Chat – İlim – Sabır – Hanif İslam – Dabbet – İbrahim Milleti

Acıktınız mı? (Ben tokum) Yoruldunuz mu? (Ben yorulmadım).

<> Hayır

Konuya devam mı, tamam mı? Çünkü Cumartesi hariç her gün chat olabilir. Yine eşleriniz babalarınız bana kızabilir, “Bu hergele yine ortaya çıktı” diyebilirler.

<> hayır devam ltf.

<> Bugün olabildiğince uzun olsun.

Candaşım emrin olur, gerçekten emrin olur.

<> Siz yorulana kadar

Bilimi talep edene icabet etmeyen şeytandan aşağıdır. Hiçbir şey bilime engel değildir. Bilim=Kur’an=Bilim’dir.

Bilim ve Kur’an talep edildiğinde ikisi aynı şeydir. Namaz bile kılınmaz. Kur’an=Bilim yapılır veya en doğrusu Kur’an=Bilim = Kur’an=Alim Allah bilgisi = Levhi Mahfuz (ana kitap). Karışık ama bu hiyerarşi böyledir.

Allah’ın ilmi derken bize bildirilen ile sınırlıdır. Kuşkusuz kalanı ĞAYB olup sadece Allah katındadır.

EL ALİM ALLAH bazılarımızı yine el-Alim kılar fakat ĞAYB’ı vermez. Kimse ğayb’a muttali değildir.

Bunu en acı örnekle Mighty (Adler) anladı. Geleceği belirlediğini sanırken bir de baktı ki YERİNDE yok ve bir Hristiyan olan ADLER bu sayede hepimizi sollayacak bir MÜSLÜMAN olarak ortaya çıktı (çıkacak ha/vet). Müslümanlıkta beni sollar ama, Hanif müslümanlıkta BURADA YAZDIKLARIMIZA TABİDİR. (Kendi itirafı)

İyi bir alışveriş. O bana islamı ben ona Hanifliği DİKTE ettirdim. Zülkarneyn de müslüman değildi (Gelecekte), sonra müslüman oldu (geçmişte).

Bunlar ALLAH’ın işleridir (Affairs), kimsenin aklı ermez. Sadece tecrübeyle yaşar görürüz…

[] Kaptanın eşi [S] bağlandı

<s> bölmeden ss

[S] selam hayat arkadaşım selam altı numara, ça va?

<> ss kaptan, bien çok çok çok bien

Gott sei Dank. Elhamdülillah.

<> ne güzel sizleri aramızda görmek

Biraz sabret! Efendimiz medine’ye eşini götürmedi. Biraz sabret. Doğrusu Allah sabredenlerle birliktedir.

<> amin

Ebi Leheb ilan etti Allah onları… Gafiller bilselerdi, ömürlerinin sonuna kadar ağlar ve secde ederlerdi, ah bilselerdi.

Yaptıkları tüm taciz ve tarizler İSLAM adına. Allah’a şükür ben İSLAM’dan değilim. HANİF MÜSLÜMANIM.

Bu neye benziyor biliyor musunuz? “Efendimizin tüm EBİ(amca)leri GEN/KAN bağı dolayısıyla kutsaldır” gibi bir zırvaya benziyor. Amcalara bakınız: Ebi Leheb, Ebi Cehil.

Onun için ben İSLAM’dan değilim. HANİF MÜSLÜMANIM. İslamı El Kaide’ye falan bıraktım, -imajımızı mahvedenlere-.

İleri mi gittim candaşlar? Beni uyarabilirsiniz.

<> hayır, gerçek ortada

Evet, şimdi çevremizdeki Ebi Leheb’ler yaptıkları herşeyi islam adına yaptıklarını söylüyorlar. Hani ikiz kuleleri bombalamak ne kadar meşruysa, intihar edip bomba yüklü aracı patlatmak ve ilkokulları bombalamak ne kadar doğruysa… Hepsi islam adına HA!

Tebbet ebi lehebin…

Sadece o mu? KARISI da! Peki kimdir bu karısı? 4 aydır çevremde dolaşan Fethullah kızları… Mini degaje numaraları tutmadı. Zamanında ırza geçme, babalık davaları açmaya kalktılar. TC savcıları onları ÖYLE bir kovdu ki, hiçbir mahkemeye çıkmadım. İnandırıcı değildi iftiraydı.

Aksi halde beni gazetelerde okurdunuz. Hem de öyle düşmanım var ki sekiz sütuna manşet ve ATV ana haberinde veya STV veya Kanal7, birinci haber olurdum. EĞER doğru olsaydı.

Allah doğruların yanındadır. Ben doğru olarak eksiğim. Çünkü DOSDOĞRU olmam gerekiyor. Doğruluk yetmiyor bana.

Halen günde üç beş yalan söylüyorum, bunun mümkünatı yok. Aksi halde ağzımı dikmem gerekiyor. Dilimi makasla kesmem gerekiyor… Bu kadar saçmalayamam. Dilerse bunu rabbim yapar, mesela tansiyonum 27 olur felç gelir dilim tutulur vs.

Allah’tan başkası beni susturamaz. Çünkü ben başa gelen o söz’üm.

PROTESTANT İSLAMIN KURUCUSU

Hanif Milletin Atası’nın sadık serveri.

Taaa kaç bin yıl sonra, onun DİNİ, Allah’ın özbeöz dini Haniflik, tutup “O SÖZ VAKİ (millenium) olduğunda…” ayetiyle fix ediliyor. Kaç bin yıl sonraki miras bu, düşünebiliyor musunuz sevgideğerliler? Bir hazine ortaya çıktı -anlayana-.

<> Bakara/129: Ey Rabbimiz! Onlara içlerinden öyle bir Rasul gönder ki, üzerlerine ayetlerini okusun, kendilerine Kitab’ı ve Hikmeti öğretsin, onları hazırlasın! Kuşkusuz sensin sen, Aziz ve Hakim olan.

Üzerinizde test ediniz: Hans’tan önceki dini fikirlerinizi ve HS [Hans’tan Sonra] dini fikirlerinizi. Arada bir DEĞİŞİM yaşamadınız, yeni bir şey bulmadınız. Sizinle doğrudan -ben telefon hattı isem- İbrahim atanız, HALİLULLAH atanız buluştu, konuştu.

O söz başınıza geldi.

Allah’ı dost edinmek gibi kocaman büüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüyüüüüüüüüüüüüüük iddiası olan İbrahim atamızın, SİZ JURY ile siz katılımcı ile DOST olmayacağını mı sanıyorsunuz?

Ben aradan çekiliyorum. Buyrun siz artık İBRAHİM atanız ile birlikte onun çocukları değil onun MİLLETİSİNİZ.

Çocukları kancık çıktı, pislik çıktı -çoğunlukla-. Çocukların seçme hakkı yoktu (babalarını), ama MİLLETİY İBRAHİYME HANİYFA olarak bizim özgür ve özgün bir iradeyle SEÇME hakkımız vardı.

Bunu başardınız. Siz yaptınız bunu…. Ebi Leheb’lerden olmadınız. HANİF oldunuz.

Hans’ı aradan çıkaracak biçimde özbeöz hanif oldunuz. Hepinizin ellerinden defalarca öpüyorum.

<> Est

<> Allah razı olsun

Hayır, Est demeyin, öpüyorum ellerinizden ve şehidlerin ayaklarından. Benim şanım mı eksilir böyle dersem? Bende gurur mu var sanıyorsunuz? Anlamsız gururum yok asla! Anlamlıysa biraz var -artık o kadar olsun-.

<> vesile olandan (sizden) Allah razı olsun. Rabbimize şkrlr olsun.

<> O sözün gerçekleşmesiyle birlikte, “Hak Din” zahir edildi diğer tüm dinlerin üzerine. Yüzyıllardır hatta binlerce yıldır batın’dan seyreden Hanif Din artık zahir’e çıkarıldı.

Evet.

İbrahim atamız Arkeolojik kalıntı değildi. O şimdi bile sizler sayesinde yaşıyor.

Efendimiz, İbrahim ve diğer tüm isimli isimsiz resul ve nebiler arasında ayrım yapmıyorum. İbrahim atamızı ayrı bir yere koymayın. Hepsi eşit.

Ama sadece o tek başına ALLAH‘ın dostu… Biz de onun dostuyuz. Basit bir Aristo mantığı yürütün…. Biz de Allah’ın dostuyuz/Halilleriyiz.

<> Bakara/285: Resul, Rabbinden kendisine indirilene inanmıştır; müminler de. Hepsi; Allah’a, onun meleklerine, kitaplarına, resullerine inanmışlardır. Allah’ın resullerinden hiçbirini ötekinden ayırmayız. Şöyle demişlerdir: “Dinledik, boyun eğdik. Affet bizi, ey Rabbimiz. Dönüş yalnız sanadır.”

Ve Cinlerden, Ademden beri bir tek şeyi DEĞİŞTİRDİK! Farkettiniz mi?

Onyüzmilyonbin İSLAM arasında sadece en doğru olan ve unutulmuş bir dini, HALİL dini, HANİF dini keşfederek çevrenizde gördüğünüz tüm İslamlardan ayrıldık.

Budistler de ilk dönem GERÇEK İslamdı. (Musevi ve iseviler gibi.) Hindular da. Şamanlar da.

Bana KİTAP gelmemiş ELÇİ gelmemiş bir tek -şu anda- haberdar olmamış tek bir insan gösteremezsiniz. Amazonlarda iken bile iplik kadar mayo giyen indiosların tamamı “Mohammad, Koran” diyorlardı. Haberleri vardı -sevsinler ya da sevmesinler-.

İnsan MES’ul oldu bilişim iletişim darbeleriyle. GSM’ler cepte, .net önünüzde. Surf yapın.

Kim diyebilir ki “Benim İslamdan haberim yok”?

İşte bu SÜREÇ (Allah’ın nuru) tamamlanana kadar yeraltında idi, şimdi yeryüzünde o söz başlarına geldi. Tüm insanlar, Grönland (gerçek vatanım) eskimoları dahil, islamı, Efendimizi bilmeyen mi kaldı!

Onun için millenium-milatyum dedik. Onun için taaaaaaa İbrahim atamızın dini bugüne ertelendi. Artık herkes sorumlu.

İşte bu kıyametin ilk alametinin sözleridir.

(Bu kısım Mighty ve Messiah için yazıldı.)

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 19/12/2004 (252/07)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 252 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

252-07-dabbet-haniflik

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar