Süfyanilik – Din tüccarları – Siyonizm uşağı müslümanlık – Kıbrıs – İslam devleti tuzağı

selam selam. Bıkmadınız mı benden?

<> oooo hoş geldiniz kaptanımız

<> sizden bıkılır mı hiç

Virabismillah.

Önce güncellerden söz edelim: İmam hatip okulları meselesi halloldu. Yani “Arka bahçe” işi tamam. Orada bol bol Sünni (=Sünneti Yezid) eğitilecek. Onlar ellerini kollarını sallayarak üniversiteye girecekler. (Türban??????)

Böylece inanılmaz biçimde İmam-Hatip okulları özendirilecek… Hangi ana-baba istemez ki, çocukları hem din (hangi din acaba) eğitimi alsın, hem de diğer liselerden (elbette aşağı) azıcık da olsa eğitim alsın…

Bunu hepimiz isteriz. Çünkü biz RAİNA‘cıyız. Yani “Ben çocuklarıma din eğitimi aldırayım da günah benden gitsin”.

Bunun unzurnası da var: Hangi din??????????????????????

Atalar çocuklarına RAİNA söylemiyle kendi dinlerinin eğitimini aldırıyorlar. Bol bol Hadis (Yani Tevratın sinsi katkıları). Bunun yanında “Maaşlı imam”lar da yetişecek elbette, HARAM‘a koşturuyorlar çocuklarını.

İmam-Hatiplerde PATLAMA olacak. Saf milletim çocuklarını diğer liseler yerine buralara yazdıracaklar. Zihniyet baştan saptanmış beyin yıkanmış ve Muaviyeciliğin direksiyonuna teslim olacaklar.

Diyeceksiniz bundan bize ne, işimize bakalım. Ama eğer gelecekten baksaydınız, görecektiniz ki Mighty karşısına yeni yeni neferler dikecekler… Süfyani ordusu daha da kalabalıklaşacak. Daha çok Mehdist öldürülecek.

<> 9/34: Ey o bütün iyman edenler! haberiniz olsun ki Ahbar ve Ruhbandan bir çoğu nasın mallarını haksızlıkla yerler ve Allah yolundan çevirirler, altını, gümüşü hasineye tıkıb da onu Allah yolunda sarfetmiyenler ise işte onları elim bir azab ile müjdele

Ben BUGÜN değil, gelecek açısından bunu yazdım. Bir de dış politikaya bakıp geleceği belirleyelim: Büyük biraderler biliyorsunuz “Ortadoğu yapılandırma” projelerini gerçekleştirmek istiyorlar. Ortadoğu demek İSLAM merkezi demek. Yani DİNİ islam olanlar… İşte “Türkiye’yi” bu islama örnek gösteriyorlar.

Powell’in dili sürçmedi. Siyonizmin olmazsa olmaz argümanını dile getirdi.

[] http://www.milliyet.com.tr/2004/04/03/dunya/adun.html

“Türkiye tipi müslümanlık, örnek müslümanlık”. Böyle bir şey yok. Nitekim İrlanda’da Büyük mason Locasında başbakanımız yeni müslümanlığın, yeni projenin MİMARI ilan edildi. Halife olmak gibi bir şey… Müslümanlık ile böyle oynanması sadece siyonistlere hizmettir.

İrlanda’dan çıkan sonuç şu: Başbakan, Türkiye’yi Laik değil, müslüman yapabilir, ona güç vereceğiz. Örnek olarak da Makarios’u (Kıbrıs eski Cumhurbaşkanı, piskopos) göstermişler. Kıbrıs baş bishop’u.

Bundan sonra oynanan oyun şu: Türkiye laik söyleminden giderek “Makarios tarzı” başkanlık sistemiyle ihdas edilecek.

Ama bu Afganistan ve İran vb. gibi olmayacak. Arap şeyhlikleri gibi de olmayacak. ABD ve AB dostu olacaksınız, IMF‘ye borçlanacaksınız. BM’nin tüm kararlarına saygılı olacaksınız. Başbakanın temsil ettiği gibi “Klüblere” member olacaksınız.

Yani bir (laik olmayan) İSLAM DEVLETİ için cevaz alındı. Bu ÖRNEK islam devleti diğerlerine model oluşturulacak. Tamamı siyonizm çıkarlarına uyarlanıp, bu derin dünya devletinin Big Boss ve Big Bross’larının ayakları olan ABD ve AB adına Ortadoğu projesi kuracaklar. ÇOK TEHLİKELİ BİR PLAN İÇİN İRLANDA‘ya gidildi.

Başbakan buna  D Ü N D E N     r   a   z   ı   .    Yoksa bir kutlamaya gidilmedi. Çünkü kutlamalar üç saat; dinlenme uyku sekiz saat, kalan 10 küsur saat ise “Kapalı kapılar ardında” derin derin toplantılarla geçti.

Hans von Aiberg, 05/05/2004 (224/01)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki CHAT’i (223) oku | 224 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

224-01-colin-powell

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar