aşamadayız:

3. Hıyanet!

Örneğin:

a) Musul gitti

b) Kıbrıs gitti

c) Kürdistan gidecek -illa ki-.

[] 2016 notu: Gitmedi, o dönemde hamle sırası siyonizmin idi, ama sonra hamle sırası bizim bağa geçti. Siyonizmin bu planına karşı-hamle ile engel olundu/olunmakta

Hıyanete daha nasıl bir gerekçe yazmamı istiyorsunuz candaşlar? Başka bir HIYANET türü/tasnifi daha var mı?

<> 7/137, 60/13

Ltf. [candaş]ın ayetlerini yazar mısınız? O Kur’an’ı keşfetti, konuşuyor kur’an ile…

<> 7-Araf/137: Hor görülüp ezilmekte olan o kavmi (yahudileri) de, içini bereketle doldurduğumuz yerin doğu taraflarına ve batı taraflarına mirasçı kıldık. Sabırlarına karşılık Rabbinin İsrailoğullarına verdiği güzel söz yerine geldi. Firavun ve kavminin yapmakta olduklarını ve yetiştirdikleri bahçeleri helak ettik.

<> 60-Mümtehine/13: Ey iman edenler! Kendilerine Allah’in gazap ettiği bir kavmi mütevelli edinmeyin. Zira onlar, kafirlerin kabirlerdekilerden (onlarin dirilmesinden) ümit kestikleri gibi ahiretten ümit kesmişlerdir.

 

YANİ DÜNYA’ya taparlar. Ali İmran/98-99-100 lütfen. Özellikle 100. Orada tüm Bilderberg, Mason ve Şerler var. Onlar Gafildir, delalettedir ve Hıyanettedir.

<> 3-Ali İmran/98: De ki, Ey ehlikitap Allah yaptıklarınızı görüp dururken niçin Allahın ayetlerini inkar edersiniz?

<> 3-Ali İmran/99: De ki, Ey kitap verilenler niçin inananları Allahın doğru yolundan engelliyorsunuz? Görüp durduğunuz halde niçin onun çarpıklığını istiyorsunuz? Allah yaptıklarınızdan habersiz değildir

<> 3-Ali İmran/100: Ey iman edenler Kendilerine kitap verilenlerden bir guruba uyarsanız imanınızdan sonra sizi yeniden inkarcılığa sevkederler

Hans von Aiberg, 02/05/2004 (221/03)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 221 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

221-03-bop

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar