Evlilik yaşı – Peygamberimizin eşleri – Ayşe iftiraları – Hadislerin sapık peygamberi

Tarantula kadının doğasıdır. Dişi örümcek erkek örümceğin yaklaşık iki buçuk misli büyüklüktedir. Erkek örümcek, üreme içgüdüsü inisiyesiyle DİŞİYE hareket ederken ANNESİNE gittiğini (ZIHAR) sanıyor. Yoksa niçin kendini “PARÇALATIP YEDİRSİN“?

Gördünüz mü Oedipus kompleksi hayvanlarda bile var. (Bir bakıma elbette, tam değil…)

Ama bunun tersine bir durum var: Erkeğin eşini annesiyle ZIHAR etmesi HARAM iken, Kızın babasına yönelimini Kur’an günah olarak addetmiyor…

Zaten tarih boyunca yaşıtlar arası evlilik pek az sayıda oluyor. (İleride boşanma biçiminde.) Ama erkeğin yaşlı olduğu kadının genç olduğu evlilik sistemi çok yaygın.

Resulullah 63 yaşında vefat ederken bile Aişe anamız 17 yaşındaydı.

Doğa sistemleri, genç erkeği yaşlı kadınla evlendirmiyor… Kadın menopoz görüyor yani ASIL olan üreme fonksiyonunu yitiriyor. Nedeni bu! Erkeğin menopozu olan andropoz aslında yoktur. Yani 93 yaşında da baba olursunuz.

Bu konuda Dr.un da söyleyecekleri var elbette…

<Dr> Vallahi hocam siz anlattınız ben daha ne diyeyim

Dr, tuhaf olan şu: Hatice Anamız 40 Resulullah 25 yaşındaydı… Ama bu evlilik tavsiyeye şayan değil… Yani Anne olma yetisini yitirmiş ya da yitirmek üzere olan birine genç erkeği yöneltmiyor ayetler… Tam tersine yaşlı bir erkeği genç bir kadına ve karşılıklı Rıza ile yönlendiriyor. Hatta talep çoğunlukla genç hanımdan geliyor.

Yaşlı erkeğin genç kadın ile evlenmesi ayetlerde kesinlikle ZIHAR değil, tam tersine OLAĞAN sayılıyor. Cennet’te bile gerek insan dişilerinin gerek Huri kızlarının yaşı 16 olarak verilirken, erkekler ise iki misli (33 de deniyor) olarak veriliyor. Bu durum çok ilginç değil mi dr?

<Dr> Gençlik tazelik aşılar. Bir hastalığı olmadıkça erkek 90 yaşında da erkektir hocam.

Evet, hastalık hali başka tabii. (20 yaşında iktidarsız ya da 30 yaşında sperm sayısı sıfırlanmış kişilerle dolu dünya.)

<Dr> Tabii ki genç bir erkeğe göre daha az sperm içerir, mobilite kabiliyeti daha zayıf olabilir. Ama ne ilginç ki yumurta spermin girmesini kolaylaştırır.

Elbette. Kadının gizli içgüdülerinde:

1. Fiziksel olarak YAKIŞIKLI/güzel çocukları olması tutkusu vardır.

2. Bundan da önemlisi maneviyat olarak, “Akıllı erkeğin, zekasının çocuklarına geçmesini istemektedir kadın….”

<> Aşırı hareketli sperm olması gerekmez, spermin yaklaştığını anlayan yumurta otomatik olarak bir tane spermi seçer ve ona izin verir. Halbuki milyonlarca sperm vardır ama bir tanesi seçilir

Bunun için akil ve olgun erkeğe yönelmekte hatta, erkek görevini üstlenip evlenme teklif etmektedir. (Yaşar Nuri Öztürk ile eşi böyle evlendiler.)

Aslında Resulullah da böyle evlendi.

Aişe ve Hafize annelerimiz çok gençlerdi ve ikisi de (Aişe babasını aracı koyarak) Allah’ın emriyle Resulullah’ı istetti.

Yalan Hadisler Hz. Ayşe’yi 7 ve 9 yaşında diye gösteriyorlar. Hz. Ayşe Arap iklim koşullarına göre reşit idi. Siyeri Nebi’de Aişe anamız evlendiğinde 14 yaşında diye bildiriliyor, üç yıl evli kaldığı biliniyor…

Ama Hadislere göre 6 yaşında nişanlandı, 7 yaşında nikahlandı…

Benim Resulullah’ım böyle şeyler yapmaz… Bu resmen bir cinsel sapıklıktır aksi halde…

Benim Resulullah’ım Üsvei Hasene=En güzel ahlak sahibi olarak yaratılmıştır, bu AYETTİR.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 25/11/2001 (025/08)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 025 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

025-08-evlilik-peygamberimiz

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar