Hadislerin aciz peygamberi – Peygamberleri büyü tutmaz – Allaha savaş açan Hadis islamı – Tek kaynak Kuran

Hadisler Resulullah efendimizin bir yılını “Sürekli ihtilam/orgazm halinde ve aklı başında olmaksızın delirmiş” olduğunu söylüyor. (Buhari, Müslim) Meğer bir Yahudi kadını gelip büyü yapmışmış. Melek hemen FELAK ve NAS suresini getirmiş büyü çözülmüş… Resulullah da kurtulmuş…

Siyeri Nebi’de böyle bir olay olmadığı, tam tersine verilen zamanlarda Resulullah’ın savaşlara ve karşı tarafla anlaşmalara gittiğini yazıyor. (Siyeri Nebi=Peygamber GÜNCESİ anlamındadır. Özel vakanivüsler tarafından günbegün günlüğü tutulurdu.)

Bir kere, ayetlerde Resulullah için “Sen mecnun deli değilsin” diyen de Allah… Resulullah’ı HİÇ BÜYÜNÜN TUTMAYACAĞI GARANTİSİ VEREN DE ALLAH

Hatta Cinlere peygamber olduğu halde, hayatında HİÇ CİN GÖRMEYEN (Mecnun Cinlenmiş demek) dolayısıyla bu sayede MECNUN olmayan da Resulullah değil midir?

Şu sahtekar Buhari ve Sahtekar Müslim nereden çıkardı bu kadar yalanı????

<> Ayetlere neden bakıyorsunuz? Biraz da hadislere bakın! 😉 Buhari ve diğerleri İslam’ı, eksik olan Kur’an’ı tamamlamışlardır! 😉

<> Lanetlikler

Allah ile düello ediyorlar… Allah düşmanıdır tüm Süfyani müslimler.

Allah onlara 7 günün 6 gününü tatil yapabilirsiniz, ama CUMA günü İŞBAŞI yapacaksınız diyor. Onlar bunun tam tersine CUMA GÜNÜ TATİL YAPIYORLAR. Gel de çıldırma! (Cuma suresi 10-11. ayetleri tartışmıştık.)

<> Geçen gün TVde naklen yayında bir İlahiyatçı Y.Nuri’ye çıkışıyor: Kur’an İslam’ı en büyük hakarettir! diye. İslam Kur’an’dan öğrenilmez diyordu.

<> Hocam, kur’an hadislere bakılarak anlaşılırmış, bir de namazın rekat sayısı kur’an’da yok diyorlar

Ben ne öğrendimse KUR’AN’DAN ÖĞRENDİM. Ben ne diyorsam ve ne yazıyorsam WALLAHİ de BİLLAHİ de KUR’AN’DAN yazıyorum. Benim burada bir fantazim ya da kurgum yok… Ne varsa Kur’andan yazıyorum…. Kur’an bize yetmez mi? HERŞEY VAR KUR’ANDA! Mufassal, Mübiyn, İlm, İtmam, Nur… Bunlar Kur’an’ın ADLARI yahu.

<> Sayın Aiberg, Kur’an’ı türkçe olarak yazıp yayınlamayı düşünmüyor musunuz?

Onun için sermayedar gerekli. Bir Kur’an için (Şakası yoktur) diyelim ki bir yıl kapanmam gerekli… Hiçbir yerde çalışmamam gerekli… Yani 24 saatimi o işe verebilmeliyim ve geçim derdim olmamalı…

<> Hocam bir finans kurumunuz yok galiba!

Ve bu tevil/tefsirler ansiklopedi gibi olmamalı. Ama FASİKÜL OLARAK PİYASAYA VERİLMELİ.

<> Neden bilim adamları bir araya gelip de bu işin doğrusunu yapmaya çalışmıyorlar peki, Kur’an’ın Türkçe’si için? Yoksa Kur’an anlaşılmasın diye mi gönderilmiştir?

(Eğer İslam aleminde Haccacı Zalim, Amr İbnül As, Ebu Süfyan, Muaviye, Yezid olmasaydı ne mezheb, ne kötülük ne uydurma Hadis ne cumhuriyeti saltanata çevirme vb. tüm kusurlar olmayacaktı.)

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 25/11/2001 (025/09)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 025 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

025-09-hadis-iftira-buyu

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar