Bebek ne zaman ruh sahibi olur – Nefes alma evreleri – Suda nefes almak

<> Gebeliğin kaçıncı gününde gelir ruh?

 

Ruh üflenmesi için verilen tarih KİRLİAN fotoğrafçılığındaki hamilelik testlerinde 13×7 = 91 gün diye bir peryod izliyor.

<> Anladım hocam, bu zaman diliminden sonra yapılan kürtaj katle giriyor sanırım?

Şöyle de anlayabiliyoruz: dölütün başparmağına BESLENME duygusuyla yönelmesi bir bilinç eylemidir. Bu da 100. günlere varmadan oluyor. Bu da bir kanıt.

Beyinde hiç bir kıvrımı (Yani anımsaması vb.) olmayan bebek adayı acısız ölüyor -Allah korusun.

<> Günebakan çiçeklerinin güneşe dönmeleri de bilinçli midir?

Hayır onlar bir fotosel gibi çalışırlar. Yani alarm sistemi ya da dokunmatik bir ekran gibi tepki verirler Sunflowers. Ama bebek CANLI bir organizma… Annesinin acısını hissediyor. Annesinin sevincini de. Bu bir photocell olayı olamaz olmamalı zaten.

Canlanma aniden oluyor: Parmağını ve pozisyonunu değiştirebiliyor o andan itibaren.

Yaw işi gücü bıraktırdınız bana tıb mı yaptırıyorsunuz? Neyse işin öteki yönlerini de söyleyeyim. Ruh Cifir biliminde “Spesifik doğum tarihi” denen bir dönemde üflenir. (Gizil anlamında, gizli ve özel anlamında değil.) Bu doğduğunuz tarihten üç ay sonrasıdır.

Diyelim ki bugün doğan biri (Bugün yılbaşı olsun) Nisan 1 itibariyle gizli burca sahiptir. Bu üç aylık evreye Tunus evresi denir. Tunus evresinde CANSIZ bir et parçasından ibaretiz. Sanki Rahim’de bir tümörcük oluşmuş gibi…

1 Nisan ile 1 Temmuz arasına da Yunus evresi diyoruz. Artık bebek adayı embrio’yu “Oksijen dolaşımı” beslemiyor… Amniyöz akvaryumunda/Plesenta sıvısında inanılmaz bir şeyi başarıyor. Kendi başına buyruk olarak ve Balina’nın karnındaki Yunus Aleyhisselam gibi ya da yunus balığı gibi bir ATLANTİSLİ gibi solungaçlı olarak erimiş oksijeni soluyor ama AKCİĞERLERİ YOK. (Var da boğulmuş insanınki gibi su dolu ve işlevsiz. Üstelik atmayan bir kalp gibi İPTAL durumunda.)

Gördünüz mü şu RAHİM neler başarıyor? Bizi BALIK yapıyor önce…

<> Peki ama hocam çocuk 12 ayda doğmuyor ki (9 ay+~10) yani 1 ocak’ta doğan biri önceki yılın haziran ayı içinde ruh üflenmiş, mart’ın sonu gibi de rahim gebe kalmış olmuyor mu? Sanırım 1 ocak’ı zigotun başlangıç evresi olarak söylemek istediniz?

Dur biraz sabret bakalım.

<> pardon 🙂

Spesifik tarih aynı zamanda geriye gidersen anne ve babanın cinsel buluşma tarihidir. Yani doğum gününden geriye 9 ay kadar gitmekle ileriye üç ay gitmek aynı şey gibidir.

Bu ilkah başlangıcıdır. Buna tunus evresi üç ay (100 gün) ve Yunus Evresi 100 günü koyalım. 1 Ocak doğumlu çocuk üç ay sonra  ve/veya dokuz ay önce İLK gününü idrak etmiştir.

1 Nisan ila 10 Temmuz arasında TUNUS’tur.

10 Temmuz ile 23 Ekim arasında YUNUS’tur. Artık kendi başınadır, annesinden bağımsız solumaktadır. (Ruhu var artık.) Hem de BALIK gibi soluyor, akciğerleri dumur olduğu için solungaç-trake vb! gibi soluyor, bu düşünürseniz İNANILMAZ bir şey, Allah’ın bir mucizesidir adeta!

6 aylık doğup da kuvözde yaşayan parmak çocukları unutmayalım.

Bu arada Yunus as.ın öyküsünü de daha önce anlatmıştım. Onu yinelemeye gerek var mı? O iki solunum biçimini birden yapabiliyordu.

<> yani insan suda da yaşayabilir, öyle mi?

Evet yaşayabilir.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 09/12/2001 (031/09)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 031 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

031-09-bebek-parmak

Yorumlar