Siyonizm – Kürtlerin kullanılması – Tarikat tuzağı – Fetö

<> Gerçekten bütün Kürtler bu oyuna alet olacaklar mı?

Kürt diyen ben değilim. Onlara AGEZ deniyor. Yani Zazalar zaten oldukça küçük bir kabile ve şu anda en zengin Ari kabilesidir.

<> Said’ler de mi değiştirildi? Doğumda ya da sonra?

Hayır değiştirilmeyle ilgisi yok, bunlar daima kollanmışlardır. Mesela şu anda Fethullah Gülen, Bilderberg başkan yardımcısıdır. Çünkü Saidi Nursi ögesini ve faktörünü “O AGEZ SOLMON” planı için bir tür papa olarak ABD/Siyonizm himayesinde yürütüyor.

<> Said-i Kürdi masonluğa girmişti, İttihad ve Terakki?

Evet, Saidi Nursi olayı çok komplike.

AGEZ SALMON NEASİA, bunların ne anlama geldiğini biliyor musunuz?

AGEZ=Aczmendi

Salmon=Süleymancılık

Neassia=Yeni Asya (Büyük İsrail’in Anadolu bölümü)

Ne diyorsunuz? Yorum yok mu?

<> Çok ilginç

İlginçten öde. Gülen mesela? Post modern bir ihtilal yapılmadan iki gün önce, Orduya rağmen ve ordudan başkasının bilmediği bu şubat ihtilali sırasında iki gün önce “Böbrek Ameliyatı” bahanesiyle Gülen gitti ve gidiş o gidiş. Dikkatinizi çekti mi?

<> 41 milyar dolar ile

<> Hep amerikaya gidiyorlar diye dikkatimizi çekti

Ordu buna çok içerledi. Asya finans tamamen boşaltıldı. Ordu buna içerleyince “Kendilerini atlatan” tek istisnaya sardılar. Yani Fethullah Hoca’yı MGK toplantılarında hep istediler.

<> Fethullah, 1980’de iki Mehmet Hoca’yı K.Evren’in planına katmak istedi, katılmadılar, tutuklandılar.

Ama mümkün değildi.

<> Ordu Gülen’i tutuklamak mı istiyordu?

On yıl boyunca Kayserili bir işadamı, Fethullah Gülen’in herşeyini finanse etti. İnanılmaz paralar döktü ve 41 milyar dolar gibi bir rakamı topladı.

<> Tanrı’nın birliği adındaki kimi masonik Jahbulon teşkilatlar mı var arada?

Masonlar ayak takımı, şu söyleyeceklerim daha önemli: Bu finansör kim acaba? Hani Bülent Ecevit’in gölgesi, her yerde o.

<> Hüsamettin

Özkan başbakan yardımcısı ve Ecevit’ten sonraki parti başkanı. Bülent Ecevit doğrudan Fethullah Gülen ile birlikte Bilderberg’dir. Yani tüm masonları ve diğer saydıklarımı yönetenlerin grubu. Bunun için Ecevit, asla ve asla Gülen’i korumaktan, MGK’de bile kapışmaktan bir an olsun geri kalmadı.

<> Bu adamlar birbirlerine nasıl güvenebiliyorlar?

Derin devlet de güven konusu, sarmaş dolaşlık halindedir.

<> Tapınak şövalyeleri (tamplier’ler)

Töton şövalyesi olanlar ipekli kaftan giyerler. Resmi demeçlerinde Gülen o ipek kaftanını hep giymiştir.

<> “Devlet”in manası “yeraltı zenginliklerini adaletçe dağıtmak” demek.

İdealistçe tanımı bu. Ama real olarak tanımı “Dünya ekonomi imparatorluğu” BİG BOSS’lar devleti demek. Küreselleşmekten bunun için çok söz ediliyor. Homojene ediyorlar bizi. Artık hortumlamayı falan yadırgamaz oluyoruz. Artık hiçbir kimse bir tüccarın ahlakının ya da politikacının ahlakının olmasını beklemiyor. Ahlaksızlık timsali olarak görüyor.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 05/10/2001 (005/03)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 005 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

005-03-siyonizm-kurdistan

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar